- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
-
G4ga
őstag
én most cseréltem le a gtx260 egy olcso 4870. most vagy soha alapon, eljön lassan az idö amikor veszek még egyet 30K ért és kiprobálom. tudom hogy bukó lesz, de akarom ...
lehet a proci csere halasztodik, hisz jó ez a quad. megy ez többet is, csak ott már hütés problémák adodnak. nem tudom mi lesz még. ha lapot, procit kell cserélni az huzós összeg. most lapot vettem volna. azt minimális ráfizetéssel abszolváltam volna. a procit csak azért cseréltem volna mert hüvösebb és többet megy kevesebb fogyasztással. meglátjuk majd. talán egyszerübb lenne ha rámszakadna az otp. -
lipi67
nagyúr
Érdekes. Mikor lecseréltem a 8500 E0-s procimat, rögtön éreztem a különbséget. 3,6-on azért megy rendesen, nekem tetszik. Sőt! Ki se használom, megnéztem, alapon már VGA limitem van. Szerintem jó hűtéssel 3,8-4GHz mehet akár 24/7-be is, csak ki kell zongorászni.
Persze majd kitesztelem, de utána (mígnincs értelme) marad alapon , inkább a 0,992v-ot csökkentem majd (ha tudom) Ja! F6-tal (most találtam meg) 0,992 -n viszi a 2,8-at, ezen a beállításon is tesztelem majd.(úgy értem , nálam vitte, s most majd f10c-vel is meglesem) -
sosperecek18
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest