- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Egy óra, két rendszer
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin topik
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
YODA mester
senior tag
Apróban árulom a XEON-t... Nem teccik, ez az Intel káosz... Maradok AMD-nél... Intel úgy is majd csődbe megy ha kijönnek az M2-es AMD-k...
KÖSZ MINDENKINEK..!!![Szerkesztve]
-
hobizoli
nagyúr
válasz
YODA mester #197 üzenetére
With most highend 3d packages (3dsmax, maya, softimage etc) you can setup network rendering, some have it included but you can also buy software thats made specifically for it. So when you've finished working on your 3d scene and you want it to render, the software will send all the content files (scene files, texture maps etc) to each computer and then set them rendering. You could have 5 computers working on one frame each or have all five computers rendering out a 5th of a frame.
Big graphics houses like Pixar and ILM have have massive render farms with something like 500+ CPUs each with 4gig of ram and terabytes of storage, and then at night when everyones gone home all the office computers are assigned rendering tasks too
As I do some rendering an 3d I think that OS running is WIN, and a 3D program like 3d studio max. 3d studio max has its own network render solution, so no other software is needed to network render.
Vagy megis...?
hobizoli[Szerkesztve]
-
Kami11
őstag
válasz
YODA mester #187 üzenetére
Vettél egy procit és azt sem tudod hogy milyet? Semmit nem tudsz azon kívül, hogy Intel és 800-as FSB-n megy? Jó sok pénzed van ha így szórod!
Nem adnál kölcsön?Majd megadom!
Amúgy egy sima dc procival pl.: 830; 840-es jobban jártál volna mint ezzel a kifutó szériás Xeon-nal. Szerintem vidd vissza és számoltasd be egy fentebb nevezettbe, vagy egy X2-be. Ezen az árszinten egy 4400+ X2-ig is elmehetsz, de ha ragaszkodsz az Intelhez (és jól teszed) akkor a 840-est ajánlom min. 2 giga rammal, sok vinyóval -min. 3x250GB raid-elve- és már renderelhetsz is.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
YODA mester #195 üzenetére
Hat olyan render prg kell, ami vagja ezt a renderfarm szeru mukodest, ez nem egy ujkeletu dolog, mert mar Pentium 1 korszakban is csinaltak ileyenekt, az a 400GBP meg kb 150kHUF amibe ez a rendszer kerult.
hobizoli -
hobizoli
nagyúr
válasz
YODA mester #192 üzenetére
Hat ezt a legkisebb dual core A64 X2 is lenyomja, mint a taknyot, es kb annyiert is aruljak a boltban, mint azt, a dualcore Xeon-ban ha jol tevedek vmi 2.66 es 2.8 es 3GHz-s van, de azoknak vetekedik az ara a platinaval, ilyenre gondolj, hogy 1100USD a 2.66GHz-s meg 3100USD a 3GHz-s.
Ami neked van 2800/800/1M lehet vagja am az EMT64-t is, bar az intel processor spec number keresoje nem irta arra szamra, de talaltam olyan 2800/800/1M-t mashol kozben, aminel irjak az EMT64-t is, csak ott meg spec number-t nem jelzik...
hobizoli -
hobizoli
nagyúr
Ha mar a rendereles a lenyeg:
The 9GHz Rendiathon:[link]
In order to prove itself as a decent piece of kit I decided to set up a show down against my current computer rendering a small animation of my iPod lasting 30 seconds - 600 frames. My computer (a 3 GHz Pentium4 with 2 GB RAM) took 1 hour to complete the task - however the Rendiathon took a mere 15 minutes for the very same job. Cutting rendering times by 75%? I think that's a mod job well done!
hobizoli -
hobizoli
nagyúr
válasz
YODA mester #189 üzenetére
Ha csak egymagaban fog ulni a lapban, akkor jo dragan vetted a render teljesitmenyet, egyszerubb lett volna venni egy ugyanilyen orajelu Prescott-t, az semmivel sem lenne lassabb, de joval olcsobb, meg a deszka is hozza.
