Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ACE-

addikt

válasz fpeter84 #1951 üzenetére

Több ponton is megbukik az írásod.
    Először is meg kell nézni az eladó értékeléseit, hogy mire kapta azokat. A legtöbb abból adódik hogy hibás a termék, bár ebből nincs sok, az utóbbi 3 hónapban összesen 7 db. Valaki annyit írt a negatívhoz, hogy "It is an Atom Z3735F. " na ez vajon mit jelent... A legtöbben meg vannak elégedve, és nem volt semmi gondjuk. Nem tudom ez alapján miért kéne azt a következtetést levonni, amit Te megtettél.

Az hogy nem értékelheted az eladót időben, az azt jelentheti, hogy lehet még több olyan negatív értékelés van, ami effektív csak elkésett visszafizetés, de az illető még korábban rányomta a negatívot nehogy kifusson az időből, de később Ő is visszakapta a pénzt.

Nem tudom tudod-e, hogy a magyar posta üzletszabályzata szerint az ajánlottam feladott küldemények elveszése esetén értékbiztosítás nélkül is a feladási díj 10-szeresét fizetik vissza, attól függetlenül, hogy milyen értékű volt a feladott cucc... Szóval a feladott 3 ajánlott leveledre kérhettél volna kártérítést a fentiek szerint...

Új hozzászólás Aktív témák