- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Excel automatizálás, VBA, riportok – megoldom, hogy ne kézzel kelljen
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
muhaha01
tag
sziasztok,
tennap megjött az inew v3-am, csak asszony elfelejtette mondani/eltitkolta
ezért csak ma este tudom csekkolni 
to2c.com-ról rendeltem, ajándék bluetooth headset, meg minden finomság is van mellé elvileg a dobozban.
vagyis nem a dobozban, mert van itt egy olyan opció, hogy betekerik vmi zacsiba, jól leragasztják (van róla videó az oldalon) és akkor nem kell 2 dollárt fizetni a gyári dobozért, na meg segít az is, hogy home&gardent írnak rá, így gyönyörűen át is jutott a vámon. kicsit féltem ettől, de ezek szerint megérkezett.kíváncsi vok hogy ha így kiszedem, telepakolom a sim kártyákkal, akkor rögtön minden működni fog-e rajta.
meg hogy egyáltalán a telefon van-e a csomagban
igyekszem rootolás és mindenféle okosság nélkül használni, meglátjuk mire jutunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ezért csak ma este tudom csekkolni