- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benkeszabo
csendes tag
Ahogy én kivettem azért lett jobb,mert több levegő érintkezik effektíve a lemezekkel, ha meg vannak hajlítva -a keletkező turbulencia miatt- mintha egyenesek lennének, viszont nem csökken észrevehetően a légáramlás....a Tr. ultra extreme- en is meg vannak gyárilag hajlítva a lemezek.
-
keIdor
titán
Én se azért fogok venni mindjárt Quadot, mert olyan nagyon minden alkalmazásban ki fogom használni. (1-2 játék, meg benchmarkok azt csókolom) Csak szeretnék megint valami újjat kipróbálni és tuningolni, ennyi. Ez is egy hobbi és nem is azért csinálom, mert én gazdag vagyok, hanem azért, mert szeretem ezt csinálni. Nem kell elfogadni, de lehülyézni se kell ezért másokat. Én se értek meg sok más hobbit, de nem is röhögök azon, hogy más meg azt csinálja.
-
Muréna
őstag
'' Lehet hogy szar a procin belul az a hovezeto/ragaszto cucc ami a kupakot fogja. Es akkor cummancs van. (hacsak nincs kedved leszedni)''
elárulom neked, hogy a proci és a kupak össze van ''forrasztva'', annál jobb kontakt nem is létezhet elvileg, westlake is szétszedte, rosszabb is volt neki..
szerk.: szedegetheted te azt a végtelenségig, max a maggal együtt kapod le, hacsak nem hőpisztollyal akarod leszedni..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
tevedsz.. jelen allapotban a cpu detektalo progik a b0-as es a b1-es kentsfield procikat is e6700-nak detektaljak (mivel valojoban ket osszedrotozott e6700 conroe).. mas kerdes, hogy a code name-nel nem conroe, hanem kentsfield szerepel.. majd szepen atirjak core 2 extrem qx6700-ra
nagyon egyszeru a magyarazat.. meg nem eldontott, hogy mi legyen a proci neve es ezert maradtak az e6700-nal
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- PS Plus előfizetések
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest