Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Optika01
üzenetére
Tökéletesen működik az usb hub,
nálam egy 4 portos van bedugva, rajta lóg egy külső merevlemez, egy külső hangkártya, az egér és 1 pendrive.
Mint kolléga már írta, mindenképp meg kell támogatni egy külső táppal, a hubot.
Az igaz hogy usb2 lassú lesz kicsit, nálam usb3 az aljzat és a hub is, teljesen elfogadható a sebesség, még nagyobb fájlok mozgatásánál is.
Viszont a külső táppal kapcsolatba megoszlanak a vélemények,
az én mini pc-m gond nélkül lekezeli a kikapcsolt állapotba visszajövő 5voltot, a haverom gépe meghülyül tőle, és itt a topikba valaki írta hogy neki majdnem hazavágta a gépét ez a megoldás.
Nálam annyi hogy kikapcsolt gépnél is halványan világít az egér. -
interstate76
addikt
válasz
Optika01
üzenetére
Ha nem külső tápos a külső vinyó, amit rá szeretnél dugni, akkor inkább aktív, azaz táppal rendelkező usb hub-ot vásárolj, az a biztos!
Egyébként pedig szerintem a legjobb megoldás a NAS (vagy bármely, NAS-ként funkcionáló eszköz: valakinek elég egy routerre aggatott külső hdd, mások alacsony fogyasztású PC-t/laptopot használnak ilyen célra), és akkor nem kell sem külső vinyókat, sem pendrive-okat használni, hanem mehet minden a hálózaton megosztott adattároló(k)ra.
-
interstate76
addikt
válasz
Optika01
üzenetére
Az usb csatlakozó "elbukása" sajnos elkerülhetetlen. Droidos mini pécéből voltak nekem is stick formátumúak, mindegyiket ilyesféle adapterrel használtam. Maradt egy másik bemenet a távnak és annyi. De pl. az MK808B Plus esetén nem is maradt bennem semmiféle hiányérzet: az volt az első kütyüm, amire OpenELEC-et tettem és a mai napig nem hiszem el, hogy mit adott a pár ezer Ft-os vételáráért cserébe.

Amúgy a legfontosabb dolog, amire a kínai "usb to lan"-adapterek megrendelésekor tekintettel kell lenni, az nem más, mint hogy ASIX chipsetes példányt rendeljünk.
-
petakpa1
őstag
válasz
Optika01
üzenetére
Ha közvetlenül a router mellett van, akkor viszont wifi-nek sem szabadna ennyire lassúnak lennie. Az enyém úgy volt lassú, hogy volt egy vasbeton fal + egy LCD TV a router és a MiniPC között, ugyanis a MiniPC az LCD TV hátára van rögzítve.
Wifi channel-ek terheltségét nézted már? Nem olyan csatornán vagy épp amelyen a szomszádok is?
Ha ez nem segít akkor Esetleg egy USB-s Lan kártyával megpróbálhatod használhatóvá tenni a sticket.
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Optika01
üzenetére
Na ez a kérdés engem is érdekelne...
Hogyan lehet a sticken resetelni a biost?
Az enyém volt service-ben pár hónapja, és állítólag ezt csinálták vele. Szóval engem is érdekelne, van-e valakinek infója arról, hogy hogyan lehet?
Még nem szedtem szét annyira, hogy megnézzem. -
badabum
tag
válasz
Optika01
üzenetére
nem biztos hogy zárlatos, a panelon szokott lenni egy elem (hasonlóan mint a számítógépes alaplapokon),[itt írtam mi lehet a megoldás]
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gamer Pc - RTX 3060ti, Ryzen 5 5500, 512 gb SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest