- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Vasinger! #8972 üzenetére
MX-2 paszta,
Ventik így. Most van bent sréhen a hűtő tövénél pluszba egy 8 centis, hogy közvetlenül szellőztesse a heatpipeok tövét és az NB bordát de a proci nem lett tőle hüvösebb csak az nb borda.
És jelenleg így megy. -
MPowerPH
félisten
válasz
Vasinger! #8968 üzenetére
Hogyne vinné el. i7 -et is elviszi 4GHz -n, akkor egy quad meg se kottyan neki.
Quad -al ilyen 4GHz -n nem tudod megfogni a Mugen -t York -al.És nekem a gyári halk venti volt rajta. i7 -re már fel kellett pakolnom szívni is egyet.
Amúgy a léghűtések között a Mugen a második legjobb, Megahelms előzi csak meg. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Vasinger! #8799 üzenetére
Épp fordítva értettem. Biztos, hogy egy York nem fog jobban menni P35-ben mint P45-ben.
Értem én hogy Quad proci jönne nálad P45-ből, P35-be.
Az én sztorimat csak azért írtam le, hogy lásd mennyire nem lehet elvárni ebben az esetben hogy ha X lap visz egy Wolfdale-t Y fsb-n akkor ha a procit York-ra cseréled akkor azt is fogja vinni Y fsb-n.
Nálam E8400 ment 8*500-on a P45-ben és mikor betettem a York-ot én is azt hittem, hogy simán menni fog ugyan azon az fsb-n de 6*500-on meg se mukkant pedig alapfeszen most 3700-on van 436*8.5.
Szóval P45-ben sem egyszerű hátmég P35-ben.
3600-ra viszont be lehetne lőni a te lapodban is egy Q9550-et.
Többre nem is hiszem hogy érdemes lenne, mert már az is jóval több mint amire egy 4850-nek szüksége lenne.Laraxior-ra meg pozitív értelemben írtam az "elvetemült" szót. Ő P35-ben hajtotta 3825 és 3910Mhz-en azt a Q9550-et amit én 3700-on sem tudtam stabilizálni a P45-ömben. Szóval itt látszik a képességeink közti fényévnyi különbség.
Annó azt a procit 3600-on is keserves feszekkel és irdatlan hőmérsékletekkel sikerült csak stabilizálnom. Aztán eladtam inkább és vettem a mostanit. Ezzel csak azt akarom mondani, hogyha megvan a képesség és a segg hozzá akkor akár P35-ben is muzsikálhat jól egy York.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Vasinger! #8797 üzenetére
p35-ben, 470-es fsb, york-al? Hát szerintem max nagyon nagy meló és kitartó kisérletezés, meg egy adag szerencse kell hozzá. Egy ugyan olyan fpo-jú és vid-jü procit mint az enyém, P35-ös giga lapban 3600-ra löttem be könnyedén de oda már kellett némi plusz fesz. Nálam 3700-on van ugy hogy még nem feszeltem.
"Ha az alaplapom stabil egy C2D mellett, adott FSB-n: 470, akkor egy C2Q mellett is az lesz, ha az órajelet nem nézzük?"
Gondolom ez is p35-ben.
Szinte biztos hogy nem, pl nálam p35-ben és p45-ben is 8*500-on ment a wolfdale. Mikor bekerült a york a p45-be még a 7*500 de még a 6*500 sem bootolt.
P35-ben ez még drasztikusabb lehet de ha vagy olyan elvetemült mint Laraxior akkor el lehet érni szép eredményeket is P35-ben. -
kulerr
őstag
válasz
Vasinger! #7482 üzenetére
azt te is tudod h mennyi mindentől függ...a 4 magosok még bőségesen elegendők bármire és azok is maradnak még egy darabig, igaz ami igaz az áruk-értékük lassan le fog csökenni...
Az i széria egyértelmű a jövő, de itt jön be a pénztárca meg h mennyi időre tervezel sztem. ha hosszú időre és van lé i7 ....1156-os cuccot személy szerint nem vennék, mert tartok az időállóságától mivel jön az 1155, de lehet h csak nekem van ilyen beképzelésem...Szumma szummárum a yorkoknak sztem van még bőven létjogosultságuk
-
paprika
aktív tag
válasz
Vasinger! #4382 üzenetére
Szerintem azért már érdemes 4magban gondolkodni. Egyre több játék érkezik lassan ami használja a 3-4 magot. Én azért vettem mert egyértelműen hosszútávra terveztem. Ezt mindenkinek magának kell mérlegelni. Anyagi valamint a használni kívánt -játékok -programok szerint. Jajj hogyan fogalmaztam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest