- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
{Zodiac} #12204 üzenetére
Hát az a plusz 45Mhz a memória oldalán konkrétan semmit nem jelentene neked pluszba.
Nálam is 872Mhz-en mennek az ezres G.Skill-ek (436*8,5)
Inkább azt a +0.5-ös szorzót told már rá arra a procira! 3400-at röhögve kéne vinnie alapfeszen, P35-ben. De ezt már egyszer javasoltam neked. -
lipi67
nagyúr
válasz
{Zodiac} #12049 üzenetére
Beszarás, itt jelentettem ki, hogy giga lapot nem veszek, mert ovis..
(külsőre) Igaz..Ha az Abit nem áll le..sose lenne más deszkám..
.
(#12051) Fel: Szuper!!!!!!! Gratula!!!!Azt írtad : "kész vagyok" -no..akkor akár el is adhatnád...
Nekem sietni kell, nincs vizem, s még 1-1,5 hónap (ablak) és szarok (szarhatok) a tuningra. -Úgy értem, hogy 24/7-es persze ok, de az engem nem érdekel, 24/7-re jó nekem alapon is.. Igaz..Kíváncsi leszek, hogy aug.környékén ki, milyen feszen, s hány fokon hajtja majd a procit..Akkor kell cpu hűtőt tesztelni
-Nem?
-
Fel
addikt
válasz
{Zodiac} #12049 üzenetére
Ebben azért vitatkoznék... a JR lapok mindig a DK lapok mATX-re faragott változatai. A BI a sorozat legalja.
UT P45 T2RS lapom is volt; nem ment enyire jól
Kevesebb az UT-vel elért jó eredmény is: [link]
Az egy teljes értékű csúcslap. Mindenfélével megpakolva. Praktikus apróságokkal. Gyönyörű fesszabályzó résszel. Amellyel a P35-ös modell sikereit próbálták meglovagolni...
Ez ahhoz képest tényleg fapad.. Csak 2x8 PCIe sávval rendelkezik (egy vga-val is!!), 3 ventit lehet csak rákötni, stb... -
BeLucZ
addikt
válasz
{Zodiac} #11880 üzenetére
Szóval akkor ezekszerint nem egyedi jelenség az enyém, de kötve hinném hogy rossz lenne mert full stabil a rendszer sehol se fagy ki, ezért is furcsállom hogy néha indulásnál ilyen van, lehet a lap nem bírja már, de ha tönkrement volna a lap akkor egyáltalán nem működne szerintem
-
Joachim21
őstag
válasz
{Zodiac} #11872 üzenetére
Most írok LOGOUT-ra egy cikket a Penrynek tuningolásáról.
Ha már az FSB-hez hozzányúlsz, akkor az ugye a RAM órajelét elviszi, és ha AUTO-n hagyod, akkor a rendszer túlfeszeli a RAM-ot!
Változik a rendszerbusz sebessége is, ami miatt az északi hidat is szét fogja feszelni, tehát annak a feszültségeit is stabilan belőném egy nem túl magas értékre!
PLL, és VTT feszültségeket szintén nem hagynám AUTO-n! Ezzel kapcsolatban kérdeztem is volna Lipitől, hogy ő fentebb 1.3V VTT-t javasolt, de erről én a legtöbb helyen azt olvastam h Yorkfield esetében már sok. Maximum 0.1V emelést javasolnak a legtöbb fórumon úgy a PLL, mint a VTT esetében 24/7-es használatra, bár nálam az E8400 esetében nem sokat számított, alapon is stabil volt sokáig a chipem, a mostani Q9550esemnél meg az alaplap beállítási lehetőségeim korlátozottak, ezért 1.6 a PLL, és 1.14 a VTT, nem tudom ennél lentebb vinni.
GTL-ekre nem egy szorzót kapsz? Te látod konkrétan a feszültség értékeket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged