- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Larry303 #305 üzenetére
en altalaban csak valaszolok az off-okra (nezz utana, ha nem hiszed), nem pedig inditom oket.. a gtl feszultseget tudomasom szerint egyik lapnal sem lehet kimerni.. a gtl fesz valtoztatasa nem befolyasolja az mch fesz.. szal nyugodtan mondhatjuk, hogy nincsenek elteresek
(vagyis lehetnek, pl. akkor ha valaki szarabb muszerrel all neki meregetni)
mod: egyebkent meg hasznosabb ugy forumozni (valaszolgatni), hogy az ember vegigolvassa az osszes hsz-t, majd a vegen valaszolgat rajuk.. ezzel a modszerrel pl. tokeletesen el lehet azt kerulni (ami mondjuk rettentoen idegesit is neha), hogy harom ember valaszoljon ugyanarra a kerdesre.. nekem az nagyon hsz. gyujtogetesnek tunik.. sot, en pl. ugy csinalom, hogy egy hsz-ben tobb embernek is valaszolok.. szerintem kovetnedo pelda lenne annak erdekeben, hogy ne "szemetelodjon" tele egy topik.. -
SimonYana
addikt
válasz
Larry303 #247 üzenetére
IGEN! Ugyan ezt mondtam XY kollegának,de mindenhol azzal basztatott,hogy neki ilyen eredménykel!
Utána megtalál másik azzal,hogy csak 40 perc.Ezzel rákták a fülemet,már a Q6600-nál is.
Mire meg van,most jön az hogy ennyi fesz kell? Még éppen azt nem mondták tegyek be egy Agregátort.Egyébként jóval gyorsabb 3600-on mint a Q6600 3800 körül volt.
Nekem megfelel!
Nem mondom ezen a pénzen nekem is jobb lenne egy QX9650 vagy 9770.
Azt elárulom,hogy 400-as fsb-nél ittsem sok fesz kell és ha lenne egy 10-es szorzó akkor de szép is lenne,hogy 4 gigán megy 1,2XXX.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- Gumi és felni topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest