Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
Tegnap előtt sikerült az 1.0.6-os romot és telót rendbe rakni, nem driver problémám volt.
Először is az RootGenius-sal rootoltam a vroot helyett, majd a feltelepített kinai szoft törlése és a Kinguser app-ot elindítva root jogot adtam minden app-nak.
Ezután az MtkDroidTools-al indításánál kiírta hogy most már van SU bináris akármi, így a Root-ot kérve első kérdésre nem, majd a második kérdésre igent nyomva feltelepült pár program. Amit ebből meghagytam és elindítottam az a SuperSU app. Ezt elindítva netről adatbázis letöltést engedélyeztem.
Visszatérve az MtkDroidTools-hoz az IMEI/NVRAM gombnál már aktív volt az NVvram Restore. Restore után Wifi Analyzerben leellenőrizve, az NVram Err már nem volt ott!
Tegnap munkából hazafele kisváros belvárosi részén gyalogosan elindítottam az ygps-t net nélkül. Előtte a Faster GPS MO-ra állítottam, friss EPO letöltve, AGPS mobil helyhozzáférés kikapcsolva. Az ygps ben Full-ra nyomva percenként 1 műholdat talált, 6. percben fixált 3 holddal, de összesen 5 holdat látott, ezután a buszon haladva még 4 perc után 5 holddal tartotta a jelet, további 2 hold még hol megjelent eltűnt. Újabb Full indítással 9 perc után fixált a buszon, majd gyalogosan haladva a 15.percben 6-7 holddal tartotta a jelet, további 1 holdat látva.
Az NVram visszarakása a wifi bug és gps gondomat megoldotta. Ahogy látom hozzászólásotokat nem túl izmos ez az 5-6 hold net nélkül, huszon perc után, de legalább már működik. Kell még egy éles teszt az izraeli app-al...Az 1.0.6-ról:
- wifi cca. ugyanolyan erős, bár ügy tűnt, hogy néha megugrott a kijelzés és a letöltési sebesség
- az erősebb képernyő fényerő, vagy színhiba nálam nem jelentkezett. Automata beállítást használok, bár minimálisra véve a fényerőt, alig esett az akku.
- úgy tűnik, mintha az akksi tényleg gyorsabban merülne, de szerintem csak ~8x%-ig, majd picit lassabban merült. Nálam az akksi 40%-ra merült le tegnap késő délutánra. Ez egy húzósabb nap esetén az 1.0.7-nél is előfordult. Úgy hogy nincs mobilnetem, nem éreztem jobban merülőnek a romot.
- a t-mobil hálózat nálam is mintha gyengébb jellel dolgozott az első nap (microsim kártya), néha beszaggatott a hang és néha leesett a térerő jelző is, telenor-nál semmi változást nem tapasztaltam (normál sim kártya)
- néhány program kicsit laggolva ment az első 2 nap. Szerintem a szokásos belakja magát a rendszer jelentkezett az appoknál és a t-mobil térerő bizonytalanságnál. Az is igaz, hogy az előző két rommal ezen a telón ilyet nem tapasztaltam.
- Egyedül a MyProfiles alkalmazásomnál jelentkezett olyan bug, hogy a Airplane mode-nak nem tudok root jogot adni, pedig 1.0.7 alatt ez még működött
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEN.com
- Bluetooth hangszórók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Óra topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest