- Netfone
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pinocchio23
tag
Sziasztok! Eszter nem mondja hogy vasúti átkelő következik.
Beállításokban hang +képre van állítva és közeledésre. Táblával jelzi. Csak nem mondja. Mi lehet a baj?
Köszi előre is. -
BuricsJ
tag
válasz
gipsztigris #17747 üzenetére
mint írtam, nincs rootolva és nem lesz (emiatt biztosan nem), így marad a belső tárhelyen, ameddig elfér, aztán törlésre kerül majd.
köszönöm a segítségeket -
hun005a
tag
TMC beállítás szakértőt keresek Primóhoz.
Jelenleg már úgy néz ki hogy elvileg működik de amikor rámegyek az ikonra akkor egy térkép jön elő nem pedig egy lista ami egy régebbi IGO verziónál működött.köszönöm
-
BuricsJ
tag
válasz
gipsztigris #17744 üzenetére
letöröltem a belső tárhelyről mindkét könyvtárat, majd töröltem a Beállítások / Alkalmazásokban az "Adatok törlése", alkalmazás indítás, "Content error:global_cfg not found" hibaüzenet ismét
és nem indul el, azaz
ugyanoda jutottam, mint a másolás + belső tárhelyen átnevezés soránÚgy fut ismét az alkalmazás, ha az SD-ről mindent visszamozgattam a belső tárhely azonos könyvtárába.Most ott vagyok, ahonnan indultam
Foglalja a belső tárhelyen a helyet, lehet nincs rá megoldás root nélkül?
Megoldás lehetne, ha az érintett 150MB -s állományt két részbe bontanám, de ugye ez már lassan warez kategória lenne......
-
BuricsJ
tag
válasz
gipsztigris #17742 üzenetére
köszönöm az ötletet, próbáltam.......
addig jó volt, hogy átmásoltam belső tárhelyről külső SD-re, töröltem az alkalmazás adatokat, elindítottam, elindult, mintha még sosem lett volna fenn, kezdeti beállításokat újra meg kellett adni, majd elindult rendben.
de..... így viszont duplán vannak meg a könyvtárak, mind a belső, mind a külső tárhelyenszóval gondoltam egy nagyot és átneveztem a belső tárhelyen mindkét könyvtárat (nem akartam egyből törölni), így viszont nem indul el az alkalmazás a következő hibával: "Content error:global_cfg not found"
a global_cfg állományt az Android\obb\com.nng.igo.promong.hun10th könyvtárban található main.521564.com.nng.igo állományban találtam meg, kb. 150MB a mérete. Pont az lenne a cél, hogy ez ne a belső tárhelyen foglaljon helyet, hanem az SD kártyán. Miután visszaneveztem, elindult, kezdeti beállítások megadása után fut újra az alkalmazás.
Beállítások / Alkalmazások alatt az SD kártya mellett 2,00 MB-t jelez, azaz nem sikerült az átállítás
, de legalább fut a program
-
gipsztigris
addikt
válasz
BuricsJ #17739 üzenetére
A belső tárhelyről a következő könyvárakat másold át a kártyára az Android/data és Android/obb mappákba:
/Android/data/com.nng.igo.primong.hun10th
/Android/obb/com.nng.igo.primong.hun10th
Majd beállítások/alkalazások/iGO Navigation SzülinApp/Adatok törlése....és GO! Elvileg indulnia kell a pogramnak külső SD-ről is. -
shaggy
aktív tag
melyik a legújabb teljes európa térkép?
-
BuricsJ
tag
válasz
BuricsJ #17713 üzenetére
Próbáltam a hivatalosan csatornán segítséget kérni, de nem tudtak segíteni abban, hogy tudom áttenni/hogyan tudom telepíteni külső SD kártyára SzülinApp alkalmazást Android 4.1.2 verzió mellett, root nincs a készüléken, így pl. a Link2SD nem megoldás nálam.
Előre is köszönöm, ha van ötletetek. -
c4
őstag
válasz
gabor_01 #17736 üzenetére
Nem, nem...
Nem aktuális forgalmi alapon gondolkodom. Egyszerűen tudható, hogy a nagykörút és a Hungária krt. lényegesen nagyobb forgalmat bonyolít le, mint az említett Izabella utca. De mint írtam, mindegy, ez van, ingyért' ne sírjon a szám.Talán utoljára a Mio volt elég rugalmas útvonal tervezésben és áttervezésben... Csak ugye térképfrissítés már nuku. Az online szoftverek nálam kiesnek a képből.
-
gabor_01
senior tag
Valamit rosszul értelmezel.
Egy navi program alapból a térkép alapján tervez. Figyelembe veszi az utak rangsorát és a megengedett sebességet. Meg még esetleg mást...
Az külön plusz, ha a forgalmi helyzetet figyelembe tudja venni. Az Igo a hivatalos TMC (fizetős) adatokból tud ilyen infót szerezni. (Ami olyan, amilyen. Inkább hagyjuk...)
Ha ez neked fontos, akkor használd a vazze-t, vagy még inkább a GoogleMaps-ot. 1-2 perc pontossággal tudja a forgalmi eseményeket követni és áttervez. Az más kérdés, hogy miben nem olyan, mint az Igo. -
c4
őstag
válasz
gabor_01 #17727 üzenetére
Köszi. Akkor nincs megoldás...
Érdekes koncepció az NNG-től, ki is hagyhatták volna az útvonal opciókat nyugodtan, így semmi értelme.
Mondjuk a 8. ker Szigony utcától indulva, célként az Árpád-híd budai hídfő utáni célpont esetén erőltetni a nagykörút használatát, pláne a felújítás alatt... Szegény turista pont megőrül a közlekedéstől, mire átverekszi magát a forgalmon. Míg a már említett Izabella utcán 6 perc alatt a Ferdinánd-hídon van.Az iGO csak a Szondi utca elhagyása után kínálja fel ezt az útvonalat. Pedig semmi értelme, egyenesen jössz végig az Izabellán. De ott a Mező Imre, Rottenbiller út - Dózsa György út... Baross utca - Hungária krt... (bár ezt sem választanám forgalmi okok miatt). Na mindegy, ingyen ne panaszkodjunk, ez van. Bár akkor is így lenne, ha fizetős a szoftver. Mérgelődjön, aki fizet érte.
-
embe
nagyúr
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehetne a naviba lementeni esetleg kb. 300 kedvencet? Vagy pontosabban címet. Melóhoz kellene, hogy a ügyfelek le legyenek mentve, és ne kelljen mindig pötyögni a a neveket....
Vagy ha az IGO-val nem lehet, akkor mit javasoltok?Köszi a választ előre is!
-
papsoka
aktív tag
Eltűnt a kis prizma a térképről ami a helyzetemet mutatja
Valaki megmondaná hogy melyik állománynak kellene tartalmaznia?
Köszönöm! -
josik
aktív tag
Üdv. Beléptem a klubba.. Leszedtem a szülinappot, Z1- en szépen fut, bár szerintem kicsit lassan találja meg a poziciót. Egyenlöre próbálgatom, majd jövök a kérdéseimmel. :-)
-
duviii
csendes tag
válasz
olywer.smith #17728 üzenetére
Az obb fájlokat ide tettem:
/home/nemo/android_storage/Android/obb/com.nng.igo.primong.hun10th/
Térképeket pedig ide:
/home/nemo/android_storage/Android/data/com.nng.igo.primong.hun10th/files/content/map/ -
gipsztigris
addikt
válasz
Amiről most próbálsz beszélni, az full warez, de egyébként sem ilyen 1szerű a történet.
-
kopepe
aktív tag
válasz
FBL és FDA fájlokat kell bemásolni,nem obbot
Ahogy ott is látod.
Főleg az az fbl kell -
olywer.smith
csendes tag
-
c4
őstag
Sziasztok!
Lehet ezerszer feltett kérdés, de most tényleg nincs időm ezer oldalt visszaolvasni.
A kérdésem annyi lenne, hogy a régebbi iGO-m és az új SzülinapiAPP is Bp. belvárosában folyamatosan a nagy forgalmú főútvonalakon akar mindenáron navigálni az alternatív, sokszor a fűútvonallal párhuzamos, de lényegesebben kisebb forgalmú útszakaszok helyett (Pl: körút-Izabella utca...) a menüben hiába állítgatom, hogy zöld, gyors, rövid... útvonalat szeretnék, a navigálási mód csak a körútra akar vinni...Ellenszer van? Vagy ez ilyen és ennyi...
Köszi a válaszokat.
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
A szülinapi alkalmazásnak van valami rejtett configja, vagy configolálási lehetősége?
Note 4-en szépen fut, de a nagy felbontás miatt sok minden igen kicsi a kijelzőn.
Pl. menük, alsó kiírások, sávbesorolások, stb.Tud valaki valami megoldást?
IGO-t kérdeztem, de ott csak azt kaptam, hogy mindenre nem tudnak külön optimalizálni.
Köszi.
Zoli -
SteveL
aktív tag
válasz
Gabesz87 #17721 üzenetére
Elvileg már nem csak Magyarországon kellene lejönnie:
Akkor csak magyarok számára elérhető? És ha egy angol barátom akarja letölteni?
FRISSÍTÉS: A SzülinApp április 29. éjfélig letölthető iTunes illetve Google Play accounttal bárhonnan a világból. Mivel beállítható más nyelv is (angol, francia, héber stb. stb.) külföldiek is tudják használni, de csak Magyarország térképét tartalmazza.
Forrás: [link]
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Etz a SzülinApp nevű iGO csak itthon tölthető? Nővérem próbálta letölteni a Sony Xperia Z1 Compact-jára, de nem sikerült. Azt írta, hogy az ön tartózkodási helyén nem elérhető az alkalmazás. Gondolom ez azért van, mert Németországban lakik, és német kártya van a telefonban, de magyar nyelvre, és lokációra van állítva. Legalább is azt mondta. Szóval akkor ezek szerint esélytelen, hogy letöltse, nem fog menni? Van amúgy magyar SIM kártyája is, másik telefonban azt is használja. Ha azzal letölti, majd visszateszi a német kártyát, fog működni a program? Ha így megoldható, más térképet /német, osztrák/ lehet rá tenni ugyanúgy, mint az eddigiekben, letöltött térképet a maps mappába bemásolva?
-
zsloti
senior tag
Sajnos nem tudom telepíteni mert a play nem engedi kompatibilitási gondok miatt van valami más megoldás?
Köszi zs -
LazaCCC
tag
Sziasztok!
A családban mindenkinek fel kellett pakolnom, 4 eszközre simán felment, kettő viszont nem engedi letölteni, azt mondja nincs elég hely ... pedig van
Ez valami ismert hiba? Vagy egyéb?
-
chatran
őstag
Az milyen pofátlanság már az NNG-től, hogy a megvásárolt Igo Primo Hun+Rom térképei régebbiek mint a mostani szülinapp-ban lévők.
Vagy csak az ájfonosokra sz@rnak magasról és a többi Primo-t frissítik rendesen? -
BuricsJ
tag
sziasztok,
iGO SzülinApp alkalmazás a belső tárhelyre települt. Át tudom tenni/hogyan tudom telepíteni külső SD kártyára Android 4.1.2 verzió mellett, root nincs.
előre is köszönöm a válaszokat -
törölt tag
Kipróbáltam ma reggel. Valami hihetetlen pontos és gyors.
Waze-t már le is töröltem, és a google térképet se hiszem, hogy fogom használni a jövőben.
Maximum határon kívül. -
DM43
Topikgazda
válasz
gipsztigris #17708 üzenetére
kopepe!
A térkép (a content mappa) a \sdcard\android\obb\com.nng.igo.primong.hun10th\main.521564.com.nng.igo.primong.hun10th.obb fájlban van -
papsoka
aktív tag
Hova települt a telefonra? Nem találom sehol!
-
kukinyo
addikt
válasz
Degradator #17705 üzenetére
Van benne 23 hang, amiből 5 magyar nyelvű.
Ez nem elég? -
Degradator
tag
Nagyon jó ez a szülinapp igo, csak sehol nem találok Voice packot hozzá a neten. Valaki tudna linkelni egyet?
Köszi! -
DM43
Topikgazda
válasz
huncutka1029 #17698 üzenetére
Ez egy akkora zöldség, mint ide Lacháza. Androidon nem kell semmilyen port bejegyzés, mert ott ilyen nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nintendo Switch 2
- Netfone
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest