- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
Na skacok, szerintem sikerült félig-háromnegyedik megoldanom a gondot. Néztem beállításokat, hogy mit lehetne még faragni, és lejjebb raktam a grafot, hogy hátha találok olyan 1024-eset amin nem lóg ki a kép. És hoppá a 75hz-esben nem lóg ki, és a legeslegrosszabb fpsértékű mapon: (havas) 30+ fps-t kaptam. 30alá nagyon nehéz volt levinni az fps-t. Csak ha rakéta jött vagy vmi füst. Örültem mint majom a farkának, és rögtön unlockoltam 2 célzót és egy fegyót
(bc2ről volt szó
)
-
haly
őstag
válasz
proci985 #24979 üzenetére
A ramok miatt is lehet talán, elvégre csak 667-es kis szar samuk. Gta4 után jutottam erre a véleményre mivel 2 óra után textura egyszerüen megszűnik létezni
Ráadásul ez nem is gt hanem gs, és azt hiszem shaderből itt csak 16 db van. Szóval lehet hogy itt a cumi. A másik amin nagyon meglepődtem, de helyesnek tartom, hogy nincs 800x600as graf. Így 1160 vagy mittomén min kell tolnom, hogy ne csusszon el a kép jobbra vagy balra.
Az új vga-t meggondolom, de az az 5-10k jól jöhet ha nem lesz 'well-paid' nyárimunka. -
haly
őstag
Csak proci húzásba vok kezdő, beállításokba próbálkoztam. Minden minimumon van, csak 2 db van mediumon, amivel 1 fps-t még nőtt is, bár ezt nem értem...még a hangot is headphonesra tettem, mert úgy hallottam az is eszi a procit.
Tápom egy FSP. Pontosan nemtom milyen, de multkor géptakaritásnál láttam a címkét az oldalán. Fps növekedésre akkor nem lehet számítani? Vagy inkább vegyek egy 4650-et használtan 6-7ezerért amivel már 40-50fps megvan
Mondjuk ezért is kérdeztem a proci húzást mert nem akarok erre a gépre költeni mivel nyáron jön 6950,stb. gamergép. -
haly
őstag
Hello!
Abszolut laikus vagyok és azt szeretném kérdezni, hogy fesz emelés nélkül, érdemes-e húzni?
Bad Company 2-ben 22-35 fps-em van. Kicsit zavaró hogy csak akkor kapok 30-50-et ha égre nézek. 5-10fps pluszt szeretnék elérni. Kösz a helpet. -
haly
őstag
Hy, tuningolni szeretnék, a mostani procimon.
Van rajt egy hűtő, nem tom milyen, meg az oldalán egy venti.
Szal ventiből ventibe megy levegő. Alap tuning tanácsokat szeretnék, jártam már biosba mengénztem, most 266mhz a szorzója(asszem igy hivják).
Segítsetek, esetleg valami progival??? -
haly
őstag
hna és a ,,nem bírja'' az mit takar ?? K.O.??? mert mondom még életemben nem szedtem szét a házat és nem is akarom nagyon... (csak ha uj cumók meglesznek) de ha meg nem bírja azt hallottam akk nem lehet bekapcsolni tehát akk jön a jumper?? azt még mondjátok meg hogy műxik.... és külön a ramokat tuningoljam elsőre??? tehát most a procit akarom igazából de csak ha meglesz az uj ram!!!! mert az 800mhz-s lesz és akkor azt húzom mert végleges lesz az a ram... tehát ha lesz uj ram, akkor keressem meg a jumpert, aztán huzzam fel a procit 333-ra és a rammal mit csináljak??? -->ilyen ram lesz: kingston 800mhz CL5 DDR2 ram 4GB...
Nekem így mondjátok ne a mostani rammal !!! thx (és lehetőleg magyarul)
-
haly
őstag
válasz
DonMedve #23203 üzenetére
igen igen igen nha itt nekem nagy bajom ez hogy én PONT erre már rájöttem mert nézegettem a bios-t és hát már kicsit kiismerem rajt de még nem tom hogy mit hogyan arra rájöttem hogy hol a cpu része a dolognak és a 266 is oké még nem teszem 333-ra csak ha majd bizti lesz minden.. teht ez eddig okés.. de a ramokkal mit is kell csinálni?? feszt nem kell emelni??? tuti??? ha igen akkor hol és hogyan??? köszi a helpet rendesek vagytok
-
haly
őstag
Csak egy baj van ami nagyon sokat gátol... Ez egy egybegép.. szal bementünk a MM-ba és ott volt akkor a legjobb
És el is hoztuk kemény 160-ér de mára már megfogadtam ha legközelebb gépvásárlás lesz akk összerakok egyet...Tehát nincs semi alaplap doboz csak egy nagy amibe a gép volt és össze kellett kötni azt benyomni és elindult a vista telepítő oszt csókolom
-
haly
őstag
nha... mint már említettem 14 vagyok ugyhogy sörözéssel még kicsit várok
Deszka manual-ja az mi is??? progi???
A jumper helyét azt még oksa hogy megtalálom nagy nehezen de hogy azzal mit is csináljak...
Meg először tuningolni kéne ... de sztem majd akkor ha meglesz a vidkarim... -
haly
őstag
de csak az a baj hogy a haverom szerint ne csináljam egyszerre az egészet hanem fokozatosan hogy tudjam mikor hal meg... de istenem nem tom visszahozni... vagyis hallottam rola hogy kell de azt sem tom hogy mi az a jumper az alaplapon vagy mi...
mondta még a haverom hogy 2,4 elég egy gtx 260-hoz .. hát...
-
haly
őstag
hello! valaki tudna segíteni a tuning,kezdőknek,szájbarágósan topicba mert nem igen tudom hogyan is kezdjek neki a dolognak...
-
haly
őstag
tehát akkor tuti tuningoljak... (esőerdő összes anakondája XD haahhahaha
) Néztem egyébként ramokat de ugye csak 800mhz lehet a max mert azt kezeli a gépem ... és akkor azt lehet tuningolni ??? -->3,0ghz q6600-ra????
és milyen ramot javasoltok ami q6600 tuninghoz jo??? ocz-t ??? -
haly
őstag
bocsi a 3 hszér de nem lehet már szerkezteni... csak annyit még hogy ha húzok a procin akkor az hány fps-t dob a játékba??? mert ha csak 3mat akkor én nem húzom meg mert annyit nem ér meg ha meg tuti 6ot mondjuk akk meggondolnám de ha 10et akkor minden erőmmel megpróbálom...
-
haly
őstag
És a Corsair w550 a-oem az jo?? (nem pontosan ilyen a neve...)
Mert ugye ilyen konfigom lesz nem a mostaninak kell !!!! hanem :
-gtx 260 gigabyte oc 986mb
-2x2gb 800mhz kingston ram
-q6600@2,4ghz ->esetleg 3ghz-re felhuzom majd.Lenne még 2 kérdésem:
1- A kingston 800mhz-s ramokat lehet huzni egy q6600 társaságában???
2- Q6600 GO-t lehet 3,0ghz-re húzni??, NEM TOM MILYEN HŰTŐ VAN BENN!!!Köszi a választ
-
haly
őstag
válasz
d@minator #23152 üzenetére
igen igen azt mondják hogy nincs sok olyan dolog ami gátolná a max grafon való futást 50fps-el... egyik haverom szerint, (de igaza is van) a video ram miatt sem lehetne full full max grafon játszani... hát igen de nekem csak ugy 1680x1050-en menjen jól=50fps de nem kell a látóhatár nekem maxon csak a textura high jha és ne csinálja azt amit eddig a mostani vidkarim, hogy 1 óra után elkezd szaggatni és ilyen nagyobb rész betöltése után-->ennek is van elvileg egy értelmes oka ... nha mind1 én csak azt szeretném hogy menjen jól de ha nem lehet olyan nagy tuning akor inkább neki sem kezdek...
Táp gyártója Chieftef vagy mi ..remélem jo lesz az
Köszi a válaszokat! -
haly
őstag
válasz
d@minator #23147 üzenetére
Hát nekem a tápom az MOST gagyi, de így egybe veszek a géphez pár dolgot és a táp is a listán van
ápból 550W-attosat, vidkari , memoria 800mhz ddr2 kingston.
Az alaplapomnál egy progira gondolsz??? Mert semmi progit nem kaptam hozzá ez ilyen bolti szgép config ugyhogy azért tudok csak néhány dolgot róla mert még nem volt szétkapva...
GTX 260 1650x1440 a max felbontásom -->22"-es monitor (asus)Válaszodat előre is
-
haly
őstag
Hello mindenkinek!
Éppen gépvásárlás előtt állok és még át szeretném azért gondolni az egészet..
Tudom tudom hogy az előttem szóló is hasonlót kérdezett de erre még nem találtam választ.
Tehát a kérdés az lenne hogy egy Gigabyte geforce GTX 260 OC (az a kék) jo lenne-e egy Q6600@2,4ghz-nek mármint nem húzná-e le.
Ha igen akkor okés még nincs minden veszve, mert ott a tuning csak 2baj van.
1- Nem nagyon tudom, hogy kell huzni... (BIOS nekem nagyon magas és félek hogy kiütöm a gépet...)
2- A deszkám álllítólag csak 800mhz ram-ot kezeltehát a ramokat sem tudom majd annyira huzogatni... de ugy hallotam lehet ramok nélkül is húzni a procit jha és még egy fontos dolog GYÁRI HŰTŐM VAN !!!!
Helpet előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest