- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz Reggie0 #5758 üzenetére
Nem igazán értem, hogy mire gondolsz. Ahhoz, hogy egy alaplap működjön egy CPU-val, az alaplap BIOS-ában benne kell lennie az adott CPU mikrokódjának. Az előbb is ezt írtam és szerintem elég konkrétan fogalmaztam. Teljesen mindegy, hogy a CPU mit tartalmaz, az nem befolyásolja az alaplap (BIOS) működését. Ha a CPU mikrokódja például xyzp, a BIOS-ban meg csak a xyzw van, akkor azzal a CPU-val az az alaplap nem fog post-olni. Nem kell elhinned amit mondok, a te dolgod. Fél éve foglalkozom komolyabban mikrokód frissítésekkel, meg BIOS módosításokkal.
Egyébként bármikor bebizonyítom, hogy nekem van igazam. Adj egy olyan CPU-t, ami nem működik egy adott alaplapban. Majd fog. Vagy fordítva. Megoldom bármikor, hogy csak egy adott CPU-val ne működjön egy alaplap. Ha neked lenne igazad, akkor ilyet nem lehetne megoldani, hiszen a CPU-ban van valami alap mikrokód, amivel mindig kellene működnie egy alaplappal, nem? Legalábbis az előbb ezt írtad.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
Új hozzászólás Aktív témák
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Anime filmek és sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mesterséges intelligencia topik
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Intel Core i5 13600KF / i7 12700KF / 12700K processzorok 2 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! AKCIÓ ÚJ AMD Ryzen 9 7900X3D / AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év gar. 27% áfa
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 88.000.-
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor