- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feci40
tag
Sziasztok
Primora Jáksó László hangját keresem akinek meg van jelezze itt nekem üzenetben. Köszönöm -
veréb
tag
sziasztok!
a kollégám gps-ről átmásoltm az aigot a gépre és onnan a gps-re minden frankó de nem mondja a trafipaxokat se a lámpába beépítettet se a mobil se semilyet! a beállítások ugyan azok!!
valakinek ötlet?
a kollégám gps-se mondja a trafikat!!!!!!!!!! -
amicsi
csendes tag
válasz
plajos #15510 üzenetére
Köszi! Mondjuk megvan az igo iGO 8.3.5.231128 . De kéne egy kis custumer service, hogy kell ezt telepítenem mivel ilyet még nem csináltam. Ha tudsz segíteni azt megköszönöm. A géphez kábeles csatlakozási lehetőséget nem látok, csak a memokártyát tudom kártyaolvasóra tenni. Jó lenne egy lépésről lépésre leírás.
Köszi -
OldMike
őstag
Igen, a második eset lehet, mert a dátum a hivataloshoz hasonló. Elszomorító amit a fórumtárs írt az M0 új szakasz hiányáról, valószínűleg más helyeken is ennyire "friss" lehet. Ráadásul gondolom, hogy ez is csak akkor derül ki, ha az ember már megvette (nem olcsón) az új kiadást.
Nekem meg azért fájó, mert a GPS-re telepített Primo licence nem engedi a TopMap térkép vásárlását sem, nemhogy a telepítését. -
veréb
tag
sziasztok!
vettem egy wayteq 960bt de nincs rajta semmi itt vagyok kinn Németbe és kellene de nagyon valamit rá kéne tennem de nem tudom hogy honnan és mit és hogyan segítséget előre is megköszönöm
a problémák elkerülése végett ide ha lehet :alien666@citromail.hu -
pumpa2
csendes tag
válasz
snowdog #15539 üzenetére
Köszönöm a segítséget,az első megérzésed hogy a térkép állománnyal van probléma,valószínű helyes volt,mert töröltem az fsp kiterjesztésű dolgokat a navteq állományból és azóta, ha nem is zökkenőmentesen, de működik a szimuláció és nem áll le a progi.(lehet hogy a térképcserélő ini-ben is van valami eltérés majd megpróbálom átnézni , csak kellene egy jól működő fájl, referenciának)
-
winhate
őstag
hali
ugy nez ki tenyleg a topmap os terkepek a legfrissebbek azon pl az m0 uj szakasza is rajta van mikozben a navteq 2013 q2 esen meg nincs
-
-
pumpa2
csendes tag
Sziasztok! Pár napja használom a Primo 2.4 szoftvert a navimon, és egy olyan hibával találkoztam amit nemtudok megoldani. A térképcserélő funkció jól működik,de ha Navteq térképpel tervezek utat, a szimuláció közben kikapcsol a készülék , és újraindul , elég az utitervbe belenézni ugyanez történik. Ilyenkor a Primo mappájába egy crash nevű txt fájl is megjelenik, gondolom ez segítség lehet egy hozzáértőnek, nekem semmit sem mond, ha valaki tud segíteni, bemásolom ide ezt a txt fájlt.(és ha nem ütközik szabályba)
Köszönöm ! -
Sziasztok
Navon N490 Plus-ra felmegy a 2.4-es Primo is vagy iGo 8 kell hozzá?
-
balika55
csendes tag
-
kalmika72
csendes tag
Meg tudná valaki elmondani hogy miért van az hogy bármi skint rakhatok a skin mappába,az IGO nem látja?Persze felbontásnak megfelelően; droidról van szó.Lehetséges sys-be engedélyezni kell?Köszi
-
plajos
aktív tag
válasz
dzson1 #15525 üzenetére
Szia!
A sys.txt-ben is meg lehet adni a kívánt szöveget. Mobil sebességmérésnél pl. így:[speedcam_category:1]
activated_spoken_type=speech
activated_speech="Mobil sebességmérő kamera az útvonalon."approach_beep_distances=300
approach_beep_spoken_type=speech
approach_beep_speech="Mobil sebességmérő kamera."overspeed_spoken_type=speech
overspeed_speech="Lassíts!"
overspeed_min_speech_repeat_delay=20Ha WinCE verzióra kell, akkor javaslom használd [ezt a barnding.zip-et] ebben minden szöveg helyesen és magyarul van benne, bónuszként kapsz szines POI-ikonokat is.
-
Chieftec
őstag
Sziasztok!
Vettem egy GPS-t használtan (Asus R700T, iGO 8). Az lenne a problémám, hogy nem mondja navigálás közben a megszokott "menj tovább X km"-t. Hosszú utaknál ez eléggé hiányzik. Minden egyebet kanyar, körforgalom, stbstb, mond csak ezt nem. Bori hang van beállítva. A hangokat megnéztem, megvannak az ide vonatkozó fájlok az SD kártyán.
Mitől lehet ez?Köszi előre is!
-
Lajhar
csendes tag
LENOVO A820 mobilomon az Igo Primo (V9.6.7.2356 ) a TTS MAGYAR hangnavigáció nem müködik!
Egy jó megoldás nagy segitségemre lenne! Köszönöm. -
blackyi1
újonc
válasz
Intruder A 6 #15504 üzenetére
hali
én kamionozok, most indulok hollandba - de minden 7végén hunba vagyok
de van 1 tuti jáksó szövegem, ami sokkal több mint amit itt ajánlottak
elküldöm, ha küldesz 1 emil cimet a kukacomra rumi1@citromail
vagy ha vissza értem megpróbálom valahova fel rakni- de sokkk mindenem van a primo-hoz (ami minden igo-hoz jóóó) - (mindig faragom és frissitem a leggglegggleggg...re) - söööt.... - full eu-ban q2 is megvan (2013.07.20) - minden féle ikonokkal a kutakra - boltokra - stb....
ja és az én jáksóm 33mb (nem 3mb) és mindenre 5-6 mondása van benne (qva jóóó - azt használom azóta)
na szasz -
dzson1
tag
Sziasztok
Lenne egy pár kérdésem .A primo menet közben figyelmeztet kamerára de egy kicsit nevetséges a fordítás .
Hogyan lehet javítani a nyelv helyességen ????
A sys fájlban nem lehet olyan parancsot adni neki ,hogy az autó be indításnál vagyis gyújtás ráadásánál be induljon a gps ??? Mert azt belehet állítani ,hogy autó leállításánál kikapcsol a gps . -
FR_C
csendes tag
Sziasztok!
Főnököm iPhone5S-e a következőt produkálja ios7-re frissítés után:
A magyar hang eltűnt a hangok közül és az igo-n belül nem hajlandó a boltba belépni, mert nem tud csatlakozni a szerverhez. Így se hangokat, se semmit nem lehet letölteni hozzá. (megvett alkalmazás)
Tud vki megoldást? Vagy történt már ilyen mással is? -
amicsi
csendes tag
Sziasztok! van egy tibo a1700-as pna igo my way 2006 plus fut rajta. Ez egy idős bácsié aki megkért tegyek rá neki új térképet, ami egy kicsit bajos mivel már nincs hozzá ahogy néztem. Újabb verziókat meg nem tudom ,hogy vinné e a vas. Jó lenne valami ötlet,hogy mit rakjak fel rá ami működik is. Előre is köszi.
-
balika55
csendes tag
válasz
Intruder A 6 #15504 üzenetére
http://data.hu/get/6984019/Voice_Hun-celeb-m1-lua.zip
-
veréb
tag
sziasztok!
igo 2.4 a sebességmérő kamera ikonja kinn van ha rámegyek azt írja ki hogy nem vagyok bejelentkezve a navi extras fiókba bejelentkezel most? igenre kattintva felhasználónevet és kódot kér!!!!!!!
azért nem mondja a kamerákat mert nem vagyok bejelentkezve?
valaki?!!!!!! -
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Láttam valakinél IGO Primo-n Jáksó hangot, hol lehet ezt beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest