Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
#6379CME : Most néztem YT tesztet. [link] Pár dolog nem ment simán itt.
#6380helkis : Ha minden jól megy akkor 5 évig mindent is...
Nekem ez ad most mindent. A router egy opnsense, rajta saját VPN szerverrel openvpn alapon. Ha elég gyors a proci akkor elég nagy sávszélű kapcsolatot tud adni. De ide betennék egy packet inspection funkciót ami szintén eszik rendesen... Ezen kívül fut még most egy Xpenology alapú DSM. Ezen fut Dockerben Unifi Controller, Serviio dlna, transmission, és fájlmegosztás. Meg egy pihole... És akkor erre szeretnék még ráaggatni más VM-eket, meg docker konténereket...
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nekem ez ad most mindent. A router egy opnsense, rajta saját VPN szerverrel openvpn alapon. Ha elég gyors a proci akkor elég nagy sávszélű kapcsolatot tud adni. De ide betennék egy packet inspection funkciót ami szintén eszik rendesen... Ezen kívül fut még most egy Xpenology alapú DSM. Ezen fut Dockerben Unifi Controller, Serviio dlna, transmission, és fájlmegosztás. Meg egy pihole... És akkor erre szeretnék még ráaggatni más VM-eket, meg docker konténereket...