Egyet arulj meg el, ha a tesztekben azt lattad, hogy a Opteron nyer, akkor megis miert Xeon-t vettel, ha egy-egy ket CPU+deszka combo ~ugyanannyiba faj? Az egy CPU-st most hagyjuk, mert csak 1db Xeon-t vagy csak 1db Opteron-t epeszu ember nem vesz, mivel annal a P4 es A64 desktop CPU+deszka joval olcsobb es semmivel sem lassabb mindket platformnal....
hobizoli[Szerkesztve]
-
hobizoli
nagyúr
válasz
YODA mester #189 üzenetére
Igy egyszem magaban arra jo, amire egy Preszkott magos P4 2800/800/1M, hozza 2800+ A64 szintjet...talan.
Dual core es EMT64 az nuku.
hobizoli[Szerkesztve]
-
YODA mester
senior tag
válasz
hobizoli #188 üzenetére
Szép mese volt csak kár, hogy kérdésemre se volt válasz... Másrészt én tesztekben csak azt láttam, hogy Opteron porig alázza a XEON-t... De ez most engem marhára nem érdekel...
Mint írtam vettem ma egy ilyet: XEON 2,8Ghz/800fsb/1Mb L2 cache, Socket 604, E0, sl7pd
Fingom sics mire jó, hány mag van benne hány bites A64-ekhez viszonyítva melyikkel egyezik meg tudásban..? Válaszolna valaki..? -
hobizoli
nagyúr
válasz
YODA mester #187 üzenetére
Hehe, a Xeon olcsobb...teged nagyon megvezettek.
Egy normalisabb Xeon DP, meg egy deszka is 100-100k-nal kezdodik. Meg ugye az sem mindegy, hogy Xeon-bol bevasarlod a ''jofajta'' elavultnak szamito Xeon DP 2800/533MHz-t ~80k-ert, meg a szinten elavult deszkat hozza ~70k-ert -ez eddig igy ~150k-, amikor annyiert 2db 2800/800-s P4-t kapsz, tobb L2-vel, es akar deszkaval egyutt is, es nem hiszem, hogy az a Xeon beveri renderben akar a sajat kisoccset is, mert igy egyszal magaban miben is jobb/tobb tole?
Egy jelenleg korszerunek szamito A64-3800+ X2 egy jobb deszkaval is olcsobban kijon, renderben meg nemtom az egy Xeon core a HTT-vel egyutt is mennyit er a 2db A64 core ellen, SSE, SSE2 es meg SSE3 is van ebben is.
Netburst savszelesseg allergiassagrol mar nem is beszelve...
Pl 2db Xeon DP 2800/533 egy Asus PCH-DL deszkaval -en ezt talaltam itthon arlistaban- az ugy 230k-ba faj, a 2db Opteron 246 -mi ugye egy-egy 3200+ A64-nek felel meg-, a MSI K8N-FAR2 deszkaval meg szinten 230k koruli aron jon ki. De ha dragabb lenne 20k-val akkor is jobb vetel sokkal, hiszen nem csak korszerubb, hanem gyorsabb is, meg azert is dragabb, mert ujabb, nem a kifuto modell, mint a 2800/533 meg az a i875-s dual Xeon deszka. Na most egy 3200+ SZVSZ gyorsabb egy 2800/533-nal, plane ketto, azaz nem muszaj 246-l venni, eleg lenne a 244 is -A64-3000+ -, akkor meg maris olcsobb vmivel.
Az intel rendszer egy i875-s deszkara epul, ami mar also hangon nezve is min. 2 eves, az utobbi egy a legujabb nForce4 SLI chipset-re epulo PCIE-s cucc (dual core ready is afkorz), azaz a ketto kozott van egy fenyevnyi diffi.
MSI K8N-Master-FAR: [link]
hobizoli -
YODA mester
senior tag
válasz
robyeger #186 üzenetére
Én orba , szájba renderelni akarok... Én idáig asztem a XEON az Intel csúcs, mint a dual magos 64 bites Opteron, erre kiderül hogy XEON-ból van egymagos 32 bites is... Na vettem ma egy ilyet, csak hogy legyen: Intel XEON 2,8Ghz/800fsb/1Mb L2 cache, Socket 604, E0, sl7pd... Mire jó ez és ez mit tud és hány magos és hány bites..?
