Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Milyen okostelefont vegyek?
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Reggie0
üzenetére
Nem igazán értem, hogy mire gondolsz. Ahhoz, hogy egy alaplap működjön egy CPU-val, az alaplap BIOS-ában benne kell lennie az adott CPU mikrokódjának. Az előbb is ezt írtam és szerintem elég konkrétan fogalmaztam. Teljesen mindegy, hogy a CPU mit tartalmaz, az nem befolyásolja az alaplap (BIOS) működését. Ha a CPU mikrokódja például xyzp, a BIOS-ban meg csak a xyzw van, akkor azzal a CPU-val az az alaplap nem fog post-olni. Nem kell elhinned amit mondok, a te dolgod. Fél éve foglalkozom komolyabban mikrokód frissítésekkel, meg BIOS módosításokkal.
Egyébként bármikor bebizonyítom, hogy nekem van igazam. Adj egy olyan CPU-t, ami nem működik egy adott alaplapban. Majd fog. Vagy fordítva. Megoldom bármikor, hogy csak egy adott CPU-val ne működjön egy alaplap. Ha neked lenne igazad, akkor ilyet nem lehetne megoldani, hiszen a CPU-ban van valami alap mikrokód, amivel mindig kellene működnie egy alaplappal, nem? Legalábbis az előbb ezt írtad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- EAFC 26
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Milyen széket vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest