- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na sikerült megoldani a problémát. Semmiylen kapcsolót nem szabad bekapcsolni az alaplapon. Azok nem a tuningot engedélyezik, hanem egy preset tuningot adnak meg, azért nem tudtam átállítani semmit. Komolyan kihullott tőle tegnap a hajam.
Kérdés: Prime95-el nekimehetek a procinak? Lynx-elni azért nem akarom, bár lehet, hogy nicns nagy különbség. De a cinebench meg az AIDA sztem nem nyúzza meg annyira, viszont az ASUS ROG-os leírásban, amit linkelt gyiku is, van egy iylen mondat:
Stress Testing
Users should avoid running Prime95 small FFTs on 5960X CPUs when overclocked. Over 4.4GHz, the Prime software pulls 400W of power through the CPU. It is possible this can cause internal degradation of processor components.Mondjuk nem Small FFT-zni szoktam, de elég ijesztően hangzik ez a 400W-os dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4) ÉRTÉKELÉSRE VÁR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest