- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Azt hogy? Alapbol a tartalyban levo folyadek tavozik, egyutt a felso radiban levo folyadekkal.
Mod: jo, hat kulso radival megint mas. Ott raadasul siman megoldhato egy kuplungos bekotes, igy a radit is barmikor levalaszthatod. Nekem is erik a MOORA3 beszerzese, csal lusta vagyok nekiallni.
-
MPowerPH
félisten
Ami utana van, az szinten Hynix, CL12-ot csak azok tudnak. Nem tavolodtunk el a tematol, de amig a regi jol bevalt az osszes lappal szepen megy, addig a Samsungal mar furodtek be masok is. Nalam pl. egy 3866Mhz-s kit volt, es nem ment sehogy sem.
Az arakat nem tudom otthon, itt a Corsair LPX-ek semmi penzert mennek, mig az uj memokert, foleg a linkelt dominatorert elkernek 2,5x-es arat is, es semmivel sem lesznek jobbak.
-
MPowerPH
félisten
Nem nezem, mert nem latok nagy dolgot. Majd ha valamelyik Samu produkalja azt, amit pl. ez a low cost Hynix tud, akkor azt mondom, tan erdemes megprobalni. Hogy a topikbol idezzek. Nekem a CL14-et csak 3200-ig tudta 1.42v-al, ami meg igy is boven oks.
-
MPowerPH
félisten
Annak a Samsungnak nagyon hasznalhat az a 1.55v.... Ez meg mindig nem bizonyitja, amit irsz.
Azt megkerdeznem, hogy milyen platformod is van? Csak mert olyanon vitazol, amin lehet nem kellene, ha meg nem szereztel tapasztalatot veluk. Nezz vissza itt a forumban, hogy a toredek aron vett Corsair LPX-ek hogy mennek.
Pluszban en mar probaltam Samsung IC-st, es vissza kellett kuldenem.
-
westlake
félisten
Az, hogy egy CPU-t egy adott TDP osztályba sorolnak be, nem véletlen. Egy E5-2699 v3 is "belefér" a 145W-ba, pedig ott 18*2.8GHz-en pörög a CPU. 50.4GHz áll szemben a 20.4GHz-cel. Ez több, mint a duplája, mégis belefér alacsonyabb TDP keretben. Nekem senki ne mondja, hogy ez normálisan van kitalálva. Nyilván a feszültség mértéke egy olyan tényező, amit nem ismerük. És az is egyértelmű, hogy fogyasztás szempontjából ez sokkal többet jelent, mint a sebesség. Egyébként egy 4 magos CPU-ról van szó, tehát a feszültségnek kell annyira magasnak lennie. Ráadásul egy léghűtésnek is meg kell vele birkoznia. Egyébként meg abban a szektorban, ahol a Xeon-ok dolgoznak, ott pont nem a sebesség a lényeg, hanem a szálak száma. Oké, azt is megértem, hogy ez csak egy "bemutató" darab. Biztos vagyok benne, hogy alig fognak eladni ebből a modellből. Egyébként még azt is meg merném kockáztatni, hogy a gamer csoport sokkal inkább értékeli majd, mint a server szektor.
-
westlake
félisten
Nem értem, mi lenne ezen 165W. Az 5960X például a gyári all-core 3.0GHz sebességével (24GHz) belefér 140W-ba. A Broadwell gondolom valamivel alacsonyabb feszültségen is fog üzemelni, mint a Haswell. Minek egy 4 magos valaminek (20.4GHz) 165W? Még az sem indokolja, hogy 5.1GHz-en üzemelnek a magok.
-
MPowerPH
félisten
Nem, mert ugyan ezeket a memokat az elozo MSI lapban tudtam 3200-on kergetni. Es alabb is volt egy Aida teszt, ahol 3200-on mentek. Hynix MFR -ek nem nagyon akarodznak tobbet menni.
Az uj G.Skill-ek mar elvileg az Samsungal jonnek, de nem tudom, hogy melyik sebessegi szinttol. En most biztosra megyek, direktbe csak olyat keresek, ami biztosan tudja is a 3.6-3.8GHz-t.
mod: 4635MHz-n meglett a stabilitas is kozben. Most majd nyuzom ezen az orajelen, ha kell visszaveszek. Megnezem meg 100-as strap-al megjavult e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 3 3200G processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ELKELT! FOXRA VÁR!!Intel i5 10400F 2,9Ghz LGA1200 GARANCIA
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged