- Mobil flották
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz shteer #56292 üzenetére
Kisebb gépet nem találtál?
The Dictator (2012) - The Aladeen Law Scene (1/10) | Movieclips -
8th
addikt
válasz shteer #56292 üzenetére
Áhh. Nincs kedvem ma szabad téren hegeszteni ahhoz túl meleg van. Inkább pattintok egy sört és a hűvös szobában összerendelem a munkásautómhoz az alkatrészeket. Halogatom már egy ideje a dolgot végre meglesz ez is.
Ha lenne egy áramszünet a környéketeken kibírnád röhögés nélkül? Mert én nem biztos.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" További terrortámadásoktól mentes békés karácsonyt Európa!
-
-
zoltanz
nagyúr
Diákcsaj a tanárhoz:
-Meg csókolnál?
-Nem. Már az is szabálytalan, hogy itt dugunk a tanáriasztalon. -
zoltanz
nagyúr
Magyar EB meccseken változnak a szabályok:
Minden meccs 83 percig tart.Kivéve, ha a magyar csapat vezet, mert abban a pillanatban megszakítható a mérkőzés.
Ha a magyar csapat vesztésre áll, akkor a mérkőzéseket nem gólra, hanem pontozásra játsszák, amiben a kitartást, a szívet és a himnusz eléneklését osztályozzák.
Az öngól is a lövő csapat gólja.
A meccs legjobb játékosa helyett a legjobb frizurájú játékost díjazzák.
Ha kólát raknak eléd, megiszod.
A les megállapítására anyámat kérjük fel.
A magyar néger magyar, a külföldi néger bevándorló.
Ha összeesik a csapattárs, akkor se térdelünk le mellé, kivéve, ha ő egyben a szerelmünk is (lásd következő pont).
Homoszekszuál nem léphet pályára. -
8th
addikt
Fosórém tartja rettegésben a Passzázs sor üzleteit
Nem mondok semmit.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" További terrortámadásoktól mentes békés karácsonyt Európa!
-
shteer
titán
Nekem is van egy - gyerek már körbehúzta párszor a házban de múltkor kellett valamihez, még működik
Új irodaház, pandemia miatt kb 10%-os kihasználtsággal ment kb 1 éve, költözés óta és az összes blokk így néz ki:
Minőségi cucc, gondolom jó drága is volt - öröm bemenni xarni[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
Gyuri27
félisten
Oszt egér nincs ps2? Nekem van ugye mindkettö. De amikor b450-re húztam win7-et kellett volna 2. De ezeken már csak egy ps2 port van. Igy egeret ràrakram és winve kisegitö lehetöségként virtuális bill bekapcsol. Mondjuk nekem átalakitóbol is vagy három. Igaz nem minden esetben müködik.
Amd - Radeon - Ryzen
-
8th
addikt
Tegnap körbejártam ennek a putri városnak összes számtech üzletét ps2 billentyűzetért. Utoljára hagytam a lehúzós boltot. Nincs mit tenni más nincs be kell menni oda is hátha. Na most sem kellett csalódnom. 17éves forma pattanásos képű kisgyerek áll a pult mögött, na b+. Mondom neki mi kéne. Nincs. Átalakító? Nincs. Mihez kell? (kávéfőzőhöz bazdmeg) Egy régi géphez ami telepítés során nem ismeri fel az usb eszközöket. Erre a kisgyerek elkezdi megmagyarázni, hogy az az alaplap amin van usb az felismeri az usb eszközöket. Már ezzel az ostobasággal felbaszott. Biosba be tudok lépni? (még a szádba is kisgyerek csak idegeljél tovább azt meglátod). Néztem rá, hogy most kezdjem-e el megmagyarázni a dolgokat? Ennek? Vettem egy nagy levegőt elmondtam, hogy biosban nincs ilyen opció, frissítettem a legutolsóra abban sem. PS2 billentyűzet kell más nem jó. De az bios beállítási hiba lesz, vigyem be majd Ő egy perc alatt megoldja és vigyorog. Bazdmeg ezzel mégjobban felbaszott... Nem hozom, nézd meg a gépben mennyiért tudsz rendelni nekem billentyűzetet. De... és kezdte volna a mondókáját mire félbeszakítottam. Vágta a pofákat de megnézte. Van 5800 forintért Silverline. Mi 6000 forint? Annyi. PS2 azért ilyen drága. Na szevasz öcsém és otthagytam a pöcsbe. Elmennek ezek a faszomba. Kíváncsiságból ránéztem tényleg drágábbak a ps2 billek pláne ha nem nyelkőnyakló kínai szart vesz az ember de a silverline pont az és én 2500ért meg találtam ugyanazt arra jön 1100 csomagküldés az is csak 3600 pénz nem 5800. Teljesen hülyére veszik a betévedő gyanútlanokat. Copjanak le. Amúgy két perc kattintgatás követően találtam marketplace-en ingyen elvihetőt. Eleve ezzel kellett volna kezdeni.
-
8th
addikt
Pisilőm tele már a bányászokkal. Jövő hónapban akartam vinyókat venni. Szerintem nem fogok.
-
8th
addikt
-
8th
addikt
Vettem négy lemezfelnit télig guminak. Volt rajta gumi azt mondja az arc öreg de még használható ő múlt télen még azzal járt. Nézem a dot számot 4400. Oké. Lehet, hogy nem rakom fel a kocsira.
-
Gyuri27
félisten
válasz shteer #56201 üzenetére
Nemtudom miről hadoválsz te törpe. De skerázzá amig van lábad. Ne kelljen a fájás!
Úgy jársz mint Andris vagy Anti. Bibis lesz a buksid. Igaz az elsőnek a führer másodiknak az épület lett a veszte. A tied meg egy durván megmunkált csákánynyél (érted: csákány). Oszt még a szálkákat is szedegetheted ki.
Akkora turbánod lesz mint a viztorony.Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest