- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Optika01 #4193 üzenetére
Tökéletesen működik az usb hub,
nálam egy 4 portos van bedugva, rajta lóg egy külső merevlemez, egy külső hangkártya, az egér és 1 pendrive.
Mint kolléga már írta, mindenképp meg kell támogatni egy külső táppal, a hubot.
Az igaz hogy usb2 lassú lesz kicsit, nálam usb3 az aljzat és a hub is, teljesen elfogadható a sebesség, még nagyobb fájlok mozgatásánál is.
Viszont a külső táppal kapcsolatba megoszlanak a vélemények,
az én mini pc-m gond nélkül lekezeli a kikapcsolt állapotba visszajövő 5voltot, a haverom gépe meghülyül tőle, és itt a topikba valaki írta hogy neki majdnem hazavágta a gépét ez a megoldás.
Nálam annyi hogy kikapcsolt gépnél is halványan világít az egér. -
interstate76
addikt
válasz
Optika01 #4193 üzenetére
Ha nem külső tápos a külső vinyó, amit rá szeretnél dugni, akkor inkább aktív, azaz táppal rendelkező usb hub-ot vásárolj, az a biztos!
Egyébként pedig szerintem a legjobb megoldás a NAS (vagy bármely, NAS-ként funkcionáló eszköz: valakinek elég egy routerre aggatott külső hdd, mások alacsony fogyasztású PC-t/laptopot használnak ilyen célra), és akkor nem kell sem külső vinyókat, sem pendrive-okat használni, hanem mehet minden a hálózaton megosztott adattároló(k)ra.
-
interstate76
addikt
válasz
Optika01 #4190 üzenetére
Az usb csatlakozó "elbukása" sajnos elkerülhetetlen. Droidos mini pécéből voltak nekem is stick formátumúak, mindegyiket ilyesféle adapterrel használtam. Maradt egy másik bemenet a távnak és annyi. De pl. az MK808B Plus esetén nem is maradt bennem semmiféle hiányérzet: az volt az első kütyüm, amire OpenELEC-et tettem és a mai napig nem hiszem el, hogy mit adott a pár ezer Ft-os vételáráért cserébe.
Amúgy a legfontosabb dolog, amire a kínai "usb to lan"-adapterek megrendelésekor tekintettel kell lenni, az nem más, mint hogy ASIX chipsetes példányt rendeljünk.
-
petakpa1
őstag
válasz
Optika01 #4184 üzenetére
Ha közvetlenül a router mellett van, akkor viszont wifi-nek sem szabadna ennyire lassúnak lennie. Az enyém úgy volt lassú, hogy volt egy vasbeton fal + egy LCD TV a router és a MiniPC között, ugyanis a MiniPC az LCD TV hátára van rögzítve.
Wifi channel-ek terheltségét nézted már? Nem olyan csatornán vagy épp amelyen a szomszádok is?
Ha ez nem segít akkor Esetleg egy USB-s Lan kártyával megpróbálhatod használhatóvá tenni a sticket.
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Optika01 #3912 üzenetére
Na ez a kérdés engem is érdekelne...
Hogyan lehet a sticken resetelni a biost?
Az enyém volt service-ben pár hónapja, és állítólag ezt csinálták vele. Szóval engem is érdekelne, van-e valakinek infója arról, hogy hogyan lehet?
Még nem szedtem szét annyira, hogy megnézzem. -
badabum
tag
válasz
Optika01 #3910 üzenetére
nem biztos hogy zárlatos, a panelon szokott lenni egy elem (hasonlóan mint a számítógépes alaplapokon),[itt írtam mi lehet a megoldás]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nyaralás előtti hardverszemle
- iPhone topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest