- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tivi32
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #2097 üzenetére
Jaja a király akkor már a fütés számla ha megvan oldva akkor már megéri gépezni !
A házban élők akik eddig nem dijazták a gépet és szerertik a meleget ezután már teszik majd nekekik ! -
Tivi32
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #2095 üzenetére
Főleg ha Tuningolod akkor még központi fütés is lehet belőle !
-
robyeger
addikt
válasz
Robi BALBOA #2090 üzenetére
B0-ast később adták ki, ezért valamivel kevésbé melegedhet. Amúgy tudtommal a D830-s szorzója 14-re visszavehető.
-
Robi BALBOA
őstag
Üdv mindenkinek!!
Szereztem egy D830-as procit és lenne egy kérdésem.
A kérdés a következő: A stepping A0-ás vagy a B0-ás a jobb,és miért? -
dome911
tag
válasz
Don Vittorio #2085 üzenetére
[link], azaz nem
[Szerkesztve] -
robyeger
addikt
válasz
Don Vittorio #2085 üzenetére
teljesen kizárt a dupla magos procik működése 915/925 chipseteknél.
-
Don Vittorio
őstag
Sziasztok!
Csak egy gyors kérdés mindenkitől: a 915G chipsetes alaplapban mehet-e egy 840-es Pentium D? -
dome911
tag
aki még nem olvasta volna...:[link]
-
Tivi32
aktív tag
Hát a Dual 2x szersére gyorsítja a sávszélt !
Tehát bizos a sebességet is de a dual sokkal jobb és gyorsabb ! ! !
Nekem is az van csak nekem QUAD - ban 4x512MB Kingston 533MHz 4-4-4-12 !
Sajna tegnap érkezett a RAM om és még a merevlemezemet még nem hozták visza meg visza szerzik a rajta lévő adatot mert véletlenül a particiot töröltem de még az adataim még visza tudja szerezni ! -
brunzwik
csendes tag
Oké. Köszi. Angolul nem tudok,de legalább müködött a link.
-
Tivi32
aktív tag
válasz
FehérHolló #2076 üzenetére
Ja ja azt se tudja hol várja a választ ! ! !
Ezzel nem téged csúfolunk csak magunkon kacagunk !
Ugye Fehérke -
brunzwik
csendes tag
Sziasztok. Lehet nemjó helyre irom,de érdekelne,hogy a D820-as proci az 64 bites-e?
Elég láma vagyok a dologhoz.
Előre is kösz.
[Szerkesztve] -
Hali! Egy olyan kérdésem lenne, hogy nekem van egy 2,8-as Dual Core-om és egy 512-es 667MHz-es ramom és mégis miért csak 333-on megy?
[Szerkesztve] -
pohár
félisten
Nyissatok csak tuning témát!!! Ezerrel támogatom!!
-
pohár
félisten
Hali!! Inkább játszani venném a gépet,meg másolásra,netezésre!! Lehet játékhoz kicsi lesz de még lesz 1-2 hónap múlva bele téve még egy ekkora RAM, és még az is lehet hogy SLI.be beteszek még egy Galaxy 7600GS 256MB VGA-t!!! De most azon gondolkozom hogy inkább Galaxy 7600GT 256MB veszek a GS helyett!! Akinek ilyen vagy hasonló gépe van írja már le mi volt a tapasztalata a géppel kapcsolatban!!! (tesztek, stb...)
-
Pilács
senior tag
Helló!
Adott egy Asus P5B, 2x512 (800) Ram, egy D915 és egy D940
Tuning: D915 200-300Fsb-n bárhol elindul, RAM-mal nem lépve át a 800Mhz-es határt... Ugyan ebben a lapban a D940 ha eléri a 220-as FSB-t akkor meghal. Ki lett próbálva Vcore emelés stb bár mi történik meghal. Ugyan ez a proci D940 egy másik Asus 955-ös chipset-es lapban ment 4400MHz-et de a P5B-ben nem akar.
Mi az ami ennyire különbözik a D915-ben és a D940-ben? Vagy az Asus P5B ennyire nem tudja kezelni a D940-et? Hangsúlyozom a D915 50%-os túlhajtással és az alatt bárhol jól működik ( persze a beállításokkal játszani kell )
Valaki tud erre magyarázatot adni? P5B-n régebbi BIOS új BIOS tökmind1... Nem az érdekel hogy a beállítások stb... hanem hogy mi az ami miatt ez nem működhet...
Üdv: Én -
pohár
félisten
Hello!! Ehhez a konfoghoz mit szóltok: Asus P5N-E SLI, Intel Pentium 3.0GHz 2*2MB D925,Corsair 512 DDR2 667MHz (később még egy ilyen mudol be lesz szerezve), Galaxy 7600GS DDR3 256MB???
Várom a véleményteket!!! -
Tivi32
aktív tag
Akkor innen senki sem akar egy Dual Core - TUNING topciot ? ? ?
Pedig azt hittem van rá kereslet ! -
Tivi32
aktív tag
Dual Core - ban ez ajánom:
Intel Pentium D 945 3.4 GHz 2x2MB cache (S775) FSB 800MHz BOX Dual-Core 44 220 Ft
Egy pici 4k val kell többet adnod és már egy olyan procid van amit ha ügyes vagy akkor 5 GHz ig is Húzhatsz!
Persze ehhez kell egy jó RAM, alaplap,táp,cooler(hűtő) na és rengeteg szaktudás !!!
Az árat az Alien Computers ben nézetem !! -
q13579
senior tag
Sziasztok!
Sajnos elszállt a mostani alaplapom, ezért rákényszerülök egy uj konfigot összeállitani, viszont annyira nem sürgös a dolog, ezért minél jobb cuccot szeretnék összehozni a már ''használhatatlan'' dolgok áraibol. Erre kb 100 ezret szánnék. Ebben már lennie kell lapnak procinak vga-nak és memnek. Most amit fontosnak tartok az a processzor (vga-bol késöbb is tudok izmosabbat venni, remélhetöleg a pci-e most marad egy darabig.
Ebböl mindenféleképpen dual core-t, de 40 nél többet már nagyon nehezen adok ki rá...
Nem tudjátok várható-e valamiféle árcsökkenés a köv hónapokban ezen a téren?
Válaszokat előre is köszi! -
brunzwik
csendes tag
Sziasztok milyen alaplapot tudnátok ajánlani egy intel D820-as procihoz? Sajnos sok pénzem nincs. Most egy ms-7275 ben van,de ezzel nem tudom húzni.
Elöre is kösz. -
szucsinka
őstag
van először a 3fogaskerék menü abba van auto tune
indicsd el -
szucsinka
őstag
akko nem vagyok béna
-
szucsinka
őstag
elküdtem de lehet hogy nem megy
a linkek nem jók? -
Tivi32
aktív tag
1.Használd a Válasz gombot ott van a hozzzászolás tétélyén !!!
2.Az a procihűtő 4500rpm en ha megy az tök király !!!
3.A RAm - jaid is okésak !!!!
7-8 perc !!!!!!csak a windows !!??!??!??
nekem a power gomb benyomása után 2 percel már megy is a Gothic 3 (de csak még a menüje van benn (a játék nak 1,5 perc kell hogy betöltsön nagyon megterhelö játék ))
Valami nagyon nem okés ha eddig tart a windows boot !!!!!!
Pedig nagyon is jó a géped !!! -
Bobikk
csendes tag
Nagyon köszönöm a választ. De én igazság szerint azért kérdeztem erre témára mert van olyan gondom, mikor elinditom a gépet Kb 7-8 perc mire betölt a renszerem és utánna 3-4 perc mire felál az operndszer. Arra gondoltam valami nagyon rosszul lehet belöve a BIOSBAN! Csak ezt valahogy nem nagyon értem. Elötte egy sima intelem volt, ez meg egy kicsit nagyon másabb mint az volt!
A Ramjaim Samsung 2x1 Gb 667 DDR2, A Procihütöm meg Gigabyt D cooler 4500rpm -
Tivi32
aktív tag
Pont ugyan ez a procim van !
Ugye Pentium D930 - as ?
Én ezt a procit egy 533 MHz es RAM - mal (tehát a RAM 560MHz en ment alap késleltetésen , feszültség emelés nélkül) és a CPU - t 4,2GHz ig tudtam +0,05 voltal és Gyári hűtővel !!!!
ORTHOSSAL (ez egy CPU-RAM-CHIPSET tesztelő progi) max 65°C os lett persze a proci cooler Performancen ment az AiBooser szerint !
Az alaplapod egész jó.
A RAM-mal sem lesz gond(mert én ugye 533MHz - s KIngston nal megcsináltam !).
A Táp sem rossz bár nem ismerem nekem a 600wattosnál füst szaga volt a tápnak a +0,1 volttol (cpu).
A VGA - dn kb GPU: +30MHz a RAM(VGA):+80MHz kb!
A felül leírtakért semmi féle felelőséget nem válalok de nekem sikerült ! ! ! ! !
Igaz a VGA - val még ugyan nem volt tapasztalatom de szerintem ennyit bírnia kell !!!!!!!
Hajrá a Tuningal ! ! ! ! ! ! -
Bobikk
csendes tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni!
Ezt a tipusu Hardverfelálitás, menyire lehet huzni ? : Asus P5N32-SLI Deluxe alaplap, Intel Dual Core 3000Mhz proci, 2x1 GB DDR2 667 memoria, Hyper Power 525W táp 2x200GB Sata merevlemez, 1xGeforce 7800GS VGA PCIe,
Elörre is Kössz! -
Bobikk
csendes tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni!
Ezt a tipusu Hardverfelálitás, menyire lehet huzni ? : Asus P5N32-SLI Deluxe alaplap, Intel Dual Core 3000Mhz proci, 2x1 GB DDR2 667 memoria, Hyper Power 525W táp 2x200GB Sata merevlemez, 1xGeforce 7800GS VGA PCIe, -
Tivi32
aktív tag
válasz
FehérHolló #2013 üzenetére
lolololololol
taps taps taps -
nokia3650365
aktív tag
válasz
FehérHolló #2013 üzenetére
-
Tivi32
aktív tag
válasz
FehérHolló #2006 üzenetére
Azet írom nagy betűvel mert tisztelem ! ! !
A TUNING - ot mint fogalom ! -
szucsinka
őstag
válasz
MikaVejneGI #2007 üzenetére
sokáig kerestem én is ezt a lapot(asus P5P800 SE )asszem egy bolt rendelésre tudott volna hozni
ha érdekel megnézem -
funkygee
aktív tag
válasz
FehérHolló #2006 üzenetére
Köszi szépen mindenkinek, lehet akkor inkább ddr2 lesz a jó választás, meg valami komolyabb lap.
-
FehérHolló
veterán
válasz
MikaVejneGI #2007 üzenetére
MSI 865P Neo3-V H verziójú igen. A sima (H nélküli) verzió nem. Különben 1 perces guglis kereséssel meg lehetett tudni a kívánt információt, neked is körülbelül ennyibe telt volna.
Az csak simán Pentium D, nem Pentium 4 D. -
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok , segitség kéne nekem Dual Cores témánban
Kérdésem.
A Magyarországon kapható MSI 865P Neo3-V alaplap Támogatja a Pentium 4 D 8xx-9xx (Dual Core) procikat???
Vagy csak, (ha lehet kapni valahol) az Asus P5P800 SE ?? -
FehérHolló
veterán
Nem mindenki akar TUNINGOLNI, de még kisbetűvel sem szeretne mindenki tuningolni.
Az egyetlen megoldás viszont tényleg az asrock. Nem túlzottan megbízható, nem túlzottan tuningolható, de az egyetlen gyártó, akinek néhány (2) terméke tudja kezelni a DDR1es memóriákat 775ös procifoglalat mellett, és a kolléga erre kérdezett rá. -
Tivi32
aktív tag
válasz
FehérHolló #2004 üzenetére
Ha nem TUNINGOL akkor tényleg jol van az ASRock ! ! !
-
funkygee
aktív tag
Hali Mindenki!
Találok olyan lehetőséget (alaplap?) . hogy pentiumD945 (p)l. és DDR memória? Tudtok erre mondani egy legtutibb chipsetet/lapot? Vagy mindenképpen DDR2 kell nekem? Vagy nem is érdemes DDR1-et már? thx. -
Dr.Én
veterán
Hali
Már a multkor kérdeztem a Pentium D 915 2,8GHz-es procirol,na most még azt szeretném megtudni hogy a játékok(bármilyen) terén ez mennyire jó proci, húzás nélkül?Ugye jól gondolom hogy ez a proci a Celeron 3,2Ghz 256kb procihoz képest nagyon nagy gyorsulás hoz nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest