- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Genius007 #10539 üzenetére
Memória időzítéseket tedd auto-ra és szerintem elöszőr 1:1-be próbáld az fsb-vel.
LLC-t tedd enabled-re autoról és a feszeket se hagyd autón. Nem tudom asus lapoknál hogy van de gigánál semmit nem szabad autón hagyni. Nálam 436*8.5-en megy kényelmesen a proci, ugy hogy a ramjaim 872-n mennek. Ez nekem bőven elég mivel 1920*1200-n gémelek. A ramok sebessége maximum szintetikus tesztekben érezhető. -
válasz
Öcsém nem hiszem el hogy ennyire érthetetlen vagy! millió egy szer leírtuk már hogy P35.ben ne akarjál 4,2.gigát de még 3,9.et se! P35.ben 450.FSB az ami stabilizálható Yorki procival, megy még az felett picivel de baromira sok fesz kell a VTT.nek és vCore.nak is! szóval nem érdemes erőltetni 450.FSB felett! ha stabil 4.gigát akarsz Vegyél P45.ASUS lapot (P5Q Deluxe legalább) ha viszont még az sem elég akkor keressél egy UD3.as lapot!
De ha igaz a ki írás az adatlapodnál (bár kétlem mert azt írtad hogy Q9550@4.giga
akkor) egy Bluestorm-II 400.as tápod van a gépbe, azzal én nem is igen akarnák 4.gigát még jó P45.lappal se!
-
Auratech
őstag
válasz
Hogy biztonságosan be tudd lőni, rakj egymásra két nagy beton kockát és arra ülj. Akkor nem esel seggre a lövéskor...
Érdemi segítséget nem tudok adni. Bocsi. Csak úgy hülyülök.
Tegnap eldicsekedtem a proci csere utáni azonnali tuninggal. Most meg egyszer csak leállt a gép.
Mintha túlhúztam volna, meg ilyesmi. Pedig nem.
------------------------------------------------------------------------
Ahogy megnéztem a kék lapokat mégis kontárkodom:
Ha nem ddrII 1200-as ramod van, érdemes a cpu val kezdeni. A ram legyen lassabb. 900 alatti.
Az időzítések is elég feszesek. Lazítani kell. 6-6-6-20 mondjuk. Cpu mehet 1.3V-ra simán, mint a termináció. A dram volt sok, hacsak nincs tuning ramod, ami direkt ennyit kér. Az 1064-höz elég az 1.95V
CPU spread spektrum, PCI spead spektrum disabled. Ez afféle jelalak simítás a pII óta. Instabil tápfesz "elleni" opció. Kikapcsolni illik. Feles szorzó nem jó, amíg nem stabil a dolog.
A ramot csak akkor kezd hangolni, ha a CPU már stabilan fut. Addig sokkal értelmesebb inkább 800 körül tartani, hogy ne zavarjon be.
A tiéd rendben van, meg a lapod is elit.
én A feles szorzóhoz, meg a ramhoz nyúlnék. a fent elmondottak mellett hangsúlyosan. -
NFree
addikt
válasz
Csövi , sajna nem tudok segíteni de pll-t ne hagyd auton fix 1.5v s nem is kell piszkálni.
Asszsem még az nb-nek is sokallom a feszt 1.55vmennie kell sztm 1.3v-1.4v ig
Nos nem tudom milyen a quadod vid? esetleg adj neki egy kis + feszt max 1.36 asusnál load line enabled.
+ kereső lett már linkelve asushoz bios beállítás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Yettel topik
- Revolut
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BMW topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest