- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
"tuning esetemben nem játszik (kinőttem belőle jó pár éve),"
Pedig ha azt mondom, hogy 1.16Volton megy nekem alapon az i7 920 és így nagyjából 70W vesz fel míg ugyan ezt a sebességet képes hozni 0.86V-on 30W fogyasztás mellett akkor szerintem érdemes egy picit foglalkozni a tuninggal.
-
tlac
nagyúr
Ár/teljesítmény? Meg szabad kérdeznem mire használod a gépet?
Most kihasználják a programok a 4 mag + HT-t? Néhány grafikai alkalmazáson kívül mutass már légy szíves olyan programot, ami kihasználja.
Ugyanezen programokat leszámítva a 4 magot kihasználókat is igencsak nagyítóval kell keresni egyelőre.ne kevered az ár/kihasználtsággal
-
Zájec
veterán
én ezt a procira értettem, szóval nem kell általánositani....
be is vállalom,, nem értem mi ez a para ? esetleg valami korábbi negativ élmény részedröl ?
a 2mag -- 4mag -al kapcsolatban azért vannak jelentös különbségek, hiába nyugtatgatod magadat... vagy: te vagy lemaradva.... nem kicsit..
már most kihasználják a HT-t,, nemértem milyen elfelejtésröl beszélsz
igazad van , nekem soha nem volt 25k -lapom...
ja De !! bocs ABIT IP35-E ,, az olcsó volt és tuningos,, nem vettem meg anno a pro-t..."Ja bocs, tudom, neked csak a legdrágább felel meg."
abszolut nem, mert akkor jelenleg is valami 100k EVGA lapom lenne... de nem igy van....
csak egy olcsó 50k-s Biostar lapom van, ami árban igencsak az olcsóbbak közé tartozik az X58-s választéknál..... szóval ne vádaskodj ! én midig is ÁR/teljesitmény muatüban nézam a dolgokat és aszerint választok.... mint most is... -
Epp most raktam ossze a kedvedert a hardverkerben egy i5 750-es es egy i7 920-as rendszert. Lap, proci, memo. Elobbi 118k, utobbi 137k, tehat 19k a kulonbseg, es akkor van egy 920-ad 6 giga rammal, ennyit mindenkepp megeri radobni, tehat ha az ar/ertek aranyt es az idotallosagot nezzuk, az i7 920 a best buy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged