Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android Autót minden mobilra!
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Dark KillerX
üzenetére
hát nem a legjobb vétel volt ennyiért...de a 3ghz, sőt több is benne van alapfeszen

-
AirBooms
addikt
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Ki tudja, mennyi FSB-d lesz? Majd meglátod... Az MSI-k annyira nem híresek a jó tuningról, de szerintem ne add fel mindjárt az elején. A 3 GHz szerintem meg lesz. A másik, hogy egy jó quadtuninghoz illene jóféle sokfázisú VRM. Ebben a jobb P45-ökhöz kell fordulni. De amit szeretnél, az könnyűszerrel elérhető, talán még alapfesszel is (bár konkrétan a Q8300-at nem ismerem).
-
dangerzone
addikt
Na beszereltem a q9400-at.
Nem egy tuningbajnok...
De jó lesz...jó lesz...egyefene...
Vid:1,2125V
3200mhz-t megy durván alapfesszel
3800 mhz-nél már 1,36V-ot kér így első tesztre.
500*8-hoz nem volt neki elég az 1,408V.Sebaj. De legalább nagyon hűs. 1,36V-on 55 fok max. prime alatt. Validra lehet jó lesz.

-
Dark KillerX
addikt
válasz
AirBooms
üzenetére
Ez a teszt alapján[link] valahol 410-420FSB környékén lesz vége a lapnak.Remélem az új BIOS azért némileg segít rajta,de ha nem a 3Ghz-el is bőven elégedett leszek.Így is jóval erősebb lenne mint a mostani E5200-am.Még egyszer mindenkinek köszi.

Sefi84 Az az igazság eltudtam volna adni a Lapot+ramot+procit+hűtőt együtt de csak 30-35k-ért Kanizsán.Többet nem adtak volna érte,viszont ha ennyiért eladtam volna,és váltottam volna platformot,és mondjuk vettem volna AM3 lapot+4GB ramot+procit,akkor se jöttem volna ki 80K-ból,és teljesítményben nem lettem volna sokkal előrébb sztem.
-
Sefi84
senior tag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Én sem vettem volna meg újonnan annyiért!
Legyen szerencséd!
Nekem egy Giga p35 450FSB meg se kottyan! -
AirBooms
addikt
válasz
Dark KillerX
üzenetére
3 Ghz meg lesz, ne aggódj! Még a P35 MSI-ben is, sőt, ezt még a tápod is bírni fogja. Én karácsonykor egy Q9400-at húztam egy 400-as Chieftec táppal unokaöcsém gépében 3600 MHz-re, igaz, ott egy Asus P5Q3 Deluxe alaplapban.
-
dangerzone
addikt
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Hát p35-ös lapban....Hmm....Kihívás lesz.

3ghz meglesz. De azért afölött elég necces lesz.Azért drukkolok.

(Én 32k-ért szereztem a q9400-am. Q9300 múlt héten volt 26k-ért. Bár egyik sem vadi új )
-
Dark KillerX
addikt
Na elvileg péntekem meglesz az új Q8300-as procim,igaz kicsit drágán,de mivel nincs nőm(elzavartam
) ezért a nyaralás pénz egy részét ráköltöm,és nyertem is egy kicsit mixen.Csak a tápom bírja.
Amúgy 30k lesz a proci. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Sefi84
üzenetére
Azt nem mondtam, hogy nem jók ezek a procik csak sz.zoli25-nak a (#13854) -ra reagálva írtam ezt.
Q9550-ről még 1:1-ben sem éri meg QX-re váltani. Én még akkor sem cserélném le a Q9550-emet QX-re ha még nekem fizetnének érte.

IBT-vel is teszteltem annó de a stabilitás 100%-os megállapítására nálam jobban bevált 1-másfél óra Prime blend teszt. IBT nem terheli úgy a ramokat és volt, hogy 10pass lefutott hiba nélkül, prime blend tesztje meg hibát dobott. Nálam IBT átlag 7-10 fokkal fűtötte fel jobban a procit. Valós alkalmazások sosem fogják 60 fok fölé fűteni.
Már nem tesztelgetek se prime-al se IBT-vel. Ki lett tesztelve a procim 3.6-tól, 4Ghz-ig, tudom a beállításait amikkel stabil. Letudtam a köreimet már 3 hónapja kb.
Azóta minden feszt alapra véve 3.68Ghz-en hajtom. -
Sefi84
senior tag
válasz
rup1u5
üzenetére
Tudom, hogy nem túl jók ezek a procik, de azért ez is elég mindenre!
IBT tesztet is futtasd le 10 kör maxon ott nem fog ilyen hűvös lenni!
A Prime 15-20 fokkal hűvösebb teszt!
Itt a példa!!!Gratula a tiedhez!

-
rup1u5
nagyúr
válasz
Sefi84
üzenetére
Na ezért nem látom értelmét a QX-es prociknak. C1 stepping mind, sok feszt kér, melegszik, kevésbé tuningolható. Az egyetlen pozitívum a szorzó hiánya de emiatt meg irreális ára van.
Ime az én teljesen átlagos Q9550-em egy UD3R-ben. 1.264v @ 4Ghz.
-
Sefi84
senior tag
válasz
dangerzone
üzenetére
1.42V kell neki 4000Mhz-hez csak ott már nagyon melegszik meg eszik!
1.488V kell neki 4230Mhz-hez ott még lefut a Vantage! Prime vagy IBT már nem mert túlmelegszik!
Csere-bere volt egyébként kb 55000FT-ba van!
Ahogy írtad is minden napra elég a 3500Mhz, de ha nagyon akarom akkor 4000Mhz!
Efelett meg jön egy I7!
Egyébként meg nincs az a játék aminek nem elég 4x3500Mhz!!!! -
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone
üzenetére
Nem volt a legjobb vétel, lehet jobban megérné, ha eladnád, mert a "qx" felirat mégiscsak sokat ér. Aztán az árából vennél egy q9550-et, ami E0 steppinges, és lazán megy 4 ghz fölött. Meg még maradna is egy kis pénzed.
De amúgy 1,4V -tal biztos te is 4ghz közelébe tudsz érni. Az meg mindenre elég. Elég is lesz sokáig. Ahol meg már kevés lenne, oda a 4500 mhz is kevés.

-
Sefi84
senior tag
válasz
dangerzone
üzenetére
A képen ott van a Core tempbe!
-
Sefi84
senior tag
válasz
darál0w
üzenetére
Szerinted ez 3500Mhz jó azért ettől az anti tuningos prockótól? 3600Mhz-hez már 1.32V kell! VID 1.25V
Lejjebb nem megy, de itt stabil és nem túl meleg!
Válaszod előre is köszönöm!Azért, mert több hozzászólást írok és nem szerkesztek azért már ki kéne zárni vagy mi van?
Így sikerült!
Nem bírod ki, hogy ne neked legyen az utolsó szavad!!!
Olyan vagy mint egy csaj!!! -
darál0w
Jómunkásember
válasz
Sefi84
üzenetére
ez nem kioktatás, csak ahogy látom nem ismered az alapelveket. ezért linkeltem. ez csupán segítségnyujtás. jobb lett volna, ha egy modit kérek meg rá, hogy okítson?
a segítséget amit kértél, azt megkaptad, csak utána akkora nagy baromságokat írtál, hogy az hihetetlen, majd miután utbaigazítottunk, mindenkit lehülyéztél.
a HSZedet meg OFFba tehetted volna, mert nem sok köze van a topikhoz. ALAPELVEK. olvasd át még1x, mert ugy tűnik, h nem is mered elég jol

-
Sefi84
senior tag
válasz
darál0w
üzenetére
Nem vagyok hülye! Nem véletlen csináltam!
Tudom használni a ph-t csak nem vetted figyelembe, hogy 3 különböző embernek írtam és nem akartam egybevonni direkt!
Egyébként meg nem kell mást kioktatni csak ha kérdez is tőled valamit!
Én anno kérdeztem tőled és csak fikázást kaptam, mástól is!
Megoldottam magamtól csak jó lett volna ötleteket kapni!Egyébként meg nem éri meg lecserélni a Q9... sorozatot max I7-re, de az meg pénzbe nem éri meg! Ár/érték arányban nem az igazi!
-
NFree
addikt
válasz
dangerzone
üzenetére
nekem , hál istennek az előző quadom is jo volt csak annak 1.4v bios kelletta 500-as fsb hez 1.25 vid s annyin ment 3.8ghz-et , a mostani quad az megeszi a régit reggelire , de pézhiány miatt el kell adjam , pedig nagyon sajnálom jo lapban jo hűtéssel nem kizárt a 4.3ghz körüli órajel 24/7 re kb bios 1.32v al , csak sanda gyanum nekem nem bírta a lapom meg olyan 520 fele vallos volt. de rettentően könnyen indult még 4.4ghz en is s asszem még ott sem léptem át az 1.36v ot , de nem nagyon szenvedtem vele mert már mch+cpu term sok kellett neki s nem erőltettem, nem volt miért .
(#13836) sephi
MIután megeggyeztem a sráccal akinek el akartam adni , leszedtem róla a vizet , öszzeraktam elinditottam s a harmadik inditásnál meghalt se kép se hang azóta garba van -
sz.zoli25
aktív tag
-
F e Z o
veterán
válasz
dangerzone
üzenetére
Mint, ahogy a c1-es q9550-ek se mentek annyira, mint az újabb e0-s steppingesek.
#13867 : Q9550-ről már csak i7-re érdemes váltani, szvsz.
#13870 : Az árakat is vedd figyelembe légyszives. Az esetek többségében az ár a döntő. -
JONAS77
aktív tag
válasz
adamssss
üzenetére
Szia, ha már itt tartunk nem futtatad le még IBT-vel a tuningodat? Kiváncsi lennék neked mennyit mutat. Nekem 45-47 GFlops! Egyébként annak is örülnék, ha ezt többen közzétennék, mondjuk lehetne egy kis ranglista későbbiekben a procikról!
A legjobb megkapja tőlem ingyen a Q6600-as procimat, ez vicc volt

-
Sefi84
senior tag
válasz
sz.zoli25
üzenetére
A szorzó nélkül annyit jelent, hogy nem kell lapot cserélned ha a procit akarod!
De jó ha mind a kettő jobb fajta!
31x szórzója van a procinak! Ha megtudod rendesen hűteni akkor!
333FSBx12=4000Mhz és a lapod nem szenved!
Ez még megy léggel simán! Nekem is megy!!!
333FSBx13=4330Mhz!!! Ehhez már víz kell valószínű!
Így tovább és nem kell emelned az FSB, marad a gyári, tehát ha így akarod használni akkor nem kell lapot váltanod! -
zso73
veterán
válasz
dangerzone
üzenetére
Én mióta váltottam a pirosról ,azóta nem is gondolkodom abban. De lehet, hogy jobb, csak most nem ismerem annyira az AMD cuccokat. A vidikártyám az csak.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
sz.zoli25
üzenetére
processzora válogatja...van olyan Q9550 is, ami nem hogy fesz emelés nélkül, hanem alulfeszelve viszi a 4ghzet...nyilván ha egy ilyen darabrol van szo, akkor megéri. de nemiszem, h ilyesmiről lenne szo.
mellesleg ahogy elnézem, nálad az alaplap a szűk keresztmetszet...
-
sz.zoli25
aktív tag
Hello all...
Az lenne a kérdésem,hogy mi a különbség a Q9650 és a QX9650 között?
Ha van egy Q9550 ami 3333-on ketyeg mindenféle plussz fesz nélkül,érdemes lecserélni egy QX9650 re? -
Sefi84
senior tag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Ezt nézd meg!
Vagy ezt én is tőle vettem!
Ezt!
Ez lett volna jó! -
fagy53
nagyúr
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Érdemes, bár nem erre válaszolnék, ha nem az 5200-as és a Q8300 viszonyáról pár szót. Én is ezt léptem meg és meglepetésre a Q 10%-kal jobb volt mindenben alapon, mint az E 3.2GHz-en! Ezért nem érdemes hajszolni a négymagost, a 3GHz könnyen elérhető, nekem 1.04V-on stabil. Ennek ellenére 2.6GHz-en használom 1.0V-on, nem fog ki rajta semmi.

-
F e Z o
veterán
válasz
Sefi84
üzenetére
Nem is azt mondtam, hogy 3000-nél, vagy 3200-nál fogy el, hanem hogy felette. 440, max 450 amit esetleg elvisz a MSI, de lehet ide már MCH-nak is adni kell feszt. Azért ajánlottam a nagyobb szorzós procit, mert nem sok különbség van Viszont ha elég neki a 3-3,2GHz, akkor persze vegyen nyugodtan q8300, q9300-at. .
#13842 : Nyugodtan lehet venni OEM procit is, vagy garis használtat, ha már van hűtőd, úgyse a gyárit fogod használni.
-
Sefi84
senior tag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Miért ne hisz van hűtőd nem?
Akkor minek vennél hűtővel!
Egyébként meg vegyél ph procit kicsit olcsóbb mint boltba, de te tudod!
Q8300-Q9300 van 25-30 között, de akkor inkább vegyél Q9400 30-32-ért és tényleg könnyebb tuningolni nem kell annyira nyúzni és abból is R0 ha kapsz! -
JONAS77
aktív tag
válasz
debut12
üzenetére
Szja Debut, igen ez igaz, hogy a X szériás lapok nem mennek 400SB felett, nekem legalább is egy X48 chipszetes alaplapom van. Nekem 400 van belőve betonra, de stabil és megbizható. Egyébént nem tudom minek kell ennél magasabb FSB, nem mintha én nem szerettem volna, de mindenre megfelel 400x8.5= 3400 MHz! Minden fut vele remekül!
Tudom a versenyszellem emberi tulajdonság, de minek, én arra is törekedtem, hogy a lehető legkisebb és legkevesebb fesz. emeléssel elérjek jó és még ne degradálódásra kényszeritő sebességnövelés!Óvjuk a Földet!
UI.: eladó ASUS P5KC+Q6600-as (B3) proci! 150,00- euró.
-
F e Z o
veterán
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Azt azért vedd figyelembe, hogy a q8300-nak 7,5 a szorzója, 3200-3300-nál pedig fsb-ben elfogy a lap alóla. Ha lapot nem akarsz cserélni, csak procit, érdemes inkább q9400-be fektetni, némi felárat ugyan rá kell dobnod, viszont az L2 6Mb, mig stabilan elmehetsz olyan 3500MHz környékéig.
-
Sefi84
senior tag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
3000Mhz meglehet alapfeszen egy minimálisan többel még a 3200Mhz is!
A hűtőd tökéletes hozzá nem kell nagyobb!
3000Mhz-hez csak 400FSB kell és ott simán menni fog alapfesszel!
Nekem Q9300 volt ami 1.217V viddel és 1.22V vitte a 3200Mhz-et! -
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Egy jó lappal azért 3,5 meg lehet csípni stabilan.
-
Dark KillerX
addikt
Szerintetek mennyire jutnék tuning terén egy q8300-al?Megérni váltani,mert eaz e5200-om 3,4Ghz fölött csak aránytalanul magas fesszel képes működni.
-
NFree
addikt
válasz
dangerzone
üzenetére
Az még hadján , de én meg a quadot hajtom , egy g31-ben alapon lassan 3. hete.

Kéne egy jo lap mint adamssss kollégának , vissza menne a víz s kapna rendesen igaz a hidegek már elmultak , de nem hiszem le , hogy a kolléga nem tud 500 fölé menni fsb ben egy olyan lappal. Kicsit hihetetlen nem hinném , hogy a lap a gond nem lehet. inkánbb szétnéznék egy kicsit ref tájékon mi a helyzet, hátha szárnyra kapna
-
válasz
dangerzone
üzenetére
A lapoddal szerintem meglesz.

-
dangerzone
addikt
Na úgy néz ki, visszatérek a topikba.
Egy q9400-zal.
Remélem a 3800 mhz-t viszi majd. -
wardred
tag
Miért van csak 13-15%-os kihasználtsága a procinak, amikor 8GB-os darabolt RAR-t teszek össze?.....
-
pr05p3c
tag
válasz
hunmyke
üzenetére
Nekem is pontosan ez a problémám van(ha az fsb-t manual-ra teszem, de gyári értéken hagyom(!), vagy fixálom 100mhz-re a pci-t, akkor baj van, egyébként minden más beállítást megjegyez). Giga p35-ds3 lap, 2x2gb geil ddr2 800, q8300 amit nemrég cseréltem le egy e7300-ról és egy sapphire hd4890 new edition. Amíg a gépemben az előző vga volt(9600gt ami tönkrement), semmi baj nem volt a tuninggal, de azóta ez van...
Én is próbáltam bios frissítést, resetet, 1 ram modullal indítást, de sehogy sem működik(azóta csak win alól setfsb-vel tudok tuningolni). Megoldást azóta sem találtam, de nekem nagyon gyanús, hogy a lap és a vga nem szeretik egymást. Próbálok majd szerezni egy másik kártyát, hogy azzal mit mutat a gép. -
dangerzone
addikt
válasz
debut12
üzenetére
Más a 2 mag mint a 4.
Főleg hogy ezek 45nm-esek.A p35-ös széria leginkább a 65nm-es 4 magosokhoz van.
Ha húzni akarod a quadot, és célnak tartod mondjuk az 500-as fsb elérését, akkor muszáj lesz p45-ös, leginkább ud3p, ud3r lapot venned.
De ha megelégszel 3400 mhz környéki teljesítménnyel is ,akkor hagyhatod a mostani lapod.
Bár akkor már egy q6600 jobb választás lenne. Az menne 3600-at is biztosan. Meg olcsóbb is
(meg jobban melegszik, meg többet fogyaszt...) -
-
debut12
aktív tag
válasz
BeLucZ
üzenetére
Ne szenvedj már! Állítsd be fixre, és kész! Az autot meg felejtsd már végre el! Az a laikusoknak van akik örülnek ha összerakás után egyáltalán elindul nekik!
Amúgy meg egy érv az auto elfelejtése mellet! -> nézz meg teszteket, egy Giga tök mást ad neki auton, vagy alapon, mint egy Asus. Ezért nézd meg a gyártó által ajánlott értéket! -
debut12
aktív tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Köszi a gyors választ!
Alapból Gigabyte párti vagyok, viszont semmi normális P45ös lap nincs piacon. Használtan is elég necces! A hőmérsékletről érdeklődő kolléga lapja lenne ideális EP45 UD3R, viszont használtan se találok. Az EP45 UD3-LRnél viszont aggaszt a 4X1 fázisu ellátás, meg a gyér chip hűtés, nem hinném hogy egy komolyabb tuningot elviselne. Nézegettem az EP45 DQ6-ot, az 4X3 fázison adja a kakaót, az már tutifix, hogy teljesen stabil! -
BeLucZ
addikt
Sziasztok!
Már rég jártam a topicban csak most kételyeim támadtak!
Most nem tuningolom a gépet alapórajelen megy a q9550, sőt még a c1e meg a des is bevan kapcsolva!Az extreme tweaker fülnél a pci express-t fixáltam 100as értékre egyedül meg a ramokat natív 1066ra 2,1 V-al de a többihez nem nyúltam auton van minden érték az gáz?
Bár tudom hogy auton nem szabad hagyni semmit, de azt hittem ez csak akkor érvényes ha tuningolok is!Mert láttam sok helyen normal beállítást is, mit tegyek?
Csak azért kérdem mert 50 fokot is láttam alaplap hőmérsékleténél minap az everestben, most vagy tényleg annyi volt( nem tudom hogy sok e vagy kell e félni vagy sem) vagy félremért! EP45-UD3R (rev. 1.0) lapról van szó!Köszönöm a tippeket!
-
debut12
aktív tag
Lenne gy olyan jellegű kérdésem, hogy quad proci alá tényleg nem jó az intel x38/x48 chipkészlete? A gigabyte fórumban épp erről akarnak meggyőzni. Lényeg a jó tuningolhatóság, ehhez szerintük meg P45ös lapot kellene vennem, mert az x széria alatt elvéreznek.
Vélemény? -
debut12
aktív tag
válasz
hunmyke
üzenetére
Tapasztalatból mondom, hogy ezek a ramok nem fogják még az 5-5-5-15ös időzítést se bírni.
Nehezebben kezeli le a 4X1GB-ot, mind a 2X1Gb-ot. Nekem 4-5-5-18 al voltak hajlandóak működni, de szerintem nem éri meg túlzottan variálni, mert csak a ramok látják a kárát, mint mondtam játékban semmi változást nem fogsz tapasztalni! -
debut12
aktív tag
válasz
hunmyke
üzenetére
Ez tényleg bios hibának néz ki!
Reseteld a CMOST a jumperral ami a déli híd bal felső sarkánál van! De ne felejtsd el az elemet kikapni, és a tápot áramtalanítani! Utána jöhet újra a bios, de szerintem próbáld meg egyel korábbi verziót, ha azzal jó akkor próbáld az F4-et. -
hunmyke
aktív tag
Egy újabb probléma ütötte fel magát, mégpedig az, hogy a videokártyát nem tudom 100MHz-re fixálni, szóval már attól is újraindul a gép. Eddig észre se vettem, de külön a processzor órajel állítása ugyanúgy nem működött.

-
hunmyke
aktív tag
válasz
debut12
üzenetére
A gond akkor van mindig, ha átállítom enabled-re a processzor órajelállítását, ha csak beállítom alapra, szóval 8x333-ra és úgy próbálom indítani, ugyanúgy resettel és visszadobja a beállításokat. Memóriát próbáltam manual-on (4-4-4-12 vagy 5-5-5-15) és auto-n is ugyanezzel az eredménnyel szembesültem.
Itt az alaplapon van valami probléma, de holnap megpróbálom azt is, hogy szétkapom a gépet, fullra kiporolom, úgy próbálom meg újra. Esetleg a BIOS-t újra befrissítem (ugyanazzal a verzióval F4-essel).
Amit mondtál EP45-UD3LR, azt én is néztem újan 22k-t kérnek érte. Csak nem tudom mennyire "tuningképes", elvégre most ez is szempont lett nálam. Meg nem tudom az L jelzés nem-e light-ot, butítottat jelent, mint Asus-oknál az SE, meg hasonló kifejezések. De ha egy X48 hasonló eredményre képes és garisan 20k-t kérnek érte akkor lehet inkább azt vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Energiaital topic
- Ubuntu Linux
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA® driverek topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) ezért a nyaralás pénz egy részét ráköltöm,és nyertem is egy kicsit mixen.Csak a tápom bírja.
Amúgy 30k lesz a proci.

(OFF).

Én is próbáltam bios frissítést, resetet, 1 ram modullal indítást, de sehogy sem működik(azóta csak win alól setfsb-vel tudok tuningolni). Megoldást azóta sem találtam, de nekem nagyon gyanús, hogy a lap és a vga nem szeretik egymást. Próbálok majd szerezni egy másik kártyát, hogy azzal mit mutat a gép.