Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
fpeter84
üzenetére
Több ponton is megbukik az írásod.
Először is meg kell nézni az eladó értékeléseit, hogy mire kapta azokat. A legtöbb abból adódik hogy hibás a termék, bár ebből nincs sok, az utóbbi 3 hónapban összesen 7 db. Valaki annyit írt a negatívhoz, hogy "It is an Atom Z3735F. " na ez vajon mit jelent... A legtöbben meg vannak elégedve, és nem volt semmi gondjuk. Nem tudom ez alapján miért kéne azt a következtetést levonni, amit Te megtettél.Az hogy nem értékelheted az eladót időben, az azt jelentheti, hogy lehet még több olyan negatív értékelés van, ami effektív csak elkésett visszafizetés, de az illető még korábban rányomta a negatívot nehogy kifusson az időből, de később Ő is visszakapta a pénzt.
Nem tudom tudod-e, hogy a magyar posta üzletszabályzata szerint az ajánlottam feladott küldemények elveszése esetén értékbiztosítás nélkül is a feladási díj 10-szeresét fizetik vissza, attól függetlenül, hogy milyen értékű volt a feladott cucc... Szóval a feladott 3 ajánlott leveledre kérhettél volna kártérítést a fentiek szerint...
-
interstate76
addikt
válasz
fpeter84
üzenetére
Nemrég ebszélgettünk a Tronsmart BJ19-esről: usb 3.0-s és gigabites lan csatija is van, de kicsit (még) drága ahhoz képest, hogy sem belső tárhely, sem ram nincs benne.
-
Upo
addikt
válasz
fpeter84
üzenetére
Csak úgy aktivál, ha a 8.1 alól indítod a telepítést frissítéssel. Akkor a legális 8.1 alapján aktiválja is, sőt olyant is olvastam már, hogy ha már egyszer aktiválva lett akkor már lehet új telepítést is indítani formázással, akkor is aktiválni fogja, mert a gép azonosítója már bekerült a microsoft rendszerébe. Holnap ha minden jól megy ki fogom próbálni a frissítést, utána a friss telepítést is formázással.
Ahhoz hogy UEFI-ből felismerje, kellene win10 kompatibilis bios és win10 with bing telepítő, akkor talán.
-
Mike88
senior tag
válasz
fpeter84
üzenetére
Ez azért van, mert amíg a kínai tableteknél szinte kivétel nélkül volt dc aljzat, addig az összes tesztelő, elismert s híres, kütyü tesztelő weblapok is rinyáltak azért, mert hogy "sajnos nem USB-ről tölthető" ez állandó jelleggel a fanyalgás részét képezte, amikor kínai tabletet teszteltek (ehhez elismerésükkel csatlakozott később jó pár user is, - múúúúúúúúú-) magyarázata, hogy így vinned kell magaddal még egy töltőt, ha utazol. Hát egyrészt maradjon otthon az, akinek nem fér bele két-három töltő az utazótáskájába, üljön a dug.alj. elé, másrészt meg:
1. vagy nem ajánlatos egy átlagos telefon akkuját 2-3Ah-s töltővel meglökni
2. vagy szart sem érsz el egy tabletnél a 0,5-0,8 esetleg 1Ah-s töltővel. -
zsozsoooooo
tag
válasz
fpeter84
üzenetére
Specben én sem láttam hogy usb2lan lenne. De pl itt olvastam róla:
[link]
Lehet ezért nem megy a WOL lanon.
Ja és az eszközkezelőben nálam ez van (v1.3-as pipom van):
"DM9621A USB To Fast Ethernet Adapter(KMDF)"Még annyit hogy ha az eszközkezelőben kiválasztod ezt az eszközt, akkor a tulajdonsagok/speciális fülön a "Wake up capabilities"-sel próbálkozhatsz. Nálam alapból "Disable" állapotban van, de vannak ott lehetőségek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Akciókamerák
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Arc Raiders
- Projektor topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- iPhone topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- 8. generációs i7 PC - i7-8700k, 16GB DDR4, 256GB SSD
- Asus ROG Ryzen 5 3600x, 16GB DDR4 3200MHz, GTX 1660s, 256 SSD, 1TB HDD + Samsung 24" 144Hz
- APC Smart-UPS 1000 - Szünetmentes tápegység - Piaci ár alatt
- HPE T1500 G5 INTL Tower UPS - Szünetmentes tápegység - Piaci ár alatt
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest