Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
az előző vígjátéknak majdnem jó volt, kb önparódiája volt a predatornak
a mostani kis aranyos, azokban az időkben a kommunikáció picit kezdetlegesebb volt az indiánok körében - is -, de sebaj, 21. századi styleban nyomták : )
full röhej volt a nagy része, becsokizott a predator két indiántól az 1700-as évekből..lol :d
a predator pont nem csokizik be, ha méltó ellenfélt talál akkor nem rejtőzik, hanem odab@sz, ezért - is - predator
ez az avp2-ben jól meg is volt csinálva - a predaliennel harcolt a végén face to face, kütyük nélkül, a film amúgy ott is röhej volt sok ellentmondás miatt, amúgy még jó is lehetett volna -
ebből a mostaniból kb semmi nem maradt meg, pedig pár napja néztem
a film tanulsága:
hát az nincs :dlipi67
nem mindet, de ez pont olyan
le kell fényképezni a cavarkákat ahogy szeded kifelé, nekem az szokott segíteni - meg yt videó ha van - -
lipi67
nagyúr
válasz
Gyuri27
üzenetére
Sok vót a Zindián...
A törött nyilat hamar megragasztotta, az tuti. No meg... Ha belebaszol egy baltát egy fába, utána madzagon rángatod.. nem biztos , hogy ki bírod húzni, s ha igen, akkor meg, hogy kapod el? Kell hozzá csukló, de ennek a jánynak csak csiklója volt.. 
-am, nekem kicsit unalmas volt, a végén meg az a predator ej de hamar meghótt..- -
zoltanz
nagyúr
-
-
lipi67
nagyúr
IDE IS AZ URAKNAK!
Ha tudtok, légyszi segítsetek. Egy kedves idős bácsi áthozta a laptopját, hogy nem indul.
(ezen tartja a kapcsolatot a távol élő unokájával). A gép egy "ingyen osztogatott HP 250 g1.
HIBAJENENSÉG: Bekapcsolom, be is kapcsol, a ventit hallani, hogy felpörög 3-5mp-ig, majd csend s a capsLock lassan villog 2-3mp ciklusban. VGA kimeneten se ad képet. Tipp-ötlet?
Hdd nélkül is ezt csinálja. Sajnálom mert csak az unokája miatt kellene neki, szomorú...megj- : Nem látom értelmét darabokra szednem. Egyrészt türelmem sincs (se szemem ) hozzá, másrészt ha proci vagy lap.. baszhatom úgy is.
-
8th
addikt
Uraim (és Gyuri
).Ha valaki tud velük valamit kezdeni akkor "tessék szólni vagy kézzel inteni."

Topiklakó régi bútordaraboknak hajlandó vagyok elküldeni, amúgy még anyámnak se.
-
Gyuri27
félisten

-
zoltanz
nagyúr
válasz
shteer
üzenetére
"hatósági áras lesz a sör? "
Sör-jegy, pálinka-kvóta is jöhet, ünnep stop.

Én melkezdtem a piacon vásárolni, gyűjtei szocreál, oldscool manuális gabona örlőt, olajprést, húsdaráló. Én könnyen vagyok vidéken van kert.
Kell egy kecske aztán köpülni vajat, tejből azzal lehet sütni is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gyuri27
félisten
Gáncsolja nem gáncsolja azt én nem tudom.
De mint irtam a lemezkezelés már. Készülj fel a 11 lemezkezelése is mint a 10-é.
Más strukturát használ már eleve a rendszer lemez is. De a "tárólok" is. Itt volt a gond.
Wint 7-et nem érdekelte nagyjából az se a rendszer partició mire megy mbr, gpt (és mire formázod, ntfs, fat).
A 10 háklis erre. Nagyon is. Eleve telepitéskor ha jót akarsz magadnak 1 meghajtó legyen benne.
Szóval nagyvonalakban.
Ha ilyen mutatványokat akarsz csinálj egy google mailt magadnak. Ott van drive 15 giga. Töltsd fel oda.
Vagy pen (bár ez korlátos, kényelmetlen lehet egyes esetekben).
Ha nem játszol és stabil rendszer kell 5-6k-ért van kulcs és egy server 2016-19-t javaslok.
-
8th
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
A win10 önmagában egy híg fos de azt nem gondoltam, hogy ilyen szinten gáncsolja a mikrofos az átjárást két operációs rendszere között. Alapból vastag sugárban okádok a win10-től ez most még rátett egy lapáttal. Pont ugyanaz az erőforrás zabáló user szopató tákolt kotla fos mint mindig is volt.

-
hokuszpk
nagyúr
a, nem arra a diszkre masoltad
b, levetted a diszket, mielott teljesen szinkronizalta volna az os.
nezd meg, mennyi szabad hely van rajta, aztan chkdsk x: /f ha 200GBvel tobb lett a szabad hely, akkor faradj vissza a w7 -hez es masold ujra. szerencses esetben a found.000 vagy hasonlo nevu konyvtarban ottlesz a cucc.
c, getdataback for (fat|ntfs) -
8th
addikt
Na urak (és Gyuri) Erre valakinek valami ötlet?
-
Gyuri27
félisten

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest