- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Berci_
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég próbáltam vásárolni a paypal oldalon keresztül, alapértelmezettem FF-használok, de egy oldal rosszul van megírva és a login rész nem működik FF alatt, ezért használtam IE-t semmi gond nem volt amíg a paypal oldalára nem mentem... átirányítás után picit gyanús volt mert kicsit másképp nézett ki az oldal (4éve használom a paypalt megszoktam már a gombokat, színeket, stb) gondoltam csak IE-miatt mert kicsit másképp kezel vmitlogin után ez fogadott: (ha közvetlenül beírtam www.paypal.com akkor is ez történt)Screenshotok, html forrás van benne ! Természetesen FF alatt egyből PW váltás és írtam a paypalnak, Vírushíradónak, több barátom is megnézte de mindenki csak
!!!
Nem jöttünk rá mi lehet a probléma több vírusirtó, trojanirtó lefutása után is jelentkezett a probléma IE által mentett minden cucc törlése hosts file átnézése, regristry átnézése után is jelentkezett a probléma:S A virustotalnak elküldtem az IE indító fájlját eredményt és az elvileg fertözött állományt itt nézhetitek meg (tömörített állományban van betömörítve az ie indító fájlja!)CSAK SAJÁT FELELŐSÉGRE NYISSÁTOK MEG!!!!CSAK ÓVATOSAN
Elsősorban a figyelmet szeretném ezzel felhívni, hogy vigyázzatok hova kattintotok másodsorban esetleg valami ötlet, hogy mi lehet ez
Az egy dolog, hogy www.paypal.com oldalt ír a fake oldal, de a tanusítvány is egyezik???
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest