Hirdetés
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Befutott az Oppo Reno15 és Reno15 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Optika01
üzenetére
Tökéletesen működik az usb hub,
nálam egy 4 portos van bedugva, rajta lóg egy külső merevlemez, egy külső hangkártya, az egér és 1 pendrive.
Mint kolléga már írta, mindenképp meg kell támogatni egy külső táppal, a hubot.
Az igaz hogy usb2 lassú lesz kicsit, nálam usb3 az aljzat és a hub is, teljesen elfogadható a sebesség, még nagyobb fájlok mozgatásánál is.
Viszont a külső táppal kapcsolatba megoszlanak a vélemények,
az én mini pc-m gond nélkül lekezeli a kikapcsolt állapotba visszajövő 5voltot, a haverom gépe meghülyül tőle, és itt a topikba valaki írta hogy neki majdnem hazavágta a gépét ez a megoldás.
Nálam annyi hogy kikapcsolt gépnél is halványan világít az egér. -
interstate76
addikt
válasz
Optika01
üzenetére
Ha nem külső tápos a külső vinyó, amit rá szeretnél dugni, akkor inkább aktív, azaz táppal rendelkező usb hub-ot vásárolj, az a biztos!
Egyébként pedig szerintem a legjobb megoldás a NAS (vagy bármely, NAS-ként funkcionáló eszköz: valakinek elég egy routerre aggatott külső hdd, mások alacsony fogyasztású PC-t/laptopot használnak ilyen célra), és akkor nem kell sem külső vinyókat, sem pendrive-okat használni, hanem mehet minden a hálózaton megosztott adattároló(k)ra.
-
interstate76
addikt
válasz
Optika01
üzenetére
Az usb csatlakozó "elbukása" sajnos elkerülhetetlen. Droidos mini pécéből voltak nekem is stick formátumúak, mindegyiket ilyesféle adapterrel használtam. Maradt egy másik bemenet a távnak és annyi. De pl. az MK808B Plus esetén nem is maradt bennem semmiféle hiányérzet: az volt az első kütyüm, amire OpenELEC-et tettem és a mai napig nem hiszem el, hogy mit adott a pár ezer Ft-os vételáráért cserébe.

Amúgy a legfontosabb dolog, amire a kínai "usb to lan"-adapterek megrendelésekor tekintettel kell lenni, az nem más, mint hogy ASIX chipsetes példányt rendeljünk.
-
petakpa1
őstag
válasz
Optika01
üzenetére
Ha közvetlenül a router mellett van, akkor viszont wifi-nek sem szabadna ennyire lassúnak lennie. Az enyém úgy volt lassú, hogy volt egy vasbeton fal + egy LCD TV a router és a MiniPC között, ugyanis a MiniPC az LCD TV hátára van rögzítve.
Wifi channel-ek terheltségét nézted már? Nem olyan csatornán vagy épp amelyen a szomszádok is?
Ha ez nem segít akkor Esetleg egy USB-s Lan kártyával megpróbálhatod használhatóvá tenni a sticket.
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Optika01
üzenetére
Na ez a kérdés engem is érdekelne...
Hogyan lehet a sticken resetelni a biost?
Az enyém volt service-ben pár hónapja, és állítólag ezt csinálták vele. Szóval engem is érdekelne, van-e valakinek infója arról, hogy hogyan lehet?
Még nem szedtem szét annyira, hogy megnézzem. -
badabum
tag
válasz
Optika01
üzenetére
nem biztos hogy zárlatos, a panelon szokott lenni egy elem (hasonlóan mint a számítógépes alaplapokon),[itt írtam mi lehet a megoldás]
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- További aktív témák...
- Egyedi Épitésű Gamer Gép Ddr5 32gb i7 14700 1év Garancia 3090 Gigabyte Vision
- Egyedi Építésű Teljesen Új Gamer Gép 12 Hónap Garanciával 3090 Gigabyte Vision 96gb Ddr5
- Lenovo M900 Core i5 6600 //8GB DDR4 //256GB SSD számla + gari
- Lenovo M80T Core i5 10500 //16GB DDR4 //256GB SSD számla + gari
- Közép-alsó kategórás gamer pc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest