- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Berci_
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég próbáltam vásárolni a paypal oldalon keresztül, alapértelmezettem FF-használok, de egy oldal rosszul van megírva és a login rész nem működik FF alatt, ezért használtam IE-t semmi gond nem volt amíg a paypal oldalára nem mentem... átirányítás után picit gyanús volt mert kicsit másképp nézett ki az oldal (4éve használom a paypalt megszoktam már a gombokat, színeket, stb) gondoltam csak IE-miatt mert kicsit másképp kezel vmitlogin után ez fogadott: (ha közvetlenül beírtam www.paypal.com akkor is ez történt)Screenshotok, html forrás van benne ! Természetesen FF alatt egyből PW váltás és írtam a paypalnak, Vírushíradónak, több barátom is megnézte de mindenki csak
!!!
Nem jöttünk rá mi lehet a probléma több vírusirtó, trojanirtó lefutása után is jelentkezett a probléma IE által mentett minden cucc törlése hosts file átnézése, regristry átnézése után is jelentkezett a probléma:S A virustotalnak elküldtem az IE indító fájlját eredményt és az elvileg fertözött állományt itt nézhetitek meg (tömörített állományban van betömörítve az ie indító fájlja!)CSAK SAJÁT FELELŐSÉGRE NYISSÁTOK MEG!!!!CSAK ÓVATOSAN
Elsősorban a figyelmet szeretném ezzel felhívni, hogy vigyázzatok hova kattintotok másodsorban esetleg valami ötlet, hogy mi lehet ez
Az egy dolog, hogy www.paypal.com oldalt ír a fake oldal, de a tanusítvány is egyezik???
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest