- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pr05p3c #18900 üzenetére
Valaki küldjön át nekem egy q8xxx-et és/vagy q6xxx-et és összehasonlítom a q9550-emmel. Lapom 490-es fsb-ig belőhető eddigi tudásom alapján (q6700 elméleti max órajelünk 4900MHz lenne, q8400-nál ez ~4GHz, persze ez nem kivitelezhető több okból sem, csak úgy mondom
), egyszóval nézhetünk mindent. Vga asszem nem lesz visszafogó tényező (GTX480), ram sem (tudok 4x2GB-ot berakni), táp sem (Corsair HX750)
Ha van jelentkező, akkor jelezze itt és keressen meg priviben legyen olyan kedves. Itt a topikbeliekkel megbeszéljük milyen szintetikus/nem szintetikus teszteket nézünk. Játékok, benchmarkok, fogyasztásmérőm is van ha vkit ilyen típusú adatok érdekelnek. Rugalmas vagyok. Hűtés sem akadály (HR02, TRUE, HR01 Plus, Megahalems kölcsönbe ha az kell nagyon valakinek)(zsírok: mx2, pk1, arctic silver 5) -
zack
nagyúr
válasz
pr05p3c #14711 üzenetére
Szerintem a hardware monitor nem ír hülyeséget. Nálam BIOS-ban 1,4V FSB Term-nél valósan csak 1,3V ad. Ezt a hardware monitor is, ill. az Everest is alátámasztja. PLL-nél hiába rakom a legminimálisabb értékre (1,4V), valósan 1,5V küldi, ami nem gond, csak már emelni rajta nem igazán szerencsés hosszú távon. Persze ez egy nagyon jó lap, talán a legjobb X38, de minden lapnak megvannak a saját hülyeségei. Ki kell tapasztalni, mert baj lehet belőle.
Én is LLC-ra lőttem be a gépet, mert így idle jobbak a hőfokok. De egy kevesebb fázisú lapnál akár veszélyes is lehet a fesztüskék miatt, akár 1,3V környékén is. Azt tudom, hogy nekem volt E8200 procim (még amikor megjelent) ami degradálódott, tartós 1,39V-től. Valószínű 1-2 nagyobb impulzust is kaphatott 1,6V felett, ami nem tett jót neki. Akkor még P5K Premium lapom volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch 2
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged