- iPhone topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimista
aktív tag
Sziasztok.
Jan 29-én rendeltem meg pandáról, febr 17-én postázták, és tegnap érkezett meg. 42-t fizettem érte, vám nemvolt, mert elhitték h pc accessories van a dobozban 39.64$ értékben

eddig pozitív az élmény, talán a hátlap picit "kínai", érződik rajta h nem egy sony (eddig xperia Z-m volt, de jött céges szám és a kétkártya miatt cserélnem kellett)
Egy gondom van, ha az nfc be van kapcsolva, akkor folyamatosan ott az ikon fent bal oldalt (tehát nem jobb oldalt, és nem egy N betű, hanem bal oldalt egy notifikáció amire a vezetéknélküli beálítások jelenik meg)
letiltani az értesítést nem tudom az alkalmazásoknál. Érdekelne hogyan lehet eltüntetni.
root sem gond, mert nemsokára azt is csinálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diabetes - Cukorbetegség
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Mini PC
- Steam topic
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Pixel 6a
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium ALZA Garanciával!
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs