- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cool13
őstag
-
válasz
Whaazzup #15914 üzenetére
A memória intenzív tesztekben gyorsabb az AMD, mert a prociban van a mem.vezérlője. Intelék ezt az északi hídba pakolták egészen az i szériákig. Egyébként szvsz nagyon szépen helytállt itt is a Q9550 a 965-tel szemben ahhoz képest, hogy előbbi csak 2,86 GHz-es. Tehát több mint 500 MHz hátrányban volt, ami nem kevés. Azokban a tesztekben ahol nem hangsúlyos a memória, ott rendre elkalapálja a Phenomot, ill. legalább egy szinten van vele. Szerinted mi történne, ha egyenlő órajelre hoznánk mindkettőt? Rakd fel mindkettőt mondjuk 4GHz-re és úgy csinálj néhány tesztet! Ja, hogy annyit már nem megy a Phenom? Én kérek elnézést...
Légyszíves ne próbálj meg intel fanboy-nak beállítani, ugyanis egyáltalán nem vagyok az. Mindig a legésszerűbben igyekszem vásárolni. Az ár/érték arány nagyon fontos. A P4-es időkben nekem is AMD-s gépeim voltak, mert olcsóbbak és gyorsabbak is voltak egyszerre. (videokártyáim is 2004-től 2010-ig ATI-k voltak) Jelenleg Q9400-am van, amit a meglévő S775 alapú gépem tovább fejlesztéseként vettem még a tavasszal 32ezer forintért.(újonnan) Gondolkoztam teljes platformcserén AM3-ra, de több mint 20k-ba került volna, és semmivel sem lennék vele előbbre. Ár/érték arányban sokkal rosszabbul jártam volna. Szükség esetén felpattintom 3.6-ra a kis York-ot, és bátran odateszem bármelyik 4 magos AMD mellé. Azt azért még hozzáteszem, hogy ha most kellene új gépet vennem, akkor én sem 775-ös platformot vennék már, hanem valószínűleg AM3-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Autós topik
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest