- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
válasz
MPowerPH #2988 üzenetére
Én nem kezdtem el vitázni, csupán egy nagyon egyszerű és kézzel fogható tényt mutattam neked, amihez semmi köze nincs, hogy nekem milyen gépem van. Nem én kezdtem el mondogatni, hogy a Samsung IC nem megy X99 alatt. Csupán egy tesztet mutattam, hogy de. Emellett még az 1,55V-ot sikerült kiszúrnod, de pontosan két sorral lejjebb már 1,35V-on megy 3,2GHz-et egy nem OC Socketes lapban egy 2400MHz-es memória. Emellett ha bárki felmegy Gskill oldalára és listázza a ramokat, akkor könnyen észreveheti bárki, hogy 3400MHz-es memóriák is vannak és az minden Samsung IC
A korábban linkelt Corsair Dominator 3,4GHz-es memória is Samsung IC-s, ha 4,23-as verziójú. A gyári oldalán annyira támogatja az X99-es platformot, hogy oda is van írva szép hatalmas betűkkel: "Custom designed for the Gigabyte X99-SOC Champion"
A tesztet majdnem elfelejtettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 9 9900X 2,5 év garancia
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest