Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Ez a kicsi is megítélés kérdése :
2018-ban használtam egy panel lakást Debrecenben jó ideig, a tulaj haver volt, felajánlotta, hogy 13M-ért vihetem. nem volt annyim, pedig éreztem nagyon, hogy megkéne venni. 1-2 éve majdnem 40M-ért ment el ugyanaz a lakás. Ez cca 3× haszon, és ha közben még kiadom, csak havi 50 ezer ft-ért, akkor is 3 Millió ft extra haszon. Jó, költeni kell rá, meg ez egy eléggé extrém példa mert a legtöbb helyen ezidő alatt maximum tisztes 20-50%-ot nőne egy lakás ára, de azt kell mondjam elég jó befektetés. ha nem az lenne akkor nem vennének az emberek befeketetési célból lakást.
A cripto/részvény meg úgy máködik : különíts el egy összeget melynek teljes elveszítése sem okoz gondod. (ez a legtöbbünk esetében eleve egy nem túl agy összeg lesz). majd vedd meg a részvényt/criptot és felejtsd el hogy van. X idő múlva nézd meg, ha több lesz örülsz.
De közben nem tudsz benne lakni, és közben nem fizet havonta egy X összeget azonnal kivehetőben (lakbér).milyen cég részvényeit vetted?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs