- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay #7562 üzenetére
LCPower AM2 Cu-AL hűtő a kínai kerettel a 2640- hez is kevés volt, cseréltem LCPower toronyra(180W), ez már elegendő.
A HUANANZHI X99 -TF lapomon csak 1 gondom van RAM T3 nem változtatható, Iván elvtárs részletesen tárgyalja a lapján, van hozzá tucat féle bios, mindegyiknek előnye-hátránya. Hogy melyik fog működni, alapos azonosítás kell, nincs kedvem téglásítani a lapot, meg T3- al is jó sztem, mivel Quad(4x8GB desktop Kingston RAM). Az többi setet meg pont a kedvemre szabták. Alváshiba esetén írja Iván, hogy 1 jumpert kell átrakni a lapon, de nem tettem át, nem használok S3-4 módokat, csak a problémát okozhatják, esetleg áramszünet esetén logikai, erősebb esetben fizikai HDD/SDD pusztulás, menjen csak szépen folyamatosan, ha éppen nem használom, energiatakarékos profil a Winben, oszt jóvan.
Én kisfogyasztású procira is tennék ventit, csak bordával nem használnám...
Manapság a modern ventik hangja minimális, nem zavaró.
L-es proci turbo hack-el : erre kíváncsi vagyok, majd írd meg mi lett az eredmény. A 2640- esem gondolom 3.4GHz lenne az összes mag, ha megkockáztatnám, de akkor meg még erősebb hűtő kéne, nincs kedvem hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest