Új hozzászólás Aktív témák

• _Berci_

aktív tag

Sziasztok!
    Nemrég próbáltam vásárolni a paypal oldalon keresztül, alapértelmezettem FF-használok, de egy oldal rosszul van megírva és a login rész nem működik FF alatt, ezért használtam IE-t semmi gond nem volt amíg a paypal oldalára nem mentem... átirányítás után picit gyanús volt mert kicsit másképp nézett ki az oldal (4éve használom a paypalt megszoktam már a gombokat, színeket, stb) gondoltam csak IE-miatt mert kicsit másképp kezel vmit:) login után ez fogadott: (ha közvetlenül beírtam www.paypal.com akkor is ez történt)Screenshotok, html forrás van benne ! Természetesen FF alatt egyből PW váltás és írtam a paypalnak, Vírushíradónak, több barátom is megnézte de mindenki csak :Y !!!
    Nem jöttünk rá mi lehet a probléma több vírusirtó, trojanirtó lefutása után is jelentkezett a probléma IE által mentett minden cucc törlése hosts file átnézése, regristry átnézése után is jelentkezett a probléma:S A virustotalnak elküldtem az IE indító fájlját eredményt és az elvileg fertözött állományt itt nézhetitek meg (tömörített állományban van betömörítve az ie indító fájlja!)CSAK SAJÁT FELELŐSÉGRE NYISSÁTOK MEG!!!!CSAK ÓVATOSAN
    Elsősorban a figyelmet szeretném ezzel felhívni, hogy vigyázzatok hova kattintotok másodsorban esetleg valami ötlet, hogy mi lehet ez:)
    Az egy dolog, hogy www.paypal.com oldalt ír a fake oldal, de a tanusítvány is egyezik???

Új hozzászólás Aktív témák