- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
iGO Primo -m van nekem is, az lenne a kérdésem hogy mivel kaminozok Kamion -os profilra van állítva, ám ha bekapcsolom a GPSt, bejön a Primo, rögtön előugrik a Kamionos profil beállítása képernyő.. Itt van a jobb alsó sarokba egy kész gomb, és utánna jön be a főképernyője a primonak, tehát ahol a térkép, egyebek, úticél stb van.
Hogy lehet azt megoldani h ne jöjjön be olyankor? Személyautónál, bármi másnál nem csinálja.
DokY | www.zsolti.hu
-
Botigta
aktív tag
válasz snowdog #14600 üzenetére
Köszönöm.
Nos, első lépés természetesen a gúgli volt részemről. De a Dimka oldal számomra olyan áttekinthetetlen, zűrzavaros, a másik oldalra pedig regelni (már megtettem). Igazándiból arra számítottam volna, hogy van egy magyar oldal, ahol bemutatják ezeket a skineket, nekem olyan furcsa volt, hogy egy magyar szkinelőnek egy török oldalra kell feltenni az alkotását, mert nekünk magyaroknak nincs egy igazán profi fóruma... -
snowdog
veterán
válasz Botigta #14602 üzenetére
Korábban én is üzemeltettem egy ingyenes tárhelyen egy mindent egy helyre összegyűjtött fórumot, de az üzemeltető beadta a kulcsot, és a több évi munka oda lett. Minden előzetes figyelmeztetés nélkül megszűnt (bár korábban sem lehetett mentést készíteni róla). Egyrészt saját pénzen nem áll szándékomban újra kezdeni, másrészt a munkát sem kezdeném elölről. Van itt más olyan fórumozó is, aki hasonlóval próbálkozott, gondolom majd jelzi neked. Ha nem, akkor megtalálod ebben a topikban.
Ez még működik, szerintem ez is elég jó hely. [link]
Persze ha mindenhez hozzá akarsz férni, akkor célszerű itt is regisztrálni. Mivel elég síkos a terep, a legtöbb helyen elvárják ahhoz a regisztrációt, hogy mindent láss.Doky1988
Feltételezem ennek az az oka, hogy személyautóhoz csak egyféle beállítás szükséges, a TIR-ből meg rengeteg féle létezik(szélesség, súly és hasonlók szerint). Ettől még indulhatna egy default beállítással, lehet hogy van is ilyen, csak mivel én nem kamionozok, ezért nem is tudok róla (igazából nem is érdekel).
[ Szerkesztve ]
-
LámaZ
addikt
válasz snowdog #14603 üzenetére
Szerintem a Google gruppok sokáig működni fognak. Tőkeerős cég, nem fog holnap lelépni.
Vagy ott vannak a Yahoo! zsibongói (régen nagyon divatosak voltak, de lehet, hogy még sokan emlékeznek az eGroups-ra, eLists-re, HIX-listára stb. is). A Yahoo-nál minden csoportnak van saját tárhelye.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
Botigta
aktív tag
válasz snowdog #14603 üzenetére
Én pl. a http://primosite.co.cc oldalt sajnálom nagyon, ott minden külön topicba össze volt gyűjtve, külön rendszerezve, aztán az egyik napról a másikra eltűnt. Tény, hogy ott a warez sem volt tiltott. Pedig tudom, hogy arról voltak mentések, de sajna sehol nem élesztették újból. Kár érte...
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
-
gipsztigris
addikt
Úgy igaz! Ha beszélsz, legalább tudd, hogy az eszedet hol hagytad!
A normális emberek már régóta normális OFFLINE navigációs programot használnak!
Minden egyéb, csak amolyan vasárnapi autósok vasárnapi szórakozása és semmi több!....szerintem."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz gipsztigris #14613 üzenetére
Pszt, most toltam végig két napnyi Ausztirát a Waze-vel és hibátlanul tette a dolgát. Egyszer egy hegyi úton nem tudta, hogy épp felújítják és csak 30-cal lehet menni, jelentettem, köszönte és tájékoztatott, hogy bocs, de emiatt 8 percet tévedett az érkezési időt tekintve.
Mióta napi 1000 Ft a roaming net a vodánál, azóta jobb nekem, hogy tudom a forgalmi infókat külföldön is.
(Nem mellesleg megjöttek az emailek és FB-ra is fel tudtam tolni egy-két képet.)Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
fil
őstag
válasz BullZeye #14612 üzenetére
Elképzelhetetlen, hogy abban is választható a nyelv, mint minden másik verzióban?
A hozzászólásom egyébként arra próbált, rávilágítani, hogy itt sok esetben pusztán azon az alapon "lewarezozzák" a hogy androidon használják. Természetesen megértem az eredeti elképzelést, csak ilyen alapon már nem lehet automatikusan megítélni. -
gipsztigris
addikt
Biztos meg volt rá az okod, hogy ezt használtad, de hiszem, hogy ha nem teszt céllal teszi az ember hanem adott időre adott helyre kell megérkeznie adott járművel akkor NEM Waze-t fog használni az emberfia!
Érdekességnek jó, de azt gondolom, hogy az online navigációhoz azért több kell, mint egy használható program. És a "több" feltételei még nem igazán adottak. De ez egy Primo topik, nem értem miért promózzuk itt a waze-t?[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
fil
őstag
válasz snowdog #14611 üzenetére
Vannak, akik használtan, másodkézből vásárolják a navijukat. Tehát már garanciájuk nincs rá és mivel nem értenek, hozzá segítségre szorulnak. Tudom, az esetek többségében nem ez a helyzet ,de még a bíróság előtt is megillet mindenkit az ártatlanság vélelme. Itt meg látatlanba ítélkeznek egyesek...
Én csak ezt a gyakorlatot tartom helytelennek. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz gipsztigris #14618 üzenetére
Próbáld ki, szerintem, mert nem értem, hogy mi kéne még az online navigációhoz, mint egy használható program Pontos volt, tökéletesen kalkulált az idővel, kikerülte a fizetős utakat, mindenhol tudta, hogy merre lehet és kell kanyarodni, és még a trafit is jelezte. Ja, és két helyen frissítettem a benzinárakat, illetve csak egy helyen, mert a másik pontos volt, előttem pár órával frissítette valaki más.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
LámaZ
addikt
Felesleges ezekkel a marketingesekkel leállni vitatkozni. Ha neki az jó, élvezze. Én már kigyógyultam.
A waze nekem bejött, és ha külföldön használnám, mint ahogy tervezem a nyáron, biztos veszek hozzá min. egy hetes mobilnetet max. 10 euróért (kb. 2 hambi ára). Amúgy is kell az.U.i.
Már a jobbikosok is waze-t használnak. Az antimicsoda tüntetés útvonalát is azzal tervezték.
(Csak vicc volt.)[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
snowdog
veterán
Nem az a dolgunk hogy kiderítsük kinek honnan van a navija. A problémát az jelenti, ha olyan kérdést tesznek fel, ami arra utal hogyan telepítsünk (akár újra) egy nem magától települő programot. Akkor az elég egyértelmű, hogy melyik kategóriába tartozik. Arról meg már pont eleget volt szó, hogy miért adható támogatás egy nem legális program telepítéséhez.
-
fil
őstag
válasz BullZeye #14624 üzenetére
Nem kell izraelben lennem. A playen megvehetem és a honlapjukon lehet venni hozzá közép/kelet európai TopMap térképeket. Ez persze kicsit drágább és bonyolultabb mint egy warez site-ról letölteni, de lehetséges. (és nem is drágább mint bármely más navi program esetében, amelyeket a gyártójuk Mo.-on is forgalmaz...)
Arra próbálok rávilágítani, hogy az itt meghonosodott "öncenzúra" már egészen abnormális irányba ment el, szerintem. -
snowdog
veterán
Bog (ha ez a név mond neked valamit) dörgedelmeit nem mondanám "öncenzúrának".
Egy kis ízelítő. [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
Ennyit az "öncenzúráról"
Ha ezzel a témával kapcsolatban további kérdésed lenne, javasolom PÜ-ben vedd fel a kapcsolatot az Adminnal (Bog). Miért olyan nehéz azt megérteni, hogy ITT ezek a szabályok? A warez fórumokon meg mások (vagy nincsenek). Ezzel együtt rengeteg olyan kérdés meg lett válaszolva, ami itt még elment. Ezt kellene méltányolni.
[ Szerkesztve ]
-
sgr19
csendes tag
Szisztok!
A voice_TTS_svox_Hun_F_Indiant_AP-t használom.de nem mond "Újratervezést" helyette "Recals"-ot.
Ezen lehet -e állítani és hol.Köszi előre is! -
ImpactWinter
csendes tag
válasz Neurotoxin #13710 üzenetére
Helló, hasznos infó, kösz. Kicsit bővebben elmondanád, mit jelent a "közelben lévő figyelmeztetések" meg a "figyelmeztető táblák stb.." ? Csak arra lennék kíváncsi, mit veszítek ha nem másolom át ezeket a telcsire. Kösz, üdv, IW
-
Joeemourinho
csendes tag
Nem tudna valaki ajánlani valami céget, vagy személyt aki beállítaná a goclever T76-om???
3 hete szenvedek eddig, és azóta nem alszom miatta.... (3 hete vettem)
Csepel és környéke PLS!
[ Szerkesztve ]
-
fil
őstag
Én rámentem az oldalukra, és 299 sékelért (kb. 19000 Ft) van komplett kelet europa TopMap térkép hozzá.
itt. Google translate-el olvashatóbb
Kérdés még ,hogy legalább az angol választható-e? (szerintem igen).
Szerintem , ha igen, akkor így a többi navi gyártóhoz hasonló áron legálisan tehet bárki androidra iGO-t, annak ellenére, hogy a magyarországi cég ezt a szegmenst nem kényezteti el.[ Szerkesztve ]
-
fil
őstag
Az honnan derül ki, hogy milyen verzióhoz van?
A playen is azt írja, hogy "...the off road maps can be downloaded from the navngo.co.il web site and copy to the device...".
A térképek meg amennyire én tudom, bármelyik iGO verzió alá jók. Ha valaki megveszi, kifizeti használhatja , különösen, hogy így hirdetik.Egyébként most jött a válasz a supportjuktól, hogy a nyelv az válaszható, nem csak a héber van benne.
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
Most már átmentünk találgatásba, mert ugyebár a nyelvismerettel a többségünknek problémája van.
Ha jól fordította a Google, akkor a térképvásárlásról az derült ki, hogy iGO8-hoz, Amigo-hoz és Primo-hoz SD kártyán megvásárolható. Eddig nincs is semmi probléma. Minden olyan verzióhoz, ami SD kártyán elfogadja a térkép frissítést, ahhoz megfelelő. Az a nagy kérdés, hogy az Androidos verzió térképeit lehet-e SD kártyán keresztül frissíteni. Ez csak akkor derülne ki, ha valaki megrendelné, és feltenné a gépére. És akkor vagy működne, vagy nem. Megpróbálod?
De mindez nem oldja fel azt a problémát, hogy magának a programnak egy Android-os gépre történő telepítéséhez nem lehet legálisan segítséget nyújtani. És a mostani vita innen indult ki.
-
fil
őstag
válasz snowdog #14635 üzenetére
Én nem találgatok. Itt egyértelműen azt írják, hogy a térkép letölthető és a készülékre másolható.
Mivel az iGO Primo sw-nél írja, ezért nem IGO 8, és egyebekhez van, hanem kifejezetten a Primóhoz. Letölthetően és nem SD-n.
Ami meg a program nyelvét illeti, abban sem találgattam, hanem írtam az izraeli supportnak és megkérdeztem. Ő írta, hogy a menüből válaszható a kívánt nyelv, nem csak héber van benne. Ettől kezdve, számomra az jön le, hogy androidra is legálisan elérhető a Primo. Ha meg belemennénk abba - de gondolom nem ez a cél - ,hogy itt mindenkitől kikérdeznénk a SW serial#-ét és a vásárlás adatait, a WinCE-sek egy jelentős része is fennakadna a rostán. Ettől kezdve viszont méltánytalan valakit pusztán az alapján megbélyegezni, hogy androidot használ. -
snowdog
veterán
Ettől kezdve viszont méltánytalan valakit pusztán az alapján megbélyegezni, hogy androidot használ.
Ezzel a mondattal tökéletesen egyet értek. Tehát ha ezt követően valaki azt kérdezi, hol lehet Android-os Primohoz térképet venni, akkor bárki teljesen jogszerűen mondhatja, hogy a neten megrendelheti Izraelből. Viszont ha azt kérdezi, hogyan tegyen fel hekkelt Primot Androidos gépre, akkor arra itt továbbra sem fog megfelelő választ kapni. Gondolom ezzel viszont Te is egyetértesz.
És akkor ismét csak vissza a gyökerekhez:
"(#14587) berta_viktor
2013-05-03 00:07:23
Sziasztok!
A napokban telepítettem az IGO Primo 9.6.22.297071-es verzióját egy Prestigio PAP4500T készülékre, JB 4.1.1-es Androiddal, 960x540-felbontással. A következő hibát tapasztaltam. Indítás után egy "unfortunately, iGo has stopped" üzenetet bedob, majd OK-t nyomva leáll. Érdekelne, hogy esetleg valaki találkozott-e már ilyen jellegű hibával, és lehet-e orvosolni. Megjegyezném, hogy Android emulatoron elindul, működik, bár az 4.1.2-es JB-es.Ugyebár ez nem a legális verzióról szólt?
[ Szerkesztve ]
-
Bálint85
senior tag
hol találok olyan poi-t ami mutatja Ausztriában az ingyenes wifi kapcsolatokat?
[ Szerkesztve ]
http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
remélem nem warez amit kérdezek.
melyik gyártó által kiadott térképet érdemes beszerezni Ausztriáról és Olaszországról? -
fil
őstag
válasz snowdog #14637 üzenetére
"...Viszont ha azt kérdezi, hogyan tegyen fel hekkelt Primot Androidos gépre, akkor arra itt továbbra sem fog megfelelő választ kapni. Gondolom ezzel viszont Te is egyetértesz..."
Teljes mértékben
Mégis csak hasznos, ha alaposan kivesézzünk egy problémát.
Remélhetőleg ha ez után valaki feltesz egy kérdést, hogy pl. androidos primómon hogyan állthatom be azt, hogy ... bla, bla ,bla... ,nem lesz élből elhajtva azzal, hogy androidra nem lehet legális primója, tehát húzzon el. -
snowdog
veterán
-
TRob1
veterán
-
BullZeye
veterán
válasz snowdog #14637 üzenetére
Most hogy így belemásztatok.
A napokban telepítettem az IGO Primo 9.6.22.297071-es verzióját egy Prestigio PAP4500T készülékre, JB 4.1.1-es Androiddal, 960x540-felbontással.
Szabad fordításban: Google Playről megvettem, majd telepítettem az Igo Primo-t, mely a v9.6.22.297071 verzió számot képviseli. A készülék egy JB 4.1.1-es Androidot futtat és a felbontása 960x540.
Eddig még nem warez. Vagyis nem tudni, hogy egészen pontosan mikor telepítette ezt a verziót, lehet már réges rég megírta ezt a szöveget, vagy mivel az androidon 9.6.22.288476-nél jár a primo, lehet, hogy feltelepítette a playről, de mivel benne van ez a hiba, ezért le is szedték rögvest, és visszarakták a régit, csak ő nem vette észre, hogy van új (régi) verzió!
Indítás után egy "unfortunately, iGo has stopped" üzenetet bedob, majd OK-t nyomva leáll.
Ez meg ugye mint tudjuk számtalan ok miatt lehet, akár SD kártya probléma is, úgyhogy még ez sem warez.Megjegyezném, hogy Android emulatoron elindul, működik, bár az 4.1.2-es JB-es.
Ezt legközelebb ne jegyezd meg, mert itt viszont már warezról beszélünk, és ITT bukott le!Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
kulatyor
csendes tag
Sziasztok Forumozok !
Abban kérném a segitségeteket , hogy Kenwood kvt-627 en hogyan futtatható primo ?
Hallottatok ilyenről ? állitólag csak Garmin fut rajta.
Köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autóhifi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs