- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Speed®
titán
Nem hiszem, hogy nincs screenje, bár nyílván jobb látni, mint beszélni róla ;p
A VIDes részt arra értettem, hogy nálam pl. magas és valós 1.5V mellett sem melegedik ordenáré módon, mint esetleg másnál egy alacsony VIDes. De persze az a 4.4GHz@56°C lehet szenzorhiba is, vagy nyitott ablak
-
lipi67
nagyúr
-
Chaser
legenda
Az drágább lett volna
Beraktam helyére a 430-as cerkát alapon, eléggé más lett a win7 x64
Kell a cpu doboza? Akkor kerítek még valami nagyobb dobozt, az AC dobozába bajosan fér bele.
kriszbon: Én ramokat kaptam így, de csak bevágva a borítékba és kész. Ha jól emlékszem sima levélként
-
Chaser
legenda
Annyiért a sarki boltban is bevennék
i7-en pl nem is gondolkoztam, veszek egy am2+ lapot aztán am2 semprontól am3 phenomig bármit belevághatok, ha mákom van -nagy mákom
- veszek egy x4 620-at és phenom2 lesz belőle, ennek azért nem nagy az esélye...de soha nem lehet tudni.
A gép nálam csak amolyan pótcselekvés, ha kertes házban laknék pl biztos negyed ennyit se foglalkoznék veleSzóval ha kinn leszek sokadlagos dolog lesz a gép...
lipi67 : Pár napig még él az apró, aztán ha beépítettem a lapot a másik házba marad is. Vettem helyette egy es2-c-t ami döglött, akkor gariban már az am2+ lapot kérem helyette. Úgy vagyok a lappal mint te a k_vaddal- én se adnám olcsóbban mint te-, ha nem megy el hát nem
Iponból futárral annyi vagy több lenne amennyiért én árulom postával garantált tuninggal és NB 47-tel 2.5év garival. Ez nem is a pénzről szól, csak elvi kérdés, ami normál tuningot tud és nincs rajta gari, meg tartozékok se, olyat nagyítóval kell keresni 7-8k-ért+ posta...
430? Mondhatom elég jó darab, vid 1.25V, jóval ez alatt megy 9x300-at, kicsivel fölötte 10x300-at. Majd jövő héten ránézek ha már nem lesz itt a 3200-es. -
lipi67
nagyúr
Az "Apádosra" nem tudok már mit írni, Te tiszta hülye vagy!!!
Kben, tőlem is osztogathatják minden doboz cigi mellé bónusznak, dobnám ki őket. Undorodom az AMD-től..égeti a kezemetKrammerka: Nő mellett nem lehet leragadni, feleség se volt elég 1, konfig se lesz..Igaz, amíg nem találok jobb lapot quad alá mint az UD3R/P, az tuti marad..
(no meg ha nem sikerül eladni a team ramokat, akkor a kulerr procija is, 430-as cerkát csak nem teszek össze 40k-s rammal..) Ja!!! Vki írta, hogy lesz egy 430-as cerka. TESZT:Chaser: Nálad mit tud az a cerka(430)????????
-
Chaser
legenda
Ha annyiért vettem volna lehet oda ias adnám, de sajnos nekem is többe volt
krammerka : Ha minden jól megyen, fél év múlva már pár 1000 km-rel odébb leszek és nem fogok asztali pc-t cűgölni az biztos
Csinálnom kéne egy képet most a gépről, lehet utoljára látott e3200-t a lap
-
lipi67
nagyúr
Gyáááá!
(#1411) Chaser: Ha ki volt centizve az az eredmény frankón, akkor ..nem hiszem. DQ6 szép lap, jól használható, ki is nyalja a segged, de.. engem tuningban messze nem kápráztatott el a P45-ös ver.
krammerka!: Buék! és..Arról a képről már csak egy cigányvajda, meg egy rabbi hiányzik
-
Gyuri27
félisten
Neked? Na majd írj pü-t egy nagyon baráti ajánlattal és a 3 év sem elképzelhetetlen.
mokus1: 3500-n ment viden (1.2875). De azután a bios megmakacsolta magát, így most ha tuningolni szeretnék fagy a bios. Majd ki próbálom egyszer (ha összekapom magam) asus p5kc-ban (ahhoz van bios) és meglátjuk. Szerintem menni fog még mert a g31-re még nem dobtam rá a droppot ami 0,03-0,04 körül van.
-
-
törölt tag
Hm... nekem csak úgy szórja a Google... Google: "Intel E3200"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest