Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gpsr
csendes tag
válasz
kisspista
üzenetére
Sajnos most a 64-ből kell gazdálkodni. Ha annyit mennék, olyan sok hasznos funkció lesz akkor veszek majd másikat.
A bemondás késését 3 különböző készülékkel is tapasztaltam. Tény, hogy dinamikusan megyek és volt már, hogy a "következő lehetőségnél fordulj"-nál már a kereszteződés közepén voltam. Ha lassan megyek, akkor semmi gond...de sietni nem nagyon lehet vele.
Az elkerülés köztes ponttal, meg útvonal kizárással nem feltétlenül adja az optimális útvonalat, ezt gondolom neked (követem a hozzászólásaidat, kísérletezéseidet) nem kell magyaráznom

Meg lehet így is csinálni de nem ez a megoldása a problémának.Igen a statisztikát láttam, de kényelmesebb lenne egy megérkeztem gomb

Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Proxmox VE
- Assetto Corsa EVO
- Képregény topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Revolut
- Xbox Series X|S
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

DM43