- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ovika
tag
Vélemény?
-
ovika
tag
Hp laserjet 1000-es nyomtatómat szeretném összehozni a pipo x7-tel. Nem lehet, mert nincs win8 driver. Virtual pc-vel xpt futtatva sem jön össze a dolog. Valaki tudna mondani vmi okosságot?
-
ovika
tag
Úgy néz ki, hogy HDsentinel-lel megoldódik a probléma.
Beállítások/LemezFigyelés/Lemezek leállásának akadályozása bekapcsolva és nem csatlakoztatja le-föl a lemezt.
Ráraktam a pipo x7-re a második 1 tb-os lemezt is és nincs probléma eddig.
Remélem nem is lesz. Viszont azt nem tudom, hogy ez hogy befolyásolja a lemezeket. Esetleg ezzel kapcsolatban valaki infót? -
ovika
tag
válasz
zsozsoooooo #1198 üzenetére
Valahonnan ismerős ez a helyzet...
-
ovika
tag
Segítséget szeretnék kérni. Ma végre összeraktam a pipo x7-et. Külső, Coolink házban egy samsung 1tbos lemez. Usb-vel az előlapi csatlakozón összedugva egy aktív hub-bal és kb. 2-3 percenkét le és felcsatlakoztatja mint külső usbs eszközt. Megy a dolog, aztán semmi a klasszikus hang, amikor csatlakoztatod az usbt és látja majd eltűnik és ez megy...
Mi lehet a gond szerintetek?
Van még kettő db 1tbos lemezen, amit majd szintén így akarok hozzátenni a masinához. -
ovika
tag
Köszönöm. Próbálom fejben összerakni,hogy lehetne ár/értékben jó hűtést összehozni. Mennyire lehet terhelni a cpu/gpu-t ? Milyen súly a megengedett, ha van ilyen érték egyáltalán? Korábban is kérdeztem, hogy vörösrézből hogy lehetne bordát "farigcsálni", mert azt be tudom szerezni. Olyan helyen dolgozom (épületgépészet).
Leeső rézcső dbkákat kikalapálom ha kell
-
ovika
tag
Valaki leírná nekem,hogy a Pipo x7 esetén pontosan milyen méretű hűtő ragacs menne rá a CPU-ra és a GPU-ra?
Mekkora a távolság a belül a nyák és a fedlap között, ha levesszük a gyári "hűtést"? Az gondoltam ki hogy ragacsokból teszek rá olyan magas "tornyot",amivel össze tudom kapcsolni a lemezzel és így talán a hűtés javul. Szerintetek? -
ovika
tag
Lieforce
Mi a különbség az ezüst és a fekete pipo x7 között, hogy annyival drágább?
Belül nem egyezik a kettő masina? -
ovika
tag
Vidéki kis,közepes város a lakhelyem!
-
ovika
tag
Aki Kínábol rendelte átalakítós tápot kapott,vagy rendes eu szabványt?
-
ovika
tag
Vagy én kaptam csak ilyet? Szerintem nem!
-
ovika
tag
Aki most rendelt belőle vajon mind ilyet fog kapni?
Egy kicsitvagyok.
Most hogyan tovább? -
ovika
tag
Lifeforce
Pipo x7 megvan.
Doboz kibont és ez fogad:Most akkor...
-
ovika
tag
Rendelés leadva, ezüst Pipo x7 várakozás.
-
ovika
tag
Hoppácska! Elérhető a pipo x7 magyar boltban is!
-
ovika
tag
Ilyen alu szelvényt tudok szerezni.
Ezzel szerintetek lehetne majd kezdeni valamit hűtés tekintetében? -
ovika
tag
Egy másik versenyző.
A leírásánál külön kiemelve, hogy más típusoknál rövid erős használat mellett leáll.
Ez persze nem.
A kérdésem tulajok felé Pipo x7...stb,hogy előfordult-e olyan, hogy leállt a masina ?
Ha igen, akkor mi akasztotta meg ? -
ovika
tag
Hűtés esetén vörösrézcsövet tudok szerezni, hozzá idomokat, még a forrasztás is megoldható.
15øx1mm,18øx1mm,22øx1mm,28øx1mm-es átmérővel.
Szerintetek milyen módon lehetne ezekből "bordát" vagy más hűtő egységet fabrikálni? -
ovika
tag
Pipo x7 esetén milyen belső méretekkel lehet számolni?
Arra gondolnék, hogy hűtés modding esetén mi a minimum/maximum hűtő borda méret, ami elfér.
Előre is köszönöm. -
ovika
tag
Hűtésre ez esetleg?
-
ovika
tag
Ilyet használ valaki? Illetve jó lehet ez egy leendő masinához? Sajna nincs hdmis monitorom (még).
-
ovika
tag
És az új jövevény!
-
ovika
tag
A pipo x7 grafikai egysége mire lenne elég játékok terén szerintetek?
Akinek van az próbálta már játékra is használni? -
ovika
tag
Raspberry Pi 2 Model B 1GB. Vs. Pipo x7 versenyre mit mondanátok? Ha a málnára kijön a win10, akkor ár/érték arányban jobb lenne netán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Eladó Gamer PC i7 14700, RTX 5070, 32 GB 6000mhz RAM, Vizhűtés, 850W 80+ Táp, 2 év Garanciával
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged