- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
janek69
üzenetére
Közben megnéztem a GPS-t is,hát eddig szuper. Lakásban 14s alatt fixál,persze most jó sok hold van felettem,de ez akkor is egészen jó.Hozzáteszem,hogy az 1.1.5-nél sem volt bajom a gps-el.
WIFI megy rendesen és végre a térerőt is jól jelzi,mert nekem volt,hogy érte a router antennáját szinte és csak 1 csíkot mutatott. Ezen felül nagy meglepetésemre a Bandmodeban 900/2100-asnak látom a készüléket.Másnak is az lett? Az enyém 850/2100-as,de én mindig cseréltem modemfile-t,aminek persze ehhez semmi köze,hiszen ezzel is cseréltem,hogy feltettem a 4.4.2-t.
BT működik,legalábbis a headsetem megy vele rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest