- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
fpeter84 #1951 üzenetére
Több ponton is megbukik az írásod.
Először is meg kell nézni az eladó értékeléseit, hogy mire kapta azokat. A legtöbb abból adódik hogy hibás a termék, bár ebből nincs sok, az utóbbi 3 hónapban összesen 7 db. Valaki annyit írt a negatívhoz, hogy "It is an Atom Z3735F. " na ez vajon mit jelent... A legtöbben meg vannak elégedve, és nem volt semmi gondjuk. Nem tudom ez alapján miért kéne azt a következtetést levonni, amit Te megtettél.Az hogy nem értékelheted az eladót időben, az azt jelentheti, hogy lehet még több olyan negatív értékelés van, ami effektív csak elkésett visszafizetés, de az illető még korábban rányomta a negatívot nehogy kifusson az időből, de később Ő is visszakapta a pénzt.
Nem tudom tudod-e, hogy a magyar posta üzletszabályzata szerint az ajánlottam feladott küldemények elveszése esetén értékbiztosítás nélkül is a feladási díj 10-szeresét fizetik vissza, attól függetlenül, hogy milyen értékű volt a feladott cucc... Szóval a feladott 3 ajánlott leveledre kérhettél volna kártérítést a fentiek szerint...
-
interstate76
addikt
válasz
fpeter84 #1718 üzenetére
Nemrég ebszélgettünk a Tronsmart BJ19-esről: usb 3.0-s és gigabites lan csatija is van, de kicsit (még) drága ahhoz képest, hogy sem belső tárhely, sem ram nincs benne.
-
Upo
addikt
válasz
fpeter84 #1672 üzenetére
Csak úgy aktivál, ha a 8.1 alól indítod a telepítést frissítéssel. Akkor a legális 8.1 alapján aktiválja is, sőt olyant is olvastam már, hogy ha már egyszer aktiválva lett akkor már lehet új telepítést is indítani formázással, akkor is aktiválni fogja, mert a gép azonosítója már bekerült a microsoft rendszerébe. Holnap ha minden jól megy ki fogom próbálni a frissítést, utána a friss telepítést is formázással.
Ahhoz hogy UEFI-ből felismerje, kellene win10 kompatibilis bios és win10 with bing telepítő, akkor talán.
-
Mike88
senior tag
válasz
fpeter84 #1535 üzenetére
Ez azért van, mert amíg a kínai tableteknél szinte kivétel nélkül volt dc aljzat, addig az összes tesztelő, elismert s híres, kütyü tesztelő weblapok is rinyáltak azért, mert hogy "sajnos nem USB-ről tölthető" ez állandó jelleggel a fanyalgás részét képezte, amikor kínai tabletet teszteltek (ehhez elismerésükkel csatlakozott később jó pár user is, - múúúúúúúúú-) magyarázata, hogy így vinned kell magaddal még egy töltőt, ha utazol. Hát egyrészt maradjon otthon az, akinek nem fér bele két-három töltő az utazótáskájába, üljön a dug.alj. elé, másrészt meg:
1. vagy nem ajánlatos egy átlagos telefon akkuját 2-3Ah-s töltővel meglökni
2. vagy szart sem érsz el egy tabletnél a 0,5-0,8 esetleg 1Ah-s töltővel. -
zsozsoooooo
tag
válasz
fpeter84 #1484 üzenetére
Specben én sem láttam hogy usb2lan lenne. De pl itt olvastam róla:
[link]
Lehet ezért nem megy a WOL lanon.
Ja és az eszközkezelőben nálam ez van (v1.3-as pipom van):
"DM9621A USB To Fast Ethernet Adapter(KMDF)"Még annyit hogy ha az eszközkezelőben kiválasztod ezt az eszközt, akkor a tulajdonsagok/speciális fülön a "Wake up capabilities"-sel próbálkozhatsz. Nálam alapból "Disable" állapotban van, de vannak ott lehetőségek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA® driverek topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LED világítás a lakásban
- BestBuy topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Fujitsu Esprimo D738 Megbízható asztali számítógép irodai és otthoni felhasználásra
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- MSI Z590-A PRO Alaplap + Intel Core i5-10600KF
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged