Hirdetés
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elbandi2
tag
válasz
hobizoli
üzenetére
Hmm.. Jó árnál vagy vele
Nekem is úgy indult hogy egy régen nem használt Core2 Quad gépet próbáltam kicsit felhozni, oc, + ram, ssd, gtx 1060.De rájöttem hogy azért ma már processzor oldalról nagyon kevés. Ezért próbáltam rá erre 2011v3 vonalra. Rendeltem Alin egy lap-proci-ram kombót, de becsaptak, és nem küldtek semmit
Így innen az apróról szedtem össze a dolgok javát, illetve már nem igazán érdekelt az ár. Az eredeti tervhez képest sikerült "némileg" elszállni, és akkor már megpróbálom majd kimaxolni a platformot
Jelenleg: MSI X99A Xpower Gaming Titanium lap, E5-2618L V3, 2x16GB DDR4 2400 Samsung ECC ram, 500GB SSD, Deepcool AIO 360 Lian-Li O11 D, 1000W Bronze PSU, Gtx 1060.
Ebbe megy majd nagyobb CPU, min+ 2x16 ram M2 SSD(Pci-x), meg ha alakul valami vga ár fronton, akkor valami RTX3070 szintű kártya.
Igazság szerint dohányzásról való leszokás pótcselekvése lett az építés, és az alkatrészvadászat, hogy mennyit fogom használni, az másodlagos
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- SörcsaPH!
- Futás, futópályák
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- Gitáros topic
- Mini PC
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így innen az apróról szedtem össze a dolgok javát, illetve már nem igazán érdekelt az ár. Az eredeti tervhez képest sikerült "némileg" elszállni, és akkor már megpróbálom majd kimaxolni a platformot