- Magisk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- 232 megapixelnyi kamerával futott be az Oppo Ultrája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisvol
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy 1.1 Primot használok, Gurjon skinnel. Omnia2-n.Az IGO8 PDA változatában, mindegy milyen Skinnel van ugye térkép nézet és van vezetés nézet. Ott ugye a térképnézetnél (vagy 2D nézetnél) ki lehet kapcsolni a domborzatot. Itt a primonál, ha bent van a .dem file, akor 2D nézetben is látszik a domborzat, ami nagyon lelassítja a készüléket, a térképmozgatás nagyon nehézkes lesz. Én egyáltalán nem találtam olyan lehetőséget, hogy a domborzat kikapcsolása. Létezik ilyen lehetőség?
Valamint útvonal szimulálásnál (én úgy próbáltam, hogy letiltottam a GPS-t és egy jó kanyargós hegyi utat válaszottam) a pozíciót jelző nyíl nem mindig áll menetirányba. Van olyan útszakasz, amikor szinte oldalt, vagy szembe (lefelé) mutat. Mintha szembe mennék magammal. IGO8-nál ezt is lehetett állogatni. Van valakinek ugyan ilyen tapasztalata?
Valamint be tudok állítani állandó fényerőt valahogy? Vagy ez csak úgy működik, ha a PDA-n is állandóra veszem?[ Szerkesztve ]
Üdv:T.
-
tisvol
aktív tag
válasz dancsuri #1698 üzenetére
Milyen ROM van neked most fent?
A Primo-t csak próbaképpen tettem fel, megvan az eredeti jogtitszta IGO is, én meg vagyok vele elégedve, egészen idáig azt használtam.
Esetleg a a saját SYS.txt-et privátban elküldenéd? Persze ha nem titkos. :-) Csak kíváncsiságképpen
Neked tényleg akadás nélkül mozgatja a térképet 2D nézetben, ha van domborzat? Nekem várni kell mindig egy kicsit, hogy "felépüljün", ha elmozgatom a térképet.Üdv:T.
-
tisvol
aktív tag
válasz dancsuri #1711 üzenetére
Koszonom...ki fogom probalni.
Viszont elesben is mentem egy kort a Primoval. Haaaaat.....nem tudom. Egy biztos, hogy grafikaja jobb mint az igo8-e. Legalabb is domborzat megjelenítése. Ez nagyon tetszik. Viszont a terkep mozgatasa navigalaskor lassabb. Valamint a 2D/3D megjenítese, a kameraszogek nem az igaziak. Az igo8-ben ezek a dolgok nagyon gyorsan egy kattintasssal valtoztathatok. Nekem pl navigalaskor van olyan, hogy a nyíl nem menetirányba mutat, hanem mondjuk keresztbe. Aztan visszaall menetiranyba. Ez zavaro.
Lehet hogy keveset nyomkodtam es tanulmanyoztam (azert nem olyan keveset), de azt mondom hogy kezelhetosege az igo8-nek legalabb is szamomra jobb, egszerubb, kellemsebb. A tervezesi algoritmus is erdekes dolgokat tud produkalni. Igazabol az igo8-ban nekem altalaban a Jol kovetheto beallitas volt a nyero. Ahogy probalgattam itt ennek a megfeleloje az a green routing. Stb. stb... Notbookon irok, szinte kin a gepeles DD
Szoval ennyit innen. Szívesen olvasnek tapasztalatokat, nem csak technikai kerdes valaszt :-)Üdv:T.
-
tisvol
aktív tag
válasz snowdog #1759 üzenetére
Nincs semmiféle titok.
Az az érték áll közelebb a valósághoz, amit a GPS vevő számol. A gépkocsigyártók szándékosan úgy kalibrálják a sebességmérőket, hogy a valóságosnál többet mutassanak.
Ennek több oka van:
- nem szeretnék, ha gyorshajtás esetén beperelnék őket,
- több olyan tényező van, ami befolyásolja a mért/számolt sebesség értéket, mint pl. a kerék/gumi átmérője.Hát szerintem ez egy érdekes dolog. Mi a helyzet pl. az olyan autókkal amikben van gyári beépített GPS. Ott is csal a km óra? Lehet, bár értelmét annak nem látom. Akinek ilyen autója van (egyrészt: jó neki), másrészt mondja már el, hogy ott mi a helyzet. Régóta érdekelne
Üdv:T.
-
tisvol
aktív tag
Sziasztok!
Letöltöttem a jeno féle scheme-t. Nagyon szép lett, ezúton is köszönet érte. Viszont szeretném az utak színét változtatni, mert pl az autópályát nehéz megkülönböztetni a többi uttól. Tudnátok segíteni abban, hogy a color.ini-ben melyik szekciót kell változtatnom? Előre is köszi!Üdv:T.
-
tisvol
aktív tag
Szia Plajos!
Másik fórumon is feltettem már a kérdést, hátha esetleg nem figyeltél, de tudsz segíteni.
Szóval Primóban azt szeretném, hogy a navigálás közben a megtervezett és követendő út színe ne narancssárga hanem mondjuk zöld legyen, mint az igo8-ban. Ezt meg lehet valahogy oldani?Üdv:T.
-
tisvol
aktív tag
huhhh...köszönöm. Kicsit tovább kellett volna olvasnom a color.ini-t. Vagy valahogy elkerülte a figyelmem. Pedig elég egyértelmű az angol kifejezés.
Természetesen mentek előtte.
Update:
Működik szépen. Bár asszem nem véletlen, hogy narancs a színe, a Primo színvilágához ez talán jobban megy. Vagy csak megszokta már a szemem.
Köszi még egyszer!
Természetesen csak saját használatra, nem szeretnék saját sheme-t kiadni, mintegy felhasználni a munkátokat, és tudásotokat, amit ezúton is köszönök.Üdv:T.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-520M I 3GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E560 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest