- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Mobil flották
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" További terrortámadásoktól mentes békés karácsonyt Európa!
-
shteer
titán
válasz Gyuri27 #56488 üzenetére
Már megint nem figyelsz. Mondom nem fizetek annyit. Tehát én cserélem.
Ló persze. Arrafelé csak marha van úgy látom8th: ez meg megy nagybátyámhoz, amint tudok venni helyette valami nem leharcolt gépet. Így mondjuk jobban is jár ha nem neki kell kilakatoltatnia
Abból a szempontból jó ez, hogy nem félted otthagyni ha egy hasonló pesti fogyatékos keménykedikszerintem jónak tűnik..
-
8th
addikt
válasz shteer #56485 üzenetére
LOL. Nekem is a bal első sárvédőm lenne cserés de kajak lusta vagyok vele foglalkozni meg hová úgy rohanni a dologgal. Ha öt éve így van elvan még az egy két évet amíg nálam van az autó. Aztán majd az új tulaj vesz rá ha akar én szarok bele. Koszolós csöves munkásautó. Guruljon meg megálljon (lehetőleg ne akkor amikor ő akar) engem más nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" További terrortámadásoktól mentes békés karácsonyt Európa!
-
Gyuri27
félisten
válasz shteer #56487 üzenetére
Már nemazért de abban te is tudsz olajat cserélni. Van a motortérben hely. Szürő könnyen elérhető. Mint az olajleeresztő csavar is.
Na essé neki tunyacsáp. Ne csak bányásszá.Hajadat? He há a ruha nem marad utánad. Az megy a turiba. A kocsi a bontóba. Te meg a lókolbászba.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
shteer
titán
válasz Gyuri27 #56486 üzenetére
26 éves a technika, igaz csak 214k van benne de 1 deci se fogy belőle 2 csere között - viszont már szép fekete a nívón is, várja a finom elf-et már
hol? már mindenhol kb. ez pl egy dombóvári át. pedig az se pucc megye
a hajamat leehetik
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
Gyuri27
félisten
Oszt amit te szerelsz azt már jobb a bontóba vinni.
Optimus: hun 30k az olajcsere? Ja gazdagéknál. Szóval perkáljad le a zsirt vagy csináld magad. Mondjuk a rönó pont megy olaj nélkül is.
Dzsáá de szép vagy. Békésbe ne gyere mert megesznek a benszülöttek.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
shteer
titán
Gyuri:
én se akarom, de egy olajcseréért nem fizetek 30k-t. mikor 7000Ft az olaj meg a szűrőmost kell találnom valakit aki hajlandó földi áron kihegeszteni a röncsi küszöbjeit - ha már szereztem rá egy kis aprópénzt
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
8th
addikt
válasz Gyuri27 #56481 üzenetére
Nincs akna a garázsomban és jövőre akarok majd csinálni egy 6x4m-es egyenes betonplaccot szerelni. Összehegesztek hozzá egy magasabb rámpát aztán annyi. Eredetileg egy normális szerelőaknát akartam a garázs elé de amilyen ára van az építőanyagoknak abból biztos nem lesz semmi.
-
8th
addikt
Na mi van itt? Semmi? Vettem egy új betonkeverőt. Hogy a váz hegesztéseitől sokkot kaptam az egy dolog, de annak a jóembernek is szülessen gyereke az anyjától aki a kúpkerék öntőformáját gyártotta. Olyan ferde benne a lyuk, hogy tovább tartott a csőszegecset beleütni mint az egész keverőgépet összerakni a nulláról. Természetesen a többi furat sem stimmel de azon már fenn sem akadtam. Agrimotor 'jóvanazúgy edisön' Made in Hungary.
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
8th
addikt
Tűpontos!
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #56443 üzenetére
Sajna most nem a "rosszaság" jött ki rajtam. A 2. Astra oltás után belázasodtam, napról napra szarabbul lettem. Utána enyhült, elmentem melózni. 1 hét után mentő vitt el a mhelyről.. Gyengeség, 215 /124 vérnyomás 130-as pulzus... Úgy ahogy beállították, ismét meló 4 nap után ismét mentő. CT, stb minden vizsgálat. 19 nap kórház. Eredmény, extra magas vérnyomás, szívritmuszavar, tüdőembólia, rekeszizom sérv. A Szívembe valami rugó meg háló kell, vszínüleg a tüdőmmel is kezdeni fognak valami "bicsázást". 4 hónapja TP-n vagyok. 200 méter megtétele után fulladok, nem kapok levegőt. Napi 17 db gyógyszert szedek és 2 inhaláló sprével a zsebemben vagyok csak biztonságban. 3x voltam kórházban, s a leghamarabbi időpontjaim (Ja! közben elborult az agyam is, pszihiátriára is beutaltak) szóval: Szív :Szeptember 14. Tüdő: Október 1 de.10, Pszihiátria: Október 4 11:30.
Addig meg... Ékszaka nyitott ablaknál kapkodom a levegőt, pumpálom azokkal a csutorákkal magamba azt a szart. Üt a guta. Kilátás: Felbasznak és véletlenül kinyírok valakit ha csak.. előtte nem halok meg egy agyvérzésben,szívelégtelenségben vagy nem fulladok meg.8th : A sexet se bírom végigcsinálni..befulladok, rosszul leszek. Ilyen női veszély nem fenyeget
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
8th
addikt
-
lipi67
nagyúr
Estét Urak!
Látom (olvasom) minden rendben felétek. Helyes!
Én is élek még, de most a "még"-en van a hangsúly.Szép estét!
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Gyuri27
félisten
Hallod koma. Ezt a poént már Noé is elsütötte.
Igaz akinél egy hete van net annak ez nagy poén.Amd - Radeon - Ryzen
-
8th
addikt
[link] Jó duma.
-
8th
addikt
"A szerelem jó, a szerelem fáj" - Presser Gábor.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest