Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
Ezt most nem értem. Azt hittem eddig, hogy fájlmásolgatással nem lehet megoldani a telenor bugot.
Amúgy linkeltél egy THL T11 MT 6592 communication modult (nyilván ezt te is tudod, hisz te linkelted
), de ezzel mit kezdjek? Bontsam ki és nézzem meg milyen fájlok vannak benne és azokat guberáljam ki a 900-as romból és tegyem a 85-esbe?(#4819) Keeperv85 válasza raulicio (#4817) üzenetére
Én voltam az első aki azt mondta, hogy ez valószínűleg ugyan úgy gyári rom mint a többi. Pusztán csak arra utaltam, hogy mivel nem hivatalos forrásból érkeznek a romok, a számozás sem teljesen egyértelmű + még van 900-as vonal is, elég nehéz megmondani, hogy ma melyik a legfrissebb. (ugye van már kint 1.1.5. is).
(#4820) mrgymisi válasza raulicio (#4817) üzenetére
Elhiszem, hogy neked így volt, de látatlanban nem tudok találgatni, lévén nem tudom, hogy melyik verzió a tiéd és milyen rom volt/van rajta

Majd hamarsan meglátod, hogy működik-e vagy sem
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Lexus, Toyota topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), de ezzel mit kezdjek? Bontsam ki és nézzem meg milyen fájlok vannak benne és azokat guberáljam ki a 900-as romból és tegyem a 85-esbe?