Van lém, de Opteronra nincs, ezért XEON konfigot dobok össze rendereléshez, mert olcsóbb... -
robyeger
addikt
válasz
YODA mester #181 üzenetére
Nekem te kezdesz zavaros lenni
Mire akarod használni a leendő gépedet? A jelen configodat elnézve AMD X2-re való fejlesztést javaslok, mert DDR1-ről át kellene teljesen állnod DDR2-re, ha az Intel irányában indulnál meg. -
robyeger
addikt
válasz
YODA mester #177 üzenetére
A Xeon procik főként MFLOPS (lebegőpontos műveleti végrehajtásban) erősebbek desktop-os társaiknál, az vegyen ilyet otthonra aki orrba szájba renderel a gépével.
-
robyeger
addikt
''ASUS-ban sokkal jobban melegszik a proci '' Számomra ez elég kérdőjeles vélemény
Azt kell megnézni, mikor auto-ra állítjuk a BIOSban a proci Vcore-ját, akkor ténylegesen mennyit ad neki a lap? Ha a gyári érték felett, (az energiatakarékos módozatokat addig érdemes kikapcsolni, hogy ne zavarjanak be, C1E,TM,TM2,EIST), akkor nem csoda hogy jobban melegszik. -
robyeger
addikt
válasz
YODA mester #167 üzenetére
Ha nem akarsz tuningolni szerintem bármelyik jó lehet, ha viszont igen akkor Abit, Asus, Gigabyte (ABC sorrendben), talán még az Epox és az MSI egyes lapjai is beleférnek ebbe a group-ba.
-
Koosh_ALi
csendes tag
válasz
YODA mester #181 üzenetére
Szia!
Egesz ponosan a kerdesedet sem ertem. Magyarazd meg h mit nem ertesz -
YODA mester
senior tag
Minél jobban beleásom magam annál nagyobb a zavar... Most van 800fsb-s meg 533-as... Van egy magos meg kétmagos is..? Meg 64 bittyes és nem 64 bittyes..?
HELP -
YODA mester
senior tag
#177-et ne olvassátok el..De mennyivel gyorsabb ez mint a többi Intel vagy az X2... Lehet ezt asztali konfigként ugyanúgy használni..?
[Szerkesztve]
-
YODA mester
senior tag
És mér olcsóbb a P4 D-nél..?
-
YODA mester
senior tag
És mi a különbség a sima és az MP Xeonok között..?
-
YODA mester
senior tag
A XEON az mostmi..? Dual-core..? két 64 bittyes..? jó az..? gyors az..?
-
Koosh_ALi
csendes tag
Hi all!
Sokat hallottam a pentium d rol. Azt mondjak, h ez az a technologia amit nem szabad megvasarolni, mert h meg ecceuen nincs szofware ami ezt kihasznalna, hisz lenyege h egy idoben 2 szer annyi feladatot tud szamoln (parhuzamosan), ha program ugy szolgalna ki.
Jatekoknal allitolag lassabb, mivel ennel vannak nagyobb orajelu sima 1 magos procik is, itt logikusan belengondolva sem tudja kihasznalni a kettos mag elonyet, mert csak egy sorban erkezik az utasitas. Valamint hianyzik belole a Hyper Threading. Sokan mondjak majd biztos, h az csak pont azert van benne, mert h szimulalja a masodik magot... Igen de a kes memiroaja, es annak elerese is gyorsabb a HT val (2mb).
Meg egy utolso erv, h felesleges erre kolteni, ket ugyan olyan geppel, teszeltek egy termekbemutaton a Pentium D egy sima P4 el. Az orajeluk ugyan az volt. Videorenderelesnel ugyan annyi ido alatt fejeztek be a munkat.
Nem azert irtam le, h barkinek is elvegyem a kedvet, hanem csak a tapasztalataimat osztottam meg veletek. Amugy ez a dolog nagy jovot kinal a tovabbfejlodes teren. Hamarosan nem csak ket magos procik lesznek, hanem a duplaja... aztan annak is a duplaja... Aztan talan megjelennek a szofwarek is alaAkkor mar teljes lesz a kep es elonyet is ezekelheted a + befektetett penzednek;)
-
-
YODA mester
senior tag
Foxcon-ról akkor tettem le, amikor megnézte az oldalát... láccik, hogy hülye kis tiwaniak rakták össze akik még angolul sem tudnak és nem lehet benne semmit megtalálni...
Rányomok: Products, erre mik alapján akarok tallózni..?: betü alapján, szó egyezése alapján meg ilyen fasságok... Semmit nem találtam meg benne... Egy alaplapot sem...
Semmit... Hát ilyenbe nem szivesen fektetek...
Bocs, de ezt ki kellett adnom magamból...[Szerkesztve]
-
Savanya
addikt
válasz
YODA mester #167 üzenetére
Pedig a Foxconn ritka jó NF4 inteles .... ASUS háát , Gigabyte meg már a 2. van szervizben .
-
hobizoli
nagyúr
válasz
YODA mester #169 üzenetére
Oszt melyik PentiumD ilyen nagyon konkret....?
hobizoli -
hobizoli
nagyúr
válasz
YODA mester #165 üzenetére
Az X2-t?
hobizoli -
Savanya
addikt
válasz
YODA mester #165 üzenetére
Vegyél valmilyen NF4-et /pl. EPOX/ és P830D-t . Nekem is NF4-ben ment eddig a P830D ,csak sajna a lap elszállt.
-
Savanya
addikt
válasz
YODA mester #163 üzenetére
Nem csak ''EE''-hez ,azt a 945p is támogatja .... 955x-nek gyorsabb a memókezelése a PAT miatt , ezért gyorsabb.
-
Savanya
addikt
válasz
YODA mester #161 üzenetére
Kicsit gyorsabb mint a 945p és tuningban is verhetetlen / itt az NF4 hiába gyorsabb nem jeleskedik /
-
Domy
aktív tag
válasz
YODA mester #158 üzenetére
Nem vagyok én adatbank
Ha már lúd alapon inkább vmi jó 955-ös lapot néznék...
-
Domy
aktív tag
válasz
YODA mester #156 üzenetére
Viszont bizonyos Asus és Asrock lapok tutira tudják a Dualcore procikat annak ellenére, hogy 865-ösek... pedig azok télleg régi chipsetek...
-
Domy
aktív tag
válasz
YODA mester #153 üzenetére
A 915 az not support dualcore... minimum 945/955 vagy esetleg 865 jöhet szóba!
[link] -
YODA mester
senior tag
Illetve még GA-8I945P Pro jöhet szóba. [link]
-
YODA mester
senior tag
Ezen gondolkozom: Gigabyte 8I915P Duo Pro Intel915P... Vélemény..? [link]
Kell a dual giga LAN és tuningolni is akarok keményen... -
robyeger
addikt
válasz
YODA mester #151 üzenetére
A 945/955 chipsetek egyszerre maximálisan 20 PEG liket tudnak kezelni, ezért vannak bizonyos intel chipsetes lapok, amin 1db 16x és 1db 4x PCIE slot helyezkedik el. Amúgy az még nem olyan biztos hogy nem fogják tudni az SLI-t vagy a CrossFire-t. Csak még a szoftver támogatottság hiánycikk, persze az is lehet, hogy hagyja a jó fenébe ezt a vonalat az Intel és már csak a 975 chipsetnél lévő 8x/8x -ra fog koncentrálni?
Több monitoros vagy (több megjelenítős 1 összképes) rendszerek jelenleg is probléma nélkül működtethetők benne.
-
YODA mester
senior tag
Nézegetem az Intel chipset-es lapokat és nem értem, hogy miért van némelyiken 2db x16 PCI-E ha nem tudnak SLI-t..?
-
robyeger
addikt
válasz
YODA mester #146 üzenetére
A legújabb steppinges Intel dual core procik 64bites utasításkészlete egy az egyben megegyezik az A64 venice magokban használtal, a legelső steppingnél pedig össz vissz 3 db utasítást hagytak ki Intelék, de attól probléma nélkül futt azokon is bármilyen 64bites alkalmazás, természetesen csak 64bites op. rendszer alatt.
-
robyeger
addikt
válasz
YODA mester #147 üzenetére
Erdőke is jól tudja, annyival pontosítanám, hogy a D820 megy az NF4 IE chipsetekben, de csak ''single core'' egy magos üzemmódban, magyarán 820 alá nem szabad NF4 IE lapot tenni. D830-tól már nincsennek ilyen gondok...
