Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Egyrészt ami OFF, azt tedd abba.
Másrészt itt - tudtommal - összesen 1 kereskedő (vagy mini pécék kereskedelmével is foglalkozó cégnél dolgozó) topiktárs van.
Harmadrészt pedig aki privát üzenetben 25 vevőértékeléssel rendelkező Alis eladók kamuhirdetéseivel próbálja lejjebb verni az árakat, az szerintem még OFF-ot se írjon, hanem gondolkozzon el rajta, hogy pl. nálam, akinél 600 felett van azok száma, akikkel privát üzenetet váltottam, miért ő volt az első, akit letiltottam a vevők közül (még 2 eladó járt így összesen, több év alatt, vevő - rajtad kívül - egy sem). Valószínűleg mki sík hülye és neked van igazad abban, hogy aki Kínából rendelt terméket szeretne eladni, annak veszteséggel kell ezt megtennie, különben okkal reklamálsz.
-
Lifeforce
őstag
Látod ez a különbség az itt fórumozók többsége, és te közötted.
Mi nem személyeskedünk, és nem mondjuk meg mit csinálj vagy mit ne.
Mivel én is magánszemélyként vagyok itt jelent, én is hirdetem, hogy ha ezeket az eszközöket olcsóbban akarod, akkor vedd meg a geekbuyingon.
Vállalod az ezzel járó kockázatot ha a készüléked meghibásodik.
Aki pedig biztonságra vágyik, az megveszi itthon.
Amin felkepták a vizet, az a számolásod és a lehúzásod volt...
Ha a te szempontodat nézzük, igazad van, ne a magyar kereskedő gazdagodjon (aki majd a segélyedet fizeti), hanem a kínait
Én fel sem veszem amiket írsz, mert részemről nem igazán érdekel a szemléleted, azt csinálsz amit akarsz.
Ami viszont engem érdekel, hogy ha már hasonlítasz, tedd valósan.
Tehát megbízható kínai eladót linkelj, és korrekten számolj.
Mert a 60$-os termék ma nálam majd 21500, és nem 16800.
Arra nem adhatsz, hogy véletlen a Svéd postán keresztül jön, és véletlen átcsúszhat a vámon.
Ha meg nem, akkor jól átba... azt aki a hülyeségedért onnan rendelt.
És még valami.
Tudod mennyi olyan vásárló van, hogy megkérnek legyek kedves rátenni Linuxot, vagy OpenElecet?
És bizony ha időm engedi akkor úgy is megy ki innen a boltból.
Na ezt csináltasd meg 啄木鳥畿內 Úrral
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- OLED TV topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 5060 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 5060 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 7800 XT 16Gb/32Gb DDR5 6000Mhz/1Tb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 7900 XT 20Gb/32Gb DDR5 6000Mhz/1Tb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Ryzen PC 9800X3D - RTX 5070 TI - B850 TUF - 32GB DDR5 - 1 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest