- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
lipi67
nagyúr
Reggelt! Remélem nekem se az utolsó.. Indulok (visznek) szívműtétre. 8kor műtenek. Szép napot!
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
8th
addikt
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" További terrortámadásoktól mentes békés karácsonyt Európa!
-
8th
addikt
[ Szerkesztve ]
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" További terrortámadásoktól mentes békés karácsonyt Európa!
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #56560 üzenetére
Köszi!
zoltanz : Én is pont erre vágyom (szívből jobbulás )
8th : "B+, ez jó szarul hangzik" -Te aztán tudod, hogy hogyan kell feldobni a napomat!
Majd jelentkezem... Ha nem, akkor a üzen a család egy gyászjelentésben.
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Köszi az érdeklődést! Hááát. 9-én szívkatéterezés majd billentyű műtét. 17-én konzílium és egy 25cm-eres vágás, rekeszizom sérv műtét.. Bevallom, be vagyok szarva.
-
lipi67
nagyúr
Szép napot! Látom, páran még kő keményen nyomjátok!
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
8th
addikt
Ez a Zom Biden egyre vállalhatatlanabb figura. [link]
Mondjuk szerintem most pont nem aludt be egyszerűen csak azért nem hagyták az amerikai sajtót kérdéseket feltenni az öregnek, hogy ne beszéljen össze vissza összefüggéstelen és totálisan vállalhatatlan hülyeségeket, mint általában szokott. Nagyon-nagyon gáz. Amerika jobban teljesít.[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
Bakker, idejét nem tudom mikor keltem utoljára ilyen korán. Irány Brno.
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Black Ops 6
- Egérpad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.