- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
cool13 #15928 üzenetére
baj, ha nem értem mit akarsz?
már értem asszem...
jahogyte magát a HSZt akarod törölni?
azt csak 1 modon tudod, de azt szerkesztési idő után is...ha szolsz egy moderátornak a megfelelő topikban, h törölje az adott HSZed.
magadtol a HSZből csak a szöveget tudod törölni, és csak egy üres HSZ lesz...de ezt csak szerkesztési időn belül.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
cool13 #15921 üzenetére
nyilván vmivel kisebb a teljesítménye...ebbe beleszol a tranyok száma is gondolom
igen, mindkettőre 95W van megadva, de abban biztos lehetsz, h mégis kevesebbet eszik...és mellette kevésbé melegszik.
FSB parityrol meg ennyit : Parity is a way of checking for errors. It makes sure that the data sent out by the CPU over the FSB are received correctly by the North Bridge, and vice versa.
Intel CPUs have had bus parity for several years now. It's a terrific feature, and complements all of the error checking done over other buses such as USB, SATA, networks, etc. IMHO the biggest glaring hole in the whole scheme is that in most desktop systems there is absolutely no error checking done for data stored in memory.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
cool13 #15883 üzenetére
Szia.Ez az én véleményem és én is Inteles vagyok ezzel senkit nem sértettem meg,de nekem most jobban tetszik az AMD-ezért van a fórum hogy tapasztalatot cseréljünk,nehéz elismerni árban verhetetlen hát ez van és van mögötte teljesítmény is.ÜDV.Egy INTELES!
Azt tudom mondani mivel tudom van Q9550-sem és nem egy nagy szám sajnos!Nem minden a tuning!ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
cool13 #15876 üzenetére
Szia.Szeretnék mondani neked valamit ha meghallgatsz,én se akartam váltani és vettem egy q9550 procit ami remek igen erős jól tuningolható jó alaplapban ASUS P5K-PRO ez az én gépem.A fiamnak van egy Gigabyte 770-DS3 remek lapja amiben van egy X4-945 Deneb ami sok mindenben erősebb mint a Q9550 intel de ha csak azt mondom hogy azonos akkor sem hazudok.A két proci közt van min 20k differencia és semmivel nem jobb.Sajnálom hogy nem hallgattam a fiamra most spórolhattam volna sok pénz és mivel már nincs jobb platform 775-ben mivel a IP 45 szet semmivel nem jobb a IP35 úgy érzem rossz lóra tettem.Mivel az AMD a AM+/AM3-as vonalat viszi tovább míg az intel 775-már kifutó.ÜDV.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenWRT topic
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest