Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
karikusz
tag
Most készülök én is új készülékre beruházni a Samsung S2 után. Valami értelmes árút kerestem, olyan 200$ körülit. Hát mit mondjak nem volt könnyű a válogatás, mert sok kínai készülék van már.
Valahogy ráakadtam a V3-ra. Jók a tesztek, meg sokan jókat írtak róla és látom itt is csak jók vannak írva, bár még senki sem olyan régóta vette a kezébe. Az egyik teszten láttam, hogy a többihez képest egy kicsit sötétebb a kijelző. Érdeklődnék, hogy napsütésbe mennyire lehet a kijelzőt látni? (bár mostanában nem nagyon van nap
) Csak a teszten volt szembeötlő a másik telefonokhoz képest, vagy tényleg egy picit kevés a fényerő?Köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Windows 11
- SONY LCD és LED TV-k
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Byski Áramláskijelző.
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valahogy ráakadtam a V3-ra. Jók a tesztek, meg sokan jókat írtak róla és látom itt is csak jók vannak írva, bár még senki sem olyan régóta vette a kezébe. Az egyik teszten láttam, hogy a többihez képest egy kicsit sötétebb a kijelző. Érdeklődnék, hogy napsütésbe mennyire lehet a kijelzőt látni? (bár mostanában nem nagyon van nap
) Csak a teszten volt szembeötlő a másik telefonokhoz képest, vagy tényleg egy picit kevés a fényerő?