Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Tuty
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Nekem még egy kicsit új ez a dual core, de mivel mindenhol erről áradoznak gondoltam ha már fejlesztem a gépet akkor ilyen procit rakok bele.
Csak igazándiból azt nem tudom, hogy milyet rakjak bele. Mert ahogy elnézem van 830-as meg 930-as a 3,0Ghzesből. Melyiket válasszam??? A gép mondhatni játszásra lenne, de azon kívül szoktam vele konvertálni, meg ilyenek.....
Jah, és még valami! Ez az alaplap támogatja a dual core-t? Gigabyte GA-8I945P-G-RH
Ha nem támogatja kérlek titeket ajánljatok egy másikat, ami közel ilyen tulajdonságokkal rendelkezik mint ez és támogatja a dual coret jah és ne legyen túl drága
! (ha lehet ne MSI legyen, mert azokat rühellem mióta egy tönkrevágta egyik haverom gépét, de ez hosszú sztori
)
SEGÍTSÉGETEKET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
! (ha lehet ne MSI legyen, mert azokat rühellem mióta egy tönkrevágta egyik haverom gépét, de ez hosszú sztori