-
erdoke
titán
válasz
YODA mester #147 üzenetére
Úgy tudom, a 2,8-as procival gondjai vannak az nF4 Intel Ed. chipnek. Legalábbis az elején nem ment vele, csak a nagyobbakkal.
-
YODA mester
senior tag
Ja és egy ASUS Nf4 SLI-Deluxe-os lappal szeretném eztet... Nf4-el megy már a Dual-Core..?
-
YODA mester
senior tag
Hi all. Van ez a P4 820 dual-core 2.8Ghz.. ez most 64 bites vagy nem..? Ha igen akkor ugyanúgy mennek majd vele a 64bites alkalmazások, mint A64-nél..?
-
erdoke
titán
Szerintem nincs azzal gond, hogyha valaki DC procit akar venni, akkor megismeri az alternatívákat. Tegnap az X2 topicba linkeltem be 2 képet a Yonah előzetes tesztjéből, amit az Anand csinált.
Azzal egyetértek, hogy az architekturális és egyéb elméleti kérdéseket az Intel vagy AMD témában kell megvitatni, nem itt OFF-olni. Viszont ha valaki megmondja, hogy mire használná a gépét, akkor csak linkelhetek neki néhány tesztet a témában, illetve javasolhatok megoldást?
[Szerkesztve] -
hobizoli
nagyúr
válasz
robyeger #139 üzenetére
Es ugyan mit ersz el vele, ha legszukebb keresztmetszet a chipset maga a latency-vel meg savszelessegevel, jaj de huje pelda volt ez a hubazz az L2 jujdegyors, mert 108G/s, amikor az adott core a RAM-bol vagy a ket core egymassal infot csak a chipset-n keresztul tud cserelni, egy regesregi intel csokeveny ez...es ugy lehatarolja a teljesitmenyt, hogy csak nezel
Sokkal jobban hajlik vissza ez miatt a PeniumD meg foleg az XE teljesitmenye, mint az X2-n a -csak szerinted fika- XBAR miatt, csak ezt elfelejted leirni vmiert...
Na OFF vege, kezcsok
[Szerkesztve] -
donw3ga
őstag
Felmerült bennem, hogy váltok intel DC-re, így hát bejöttem ide, az erre nevezett topikba tapasztalatokat olvasgatani.
Erre mit látok? Azt, hogy a kedves ájemdé fanok nyomják, hogy milyen f@sza mennyivel jobb az x2, köszi srácokVagy nincs X2 topik
szerk. áttettem off-ba
[Szerkesztve] -
robyeger
addikt
válasz
hobizoli #138 üzenetére
Netburst 108 Gbyte/s L2 cache kapacitásából adódóan elég nehéz manapság elérni a 10Ghz magórajelet, még tuningal is, na onnantól az Intel teljesítménye is visszahajlik.
Amúgy van előnye is és hátránya is mindkettőnek egymással szemben, még ha az A64 architektura összeségében jobb is gyári alapértékeken nézve.Ez mellett még van 600.000 egyéb más befolyásoló tényező. (Intel vagy AMD forumban csontig lerágva a téma)
-
hobizoli
nagyúr
válasz
robyeger #136 üzenetére
Ezt csak Te majmolod, mert masba belekotni sem tudsz, kivancsi vagyok a PentiumD-nel ez hogy is alakul, meg mekkora is ez a ''fojtas'', azt pl meg ezt miert nem vezetted le olyan nagyszeruen, a Pentium XE-rol mar nem is beszelve...nos, hogyisvanez a sajat hazunk tajan, kedves robyeger?
hobizoli
[Szerkesztve] -
robyeger
addikt
Unatkoztok az AMDs topic-okban, hogy ide jártok X2 -t Flame-elni??
-
robyeger
addikt
Mondasz igazat és ökörségeket is, mint általában
:
-Szóval nem állítottam, hogy az alkalmazások összeségében az X2 nem lenne jobb, mint az Intel DC-k.
-945 chipsetes lapokban ugyan úgy filléres cuccok is vannak, mint egy K8T800Pro VIA alaplap esetében.
-mikor láttál utoljára árlistát???, még hogy a DDR2 drágább, mint a DDR1
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
válasz
robyeger #125 üzenetére
A Canopus Procoder és a Cinema Craft Encoder a legjobb és leginkább elterjedt professzionális és félprofi MPEG2 enkóderek. Akik ezzel foglalkoznak, gyakran ezt használják otthon is (pl. én is, pedig nálam csak hobbi).
Azért beszélsz hülyeséget, mert általánosságban mondod, hogy MPEG2 kódolásban jobb a hasonló árú Pentium D, holott ez semmilyen multimédiás kódolásra nem igaz általánosságban. Ha megegyeznénk abban, hogy videó enkódolásban hasonló teljesítményű egy 3800+ és egy 830, szinte minden másban pedig jobb a 3800+, akkor melyiket érdemes venni? Az árnál természetesen a komplett platform árát véve alapul, hiszen az X2 egy filléres K8T800Pro VIA alaplappal is ugyanazt a sebességet hozza, mint a legdrágább S939 deszkákkal, míg az Intel DC-hoz extra árú lap, drágább DDR-II kell.
Most ez a helyzet, és legközelebb a Conroe-nál változhat drasztikusan. Sem a Presler, sem a Yonah nem tudja asztali processzorként egyértelműen megverni az X2-est, de a Conroe-nak lehet esélye. Csakhogy addigra itt a 65 nm-es X2 DDR-II-vel, úgyhogy az sem lesz könnyű menet.
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
válasz
robyeger #121 üzenetére
Nem tudom, miért háborogsz, nyilván a leendő vásárlókat a gyakorlat érdekli, és a megbízható oldalak tesztjeinek hisznek. A CNET-et hardvertesztben linkelni kb. olyan, mintha itthon az Indexet linkelnéd a Prohardver helyett.
A Roxio és a Sorenson Sqeeze4 pedig olyan alkalmazások, amiket a kutya sem használ, különösen nem otthoni felhasználók.
Mellesleg az általad linkelt ''teszt'' következtetése: ''Winner: AMD''. -
robyeger
addikt
Na csak sikerült olyan progit találnod ahol éppenhogy, de győzni tudott a X2 3800+ proci a 3200Mhz ketyegő Intel Pentium D és XE felett. Nem állítottam, hogy minden videókódolási progiban jobbak PentiumD a kisebb X2 viszonyítva. Azt leszögezhetjük, hogy a sebesség különbségek -5% - +5% terjednek MMX-SSE-ben, míg például más alkalmazás tipusokban fölényes az X2-ek elsőbbsége(akár 20-30% meghaladóan). Tehát nem hülyeséget beszélek, ezt te is nyugodtan elismerhetnéd.
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
válasz
robyeger #111 üzenetére
És csak akkor igaz ez is, ha a sávszélesség korlátja közel van az egy mag korlátjához. Ez Intelnél valóban így van, viszont A64-nél nem. Tehát nem dugul be olyan hamar a busz, egyrészt az eleve nagyobb sávszélesség (DRAM + NB felé), másrészt az eltérő mikroarchitektúra miatt.
-
robyeger
addikt
Pont ezeken a megbízható oldalakon alig volt lemaradva MPEG2 kódolásban a 820-as a X2 3800+ től a 830 pedig már rávert. és ha azt vesszük hogy magórajel arányaiban a Intel Pentium D-k alacsonyabb összteljesítmény szinten vannak és még olcsóbbak is, akkor videókódolásban még mindig az Intel a nyerő.
Ezeket a teszteket az Intel vagy AMD topicban már átrágtuk, kár hogy nem voltál ott.
-
hobizoli
nagyúr
Hat En ezen [link] az oldalon 1db 12V-s agat latok az emlitett tapra, kulonben meg 2x18A @12V tapnal erosen 400W felett lenne a teljesitmenye, hiszen csak az a ket vonal egyuttes terhelhetosege 432W lenne, es akkor meg hol vannak a 3.3V az 5V es -12V feszultsegek teljesitmenyei, amikre ha csak 1-2A szamolok is mar min. 50W-t vagyok mar a nevleges teljesitmenyszintje felett
hobizoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest