- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
BL@CK
tag
válasz
Achill3uS #2265 üzenetére
Simán alapon használtam, oc meg semmi nem volt, összeraktam magától pukkant egyet 1-2 napon belül. A 3. cseredarab amit kaptam 1 hétig bírta, utánna elkezdett füstölni és szétégett a vrm, szerencse hogy itt voltam pont és nem égett le az egész ház. A lapban 5960x volt 16gv 2400as ddr4-el. Még az xmp se volt berakva a ramoknak, annyira alapon volt minden, csak egybedobtam bekapcs és úgy ment az említett ideig. Táp is normális volt hálózat is. Tápokból volt silverstone sx 600g ez el is szállt első lappal együtt, aztán volt corsair ax1200 is, az már bírta, tehát ere se lehet mondani hogy gagyi. Konnektor földelt, jó az elosztó és mégis ez volt. 4 hónapot szenvedtem vele, utánna kiszálltam belőle és másik lapot kértem helyette, sajnos az itx tervem ezzel füstbe szállt, szó szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínosan környezettudatos a HMD
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest