- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarKoo
addikt
válasz
Gorneck #2827 üzenetére
Jaj, ne haragudjatok, most keltem fel (kómás vagyok eléggé
) és félbehagytam a történetet. Szóval kipróbáltam másik procival a Gigabyte alaplapot, tökéletesen működik.
Fogtam, átraktam a processzorom egy Asus P5QL Pro-ba, meg még valamilyen Gigabyte alaplapba (nem emlékszem pontosan), de ugyanazt csinálja mint az én lapomba. Úgyhogy 100%, hogy az a rossz. -
keIdor
titán
válasz
Gorneck #1491 üzenetére
Mostani, de a 2007-esek mind mennek szépen és kapni még olyat.
Az a 7-es szorzó kevés lesz, mégha az 500FSB meg is lesz... nem mondom, hogy rossz, meg hogy nem elég, de biztos nem fog jobban menni a Q6600-nál.#1493: Core 2 elött jó volt az AMD, nem lenne Core biztos AMD-m lenne.
-
slett27
addikt
válasz
Gorneck #1491 üzenetére
Az első szériából kell venni, mint a Q6600-ból. A mostaniak tényleg galádok, 6db-ból egy sem vitte a 3,6GHz-et, de még a 3,5GHz-et sem.
Az ára viszont még ugye bizonytalan, 40k ? 45k ?
Keldor papa : 7-es szorzó és ha úgy mennek mint a Q9xxx 460-470FSB akkor 3,2-3,4-re lehet "prognosztizálni ? Ezért mondod a kisebb tuningpotenciált ?
Nézz át a Phenom 9xxx topicba, Deneb@4GHz elvileg léggel. Asszem érik valami.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Gorneck #1470 üzenetére
4850--re gondoltam, vagy 4870 nemtom...
Én olyan cikkre lennék kiváncsi, vagy tapasztalatra, ahol több procival is tesztelték Őket, mert a vegyé kvadot bázz, mert köll hozzá, már elég idegesítő számomra. Mindenki Húzott Quaddal tesztel, hogy ne a proci legyen a korlát, de sehol egy teszt, ahol látni lehetne, hogy van-e egyáltalán ilyen korlát..
-
-
slett27
addikt
válasz
Gorneck #1460 üzenetére
A Q9300 kb 10%-al gyorsabb átlagban mint Q6600, a Q8200 várhatóan Q6600 szinten lesz, sokkal alacsonyabb fogyival, nagyobb tuningal (bár ez csak szvsz, spekuláció) ~40k-s bruttó árral, best buy szaga van.
westlake : esetleg a 45nm Deneb fog változtani azokon az árakon, ha jó lesz, bár...
-
benjamin
tag
válasz
Gorneck #1289 üzenetére
Én is.
Csak az a gond, hogy kihasználás terén a q9450 sokkal jobban megfelel egy normál felhasználónak, (ez a desktop párja a X3350) ugyanis a server proci feladatok futtatására lett megalkotva (fájlszerver, hálózatmenedszment, és egyéb párhuzamos feladatok. Amik óriási mennyiségű adatáramlást jelentenek, amihez sok memória, és nagy memóriasávszél is szükséges.)
-
keIdor
titán
-
Dean
tag
Kösz a választ!
Kicsit le vagyok maradva, mostanában keveset olvasgattam.
A közeljövőben újra cserélik a processzorok foglalatát vagy még egy darabig marad a 775?
Az 1600-as fsb meg mivégre, lesz olyan 775-ös is?
Mert ha majd az új procikhoz új alaplap kell tényleg felesleges lehet most a DDR3.1 nem ide való kérdés: 32bit-es XP 2x2gb ram esetén csak kb. 3 - 3,5 et lát, de attól még párban kezeli őket és a sebesség u.a.?
Köszi
-
-
Larry303
addikt
én is sz mch ra mondtam...gondolom ő meg úgy számolhatta, hogy 1,25 az alapfesz, intelék szerint és ahhoz adta a 0,25öt...
amúgy teljesen igazad van ezeket csak műszeres méréssel lehet sztem pontosan megmérni...nb gtl ref ill terhelés és idle között is biztos van difi, szal ezt műszer nélkül sztem senki nem mondja meg, ho pontosan mennyit is kap...
viszont ha már most a határokat keresi akkor nyáron arra még rábaltázhat... -
Soak
veterán
-
jugeen
addikt
en a problemat inkabb hardveres tervezesnek tudom be. giga is meg asus is meg van gyozodve, hogy a cpu fesz szabalyozo ugy jo, ahogy van. a jelenlegi tervezesen lassan evek ota nem akarnak javitani. rengeteg uj lapot adnak ki a piacra kozel nulla valtkoztatassal. lehet azert, mert ez igy lenni occcooooo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre