- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilvaspet
tag
Sziasztok!
Nemrég beszereztem egy t480s-t, a saját 45w-os töltőjével töltögetem, de kipróbáltam egy 33W-os Xiaomi powerbankkal és lassacskán, de tölti, használat közben is. Kérdésem hogy ez az alacsonyabb teljesítmény okozhat-e valami problémát a laptopnak?
Előre is köszi az esetleges infókat. -
szilvaspet
tag
válasz
HELLAFLUSH #116203 üzenetére
Nálam szükség volt egy újraindításra, amikor először összedugtam, nem ismerte fel. Windows 10.
-
szilvaspet
tag
válasz
szilvaspet #116190 üzenetére
Megválaszolom a korábbi felesleges kérdésemet. Az Intel HD4000 (x230/430) simán kezeli a 21:9-es 2560x1080-as külső monitort egy egyszerű miniDP-HDMI kábellel, 60Hz-en..
A 75Hz is lehet hogy meglenne egy rendes DP kábellel... -
szilvaspet
tag
válasz
fatpingvin #116189 üzenetére
Köszönöm, ezt én is néztem, csak azt nem tudtam hogy a magasabb felbontási támogatás alapján ezt a kisebb de más arányú 21:9-et is tudja ..
De most eszméltem, hogy van a családban egy x230, van mini dp kábelem, úgyhogy magam is ki tudom próbálni. És meg is írom majd mire jutottam. -
szilvaspet
tag
Üdv!
Esetleg tud-e valaki ebben segíteni?
ThinkPad T430 Intel HD4000 támogatja -e a 2560x1080 (21:9) monitor felbontást miniDP-n vagy dokkolóján keresztül?
Előre is köszönöm a választ! -
szilvaspet
tag
Sziasztok!
Rászántam magam hogy az x230-asom kijelzőjét ips-re cseréljem... Ha valakit érdekel, aliexpress-ről ezt rendeltem:[link]
Az LP125WH2-SLB3 típust. Nem volt olcsó, 45$+16$ szállítás, de a Posta is lehúzott még 8200 Ft-tal (számíthattam volna rá), így azért 25.000 nem kevés de most már mindegy. Most egyébként 40$ ez a verzió.
Az vigasztal, hogyjó lett, nagyon szép a képe a régihez képest, így még sokáig tervezem használni a kicsikét..P.
-
szilvaspet
tag
válasz
Mohhoj1986 #101514 üzenetére
Szia! Én ugyanilyen vettem az általad linkelt eladótól 1 éve. Szerintem jó, 5-6 órát bír vele a gép, azt nem tudom hogy gyári, eredeti-e...
-
szilvaspet
tag
Sziasztok!
X230-hoz tervezek vásárolni egy 21:9 Ultrawide monitort.
[link]
A hivatalos spec. szerint : Maximum external resolution: 2560x1600@60Hz (DisplayPort via optional Mini DP cable);
A leendő dokkolón lévő DisplayPortot kötném össze DP-HDMI átalakítóval.Tudja majd kezelni a 2560x1080-as felbontás is ugye?
Köszi előre a választ!
P.
-
szilvaspet
tag
válasz
Tikakukac #96669 üzenetére
Feltettem a Solution Centert, de ebben nálam nincsenek állítási lehetőségek semmire. Egy hardver teszt van és hibaelhárítási linkek.
Még addig jutottam az este hogy új Windows-t telepítettem, ugyan az a jelenség, nem tölt és fényerő állítás sincs.
Tettem mellé egy Linux Mintet is az azt írja hogy tölt, de 55%-on áll. Itt a fényerő állítás simán megy Fn billentyűkkel. -
szilvaspet
tag
válasz
Tikakukac #96667 üzenetére
Köszi a válasz.
Azt leírnád hol lehet ezt a limitet állítani/ellenőrizni? Én nem módosítottam ilyesmit.
Lehet a hétvégén érkezett win10 frissítésnek köze lehet hozzá?
Most látom a fényerő állításom sem működik. Gombról sem, a Windowsban sem.
A töltés gond is akkoriban kezdődött. -
szilvaspet
tag
Sziasztok!
X201-em eddig kiválóan működött, most a következő a probléma:
Nem veszi a töltést az akku sem simán töltőcsatlakozón, sem a dokkolón keresztül.
Próbáltam 2 különböző töltőkábellel (plusz 2 különböző tápkábellel), mindkét akksimmal (régebbi, jól működő 6 cellás és egy 9 cellás újabb akksival (3% elhasználódás) is. A nagy akksit szinten tartja (53-54% között vergődik), a win10 azt jelzi hogy csatlakoztatva, nem töltődik.
Így látatlanban van valami ötlete valakinek, hogy ez milyen mélységű problémát (szervizt) jelenthet?Köszi
P.
-
szilvaspet
tag
Üdv!
Újabb segítségre szorulok.
SSD-t szereztem az x201-hez (Intel 320 120GB)
Win10-et nem tudok rá telepíteni, Bios látja az SSD meghajtót.
Boot pendrive-val ellenőriztem az Intel SSD Firmware Update Toollal a meghajtó firmware-t és azt írja hogy megfelelő.
A Sata beállítás AHCI-n.
Mit kell még vajon állítanom hogy sikerüljön?
Az SSD jó, másik gépen végigment a telepítő rajta.
A telepítő itt akad el:
[link]P.
-
szilvaspet
tag
Sziasztok!
Beszereztem egy ThinkPad x201-et, aminek a Space billentyűje nagyon bizonytalan.
Keresgélek hozzá másikat. Az ügyben segítsetek, hogy mely ThinkPad-ekkel kompatibilis az enyém ebből a szempontból?
Ránézésre a T400-é ilyen és találtam is belőle eladót...Köszi
P.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- The First Berserker: Khazan
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest