Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Roba

tag

Üdv!

Lecseréltem a ház tetején lévő 120 mm-es ventilátort egy 140 mm-esre. 3pin-es Y elosztókat tettem az alaplapi csatlakozókra, hogy a ventilátorok szabályozhatóak legyenek. Továbbra is a Freezer 13 pro cpu hűtő másik oldalára átmeneti megoldással fel van fogatva egy másik 120 mm-es szívó ventilátor.

Felhúztam a q9550-et 8.5X447, 3.8 Ghz-re. A geil ultra memóriák (800 mhz 4-4-4-12 2V & 1.8 V) 895 mhz-en 6-6-6-18 2V-on futottak. Cpu voltage: Bios 1.3 V, CPU GTL reference: auto, CPU PLL voltage: 1.5V, FSB Term. voltage: 1.28 V, NB voltage: 1.1 V, SB voltage: 1,1 V, PCIE Sata voltage: 1.5V, Cpu Margin Enchancement: Optimized. Lefuttattam a Metro L.L. benchmarkot. Tesztelésre szeretem, mert könnyen lefagyhat, de a gép nem indul újra. Az új 3Dmark is lefutott szépen a Radeon 6950-nel.

Több mint 1 hete megérkezett a Gigabyte GTX 760 OC 2 Gb. rev. 2-es vga-m, de még nem volt a gépben. A feltelepített 2 db. játékot tegnap végigvittem, most már mehet be az új kari egy win. 7 telepítéssel. Egy biztos vga limitem nem lesz, ez majd meghajtja a Quad procit. Majd kiderül stabil-e 24/7-re a cpu ezen az órajelen, ill. elég-e a 450 W-os tápom.

Új hozzászólás Aktív témák