- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
fpeter84 #1951 üzenetére
Több ponton is megbukik az írásod.
Először is meg kell nézni az eladó értékeléseit, hogy mire kapta azokat. A legtöbb abból adódik hogy hibás a termék, bár ebből nincs sok, az utóbbi 3 hónapban összesen 7 db. Valaki annyit írt a negatívhoz, hogy "It is an Atom Z3735F. " na ez vajon mit jelent... A legtöbben meg vannak elégedve, és nem volt semmi gondjuk. Nem tudom ez alapján miért kéne azt a következtetést levonni, amit Te megtettél.Az hogy nem értékelheted az eladót időben, az azt jelentheti, hogy lehet még több olyan negatív értékelés van, ami effektív csak elkésett visszafizetés, de az illető még korábban rányomta a negatívot nehogy kifusson az időből, de később Ő is visszakapta a pénzt.
Nem tudom tudod-e, hogy a magyar posta üzletszabályzata szerint az ajánlottam feladott küldemények elveszése esetén értékbiztosítás nélkül is a feladási díj 10-szeresét fizetik vissza, attól függetlenül, hogy milyen értékű volt a feladott cucc... Szóval a feladott 3 ajánlott leveledre kérhettél volna kártérítést a fentiek szerint...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ÚJ! GAMER PC - RTX 5060 8GB - i5 12400F/14400F - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- Ryzen 7 5800X / 2x 500GB SSD / 32GB DDR4 3000MHz / RX 9060 XT + Előretelepített Eredeti Win11 PRO
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő